Horoscop luni, 5 iulie. Zodia care trece prin schimbări masive. Este crucial să nu te iei după ce spun oamenii acum

Berbec – Obții energia potrivită din alimentele pe care le consumi? Dormi suficient? Nu poți ști decât dacă ai răspunsul la aceste întrebi. Dacă articulațiile sau mușchii sunt rigizi, este timpul să le relaxezi. Nu lăsa un stil de viață sedentar să înrăutățească lucrurile. Este posibil ca dieta ta să fie îmbunătățită. Alege alimente care îți hrănesc corpul și te ajută să îl menții fără dureri.

Taur – Deși s-ar putea să fii foarte inspirat și pornit să îți împărtășești ideile cu ceilalți, ia-ți un moment de gândire înainte de a deschide gura. Dacă vorbești despre o problemă despre care nu știi prea multe, ar putea duce la o situație jenantă. Mai bine, învață să asculți. Deși este posibil să ai darul de a juca pe mai multe fronturi, unele lucruri este mai bine să le lași nespuse, mai ales atunci când implică viața personală.

Gemeni – Povestirea unor întâmplări personale ar putea crea o dramă inutilă pentru tine. Ieși din lumina reflectoarelor și învață să ai grijă ce faci în privat. Nu toată lumea trebuie să știe. Gândește-te să îți aduci o gustare preferată la birou. Ar putea ajunge să îți îmbunătățească moralul. Spunele și celorlalți că le apreciezi contribuțiile. Fiind unul dintre cele mai rezistente semne, poți să revii mai puternic ca niciodată.

Rac – Oamenii te susțin, ai parte de simpatie și înțelegere ceea ce face să-ți fie mai ușor să te exprimi. Este posibil să găsești noi oportunități prin sporirea muncii în echipă și relaționarea cu grupuri care îți împărtășesc interesele. Fă tot posibilul pentru a păstra acest lucru simplu. S-ar putea să ți se solicite să îi ajuți pe ceilalți și este posibil să ai nevoie de timp pentru a face totul. Această perioadă poate face să te simți prost.

Horoscop luni, 5 iulie. Zodia care trece prin schimbări masive. Este crucial să nu te iei după ce spun oamenii acum

Leu – Este crucial să nu te iei după ce spun oamenii acum, ci să afli singur care ar putea fi cel mai bun plan pentru banii personali. Investițiile într-un vehicul nou poate crea o stare de  confuzie, așa că solicită ajutorul unui consilier financiar care să te ajute să elimini toate neînțelegerile sau greșelile care ești pe cale să le faci. Ar putea ajunge să îți îmbunătățească moralul. Spunele și celorlalți că le apreciezi contribuțiile.

Fecioară – Ferește-te de acei prieteni care îți cer mereu bani. Săptămâna aceasta, cu siguranță nu este una bună pentru a accepta discuțiile despre un eventual împrumut. Vor fi tot felul de ispitiri cu aspect de provocări în a fi implorat să-i ajuți, dar ți-aș sugera să reții că orice împrumuturi financiare în acest moment sunt o mare greșeală. Un coleg poate cere ajutor care să te pună într-o poziție dificilă aș că, evită angajamentele.

Balanță – Ferește-te de acei prieteni care îți cer mereu bani. Săptămâna aceasta, cu siguranță nu este una bună pentru a accepta discuțiile despre un eventual împrumut. Vor fi tot felul de ispitiri cu aspect de provocări în a fi implorat să-i ajuți, dar ți-aș sugera să reții că orice împrumuturi financiare în acest moment sunt o mare greșeală. Un coleg poate cere ajutor care să te pună într-o poziție dificilă aș că, evită angajamentele.

Scorpion – Ai nevoie de mulți prieteni, dar și de suficient timp și de liniște pentru a te concentra asupra propriilor nevoi. Obiectivele tale tind să rămână orientate spre oameni, dar timpul privat este ceea ce îți alimentează capacitatea de a înțelege și de a-ți stabili obiectivele. Combinarea meditației cu exercițiul fizic este un obicei minunat de dezvoltat. Această priză fizică îți creează spațiul pentru a-ți clarifica gândurile.

Horoscop luni, 5 iulie. Zodia care trece prin schimbări masive. Este crucial să nu te iei după ce spun oamenii acum

Săgetător – Ai putea să nu te simți prea comod când vine vorba despre banii tăi. Împrumutarea de bani sau împărțirea cheltuielilor pe bază unui impuls ar putea duce la o dramă serioasă. Dacă împărțirea facturii devine o corvoadă, s-ar putea să vrei să îți regândești relația atât cu banii, cât și cu persoana respectivă. Cu Soarele în semnul tău vei găsi pe cineva care să îți ofere statutul pe care îl meriți.

Capricorn – Colectarea datoriilor împrumutați unui prieten sau încercarea de a-ți cere dreptrile salariale, nu va fi ușoară. Ar putea fi chiar o bătălie pierdută. Pe măsură ce devii mai antrenat în a câștiga bani, va trebui să decizi ce este mai valoros pentru tine: banul sau relațiile tale sociale. Analizează înainte de a decide ce să faci. Se întâmplă lucruri neașteptate când ieși din cochilie și îi lași pe ceilalți să-ți vadă adevărata personalitate!

Vărsător – Este posibil să fii nevoit să suporți un anumit număr de întârzieri, revizuiri și frustrări minore, dar există. Fă tot posibilul să fii calm, să zâmbești și deviza ta să fie ceva de genul ne mai distrăm și noi, azi?. Farmecul și carisma ta te vor ajuta să îți consolidezi poziția atât în fața clienților, cât și a șefilor. Petreceți ceva timp sortând spațiul de lucru. Acordă o atenție deosebită detaliilor oricăror aspecte financiare ale companiei.

Pești – O mare parte din energia astrală sugerează faptul că cineva sau ceva din trecut cu o amprentă financiară puternică, se întoarce pentru a fi rezolvată odată pentru totdeauna. Ies în evidență sectoarele de muncă independentă și a prietenilor precum și a mediului social în care te învârți și care au o puternică legătură cu modul de a-ți câștiga existența. Contactul cu persoane cu care ai pierdut legătura poate duce la mai mulți bani în viitor.

Horoscop luni, 5 iulie. Zodia care trece prin schimbări masive. Este crucial să nu te iei după ce spun oamenii acum

Sursă foto: adweek.com