Horoscop luni, 26 februarie 2024. Dragoste cu D mare. Paranoia te împiedică să vezi că e, de fapt, reală

BERBEC  Luni dimineața poți avea unele probleme de concentrare, ceea ce înseamnă că e posibil să nu ai foarte mult spor. Mai bine ia o pauză și fă altceva! Astăzi, romantismul poate fi în plină desfășurare și asta, cu siguranță, îți place! Partenerul tău s-ar putea să te răsfețe cu atenții dulci și cu orice alte răsfățuri care îți plac. Dacă ești singur, un admirator secret s-ar putea să se afișeze și să-și declare dragostea pentru tine!

TAUR  Pare că poți fi puțin obosit după weekend şi poți să fii prea încet şi să pari nesigur, aşa că poți avea dificultăți în a-i convinge pe cei din jur! Propria ta indecizie te poate face inconfortabil, e posibil să trebuiască să rezolvi o anumită situație pentru a-ți regăsi pacea sufletească. E posibil să te confrunți cu o lipsă de energie, dar vigilența ta poate contrabalansa această tendință, mai multe activități de relaxare ar putea fi binevenite.

GEMENI   Dragostea cu D mare pare te așteaptă astăzi, dacă influențele planetei Venus au ceva de spus, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Într-adevăr, stelele prevăd schimbări pozitive majore în acest domeniu. Această inversare a situației mai degrabă ar trebui să te încânte, decât să te agite, dar, pentru asta, trebuie să te lupți cu micile tale tendințe paranoice.

Horoscop luni, 26 februarie 2024. Dragoste cu D mare. Paranoia te împiedică să vezi că e, de fapt, reală

RAC   Conjunctura astrală indică faptul că ar putea fi o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei, mai ales până își va intra primăvara în forțe și te vor tenta câmpurile verzi să zburzi ca un mielușel, mai degrabă decât să stai la birou să lucrezi. Fii atent în comunicare, Mercur, planeta comerțului și a comunicării poate fi poznașă. Mai bine evită divagaţiile și analogiile, care sunt șanse mai mult să te încurce.

LEU  De luni, pari să beneficiezi de multă energie și optimism și poți simți nevoia să pui ordine în acte și chestiuni administrative. Nu ești superstițios, astfel că e posibil chiar să faci și unele plăți de impozite, facturi și datorii, astăzi, te vei simți bine să ți le scoți din minte. Profită de avântul de care beneficiezi azi şi realizează ceva material, finalizează un proiect.

FECIOARĂ   Astăzi trebuie să fii atent la ce promisiuni faci, căci astrele spun că s-ar putea să fii victima șantajului emoțional. Empatia ta nativă te poate împinge să fii de acord cu toată lumea, dar cea mai mica greșeală ar putea fi pedepsită cu îmbufnări copilărești, capricii sau scene dramatice. Poți dedica ziua planurilor de viitor, fie că este vorba despre primăvară, în general, sau de planificarea vacanței de Sf.Paști, acum vine, una-două.

horoscop, zodie, dragoste, iubire
Horoscopul pentru ziua de luni, 26 februarie / SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop luni, 26 februarie 2024. Dragoste cu D mare. Paranoia te împiedică să vezi că e, de fapt, reală

BALANŢĂ   Nivelul tău de trai s-ar putea îmbunătăți semnificativ, datorită Lunii  perceptive și sensibile, care știe să identifice oportunități financiare bune. Comunicarea poate fi esențială, iar unele informații pe care le obții te-ar putea ghida către oportunități destul de suculente. Moralul tău pare a fi excelent și pari hotărât să-ți împărtășești buna dispoziție cu cei din jur.

SCORPION   Luni, sunt șanse să găsești un punct comun nebănuit cu o persoană pe care e posibil să o fi judecat prea repede, înainte de a o cunoaște mai bine. Condiția fizică pare să fie bună, pari să fii mai dispus să-ți drămuiești energia, cu înțelepciune. Poate fi o idee bună să dai mai multă atenţie problemelor de familie, ale anturajului apropiat.

SĂGETĂTOR  S-ar putea să te simți puțin neajutorat în fața adversității. Este într-adevăr posibil ca dușmanii tăi (dacă ai vreunul) sau rivalii tăi să lucreze în umbră și să încerce, prin aceasta, să te destabilizeze. Nu da ocazia formării unor opinii colective, divide et impera! Foloseste cu isteţime resursele pe care le ai. Pari să te simti mai tot timpul obosit sau plictisit. O cură cu vitamine și minerale ți-ar putea prinde bine!

Horoscop luni, 26 februarie 2024. Dragoste cu D mare. Paranoia te împiedică să vezi că e, de fapt, reală

CAPRICORN  Încrederea de sine pe care o afișezi îi poate face invidioși pe unii, ceea ce ar putea rezulta în conflicte. Una din nevoile tale importante este să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea, iar acest lucru te-ar putea împinge către ideea că lucrurile nu sunt întâmplătoare şi că vrei să faci parte din ceva important şi care să lase urme generațiilor viitoare. Îndrăzneşte să începi și poți reuși!

VĂRSĂTOR  Dorința de a-ți satisface capriciile pare a fi centrul intereselor tale zilele acestea, nu exagera în raport cu limitele celor din jur. Totodată, și muncești din greu, parcă pentru a-ți demonstra că meriți să te și răsfeți în mod corespunzător. Ai grijă la excesele de tot felul, ai putea ajunge să le regreți. Fii moderat! Relațiile sociale par a fi favorizate, îți pot aduce multe satisfacții, datorită calității tale de a fi un bun confident.

PEŞTI   Nu te pune în slujba celorlalți doar pentru a simți că ai un sens în această lume, ei pot ajunge să profite de asta și poți fi dezamăgit de aceste relații bazate pe interes. Fă-te iubit prin tine însuți și pentru tine însuți, nu te vinde și nu cumpăra pe nimeni! Poate fi nevoie să-ţi temperezi gama sentimentelor, pentru că pari să traversezi o perioadă de hipersensibilitate.

Horoscop luni, 26 februarie 2024. Dragoste cu D mare. Paranoia te împiedică să vezi că e, de fapt, reală