BERBEC Vorbeşte, explică, comunică, la serviciu nu fi mai enigmatic, mai tăcut, decât trebuie! Trebuie să stabileşti unele lucruri cu cei din jurul tău. Dar, atenţie, astăzi sunt şi unele obstacole în calea ta! Îţi este greu să te împarţi, trebuie să fi în mai multe locuri în acelaşi timp! Nu încurca lucrurile, nu amesteca plăcutul cu utilul, viaţa profesională cu cea personală! Nu te grăbi, zâmbeşte, păstrează-ţi calmul şi umorul!

TAUR Astăzi trebuie să-ţi precizezi poziţia, să te faci auzit, cei din jurul tău de la locul de muncă să-ţi ştie atitudinea şi opiniile tale. Ezitările tale sunt reflexele unor situaţii trecute, dar care, mai te dor! Dar, evită deciziile care duc la schimbări majore si mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri, sau persoane pot întârzia din cauze obiective, meteorologice, vremea este aşa cum este!

GEMENI Eşti distrat, preocupat. Treci printr-o perioadă dificilă, poate iarna neplăcută este de vină, dar cu siguranţă superficialitatea ta şi faptul că laşi totul în ultima secundă. Planifică, nu doare! Simţi că tensiunea urcă la locul tău de muncă şi lucrurile nu prea merg bine. Este momentul să-ţi manifeşti dezacordul şi să propui soluţii bune, sigur, dacă depinde de tine. Dar, nu te mai îngrijora pentru generalităţi, încălzirea globală, de exemplu!

RAC Începi să înţelegi, mai bine, ce se petrece la serviciul tău. Ţi-a luat ceva timp şi resurse, dar rezultatul merită! Eşti înclinat să dai toată atenţia ta celor aflate, să reacţionezi. O zi inspirata pentru strategii complicate. Îţi place să monopolizezi atenţia anturajului şi să intri într-un vortex de trăiri din cele mai interesante. Fii prudent şi precaut, când discuți, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon!

LEU Este cazul să joci la scor alb, armistiţiu, să fii prudent pe drum, sau la serviciu, unde muncești. Curajul serveşte când ai aliaţi puternici şi eşti sigur de victorie. Atenţie la potenţialii ostili!Eşti tentat sa cheltuiesti mult şi nejustificat, fiind doar o descărcare din cauza unei instabilitati emoționale trecătoare. Astăzi te poţi juca de-a “contabilul”. Ai de făcut socoteli…

FECIOARĂ La muncă nu-ţi pierde timpul cu amănunte nesemnificative şi oameni rudimentari. Reuşeşti doar să te enervezi degeaba! Nicio aşteptare nu poate dura la nesfârşit, astăzi poţi primi nişte veşti! O zi în “dinţi de fierăstrău”! Când sus, când jos, când rege, când cerşetor! Evenimentele se bulucesc, timpul nu-ţi mai ajunge, dar paradoxal, te simţi bine. O veste poate să fie motivul!

BALANŢĂ Este bine să-ţi îndrepţi atenţia către asociaţi, parteneri, sau colegii de serviciu, ca să nu ai decepţii, mai târziu. Sunt favorizaţi nativii din comerţ, educaţie, învăţământ, medicină şi administraţie. Norocul îţi surâde astăzi! Trebuie spus că meriţi acest lucru. Chiar dacă nu reuşeşti întotdeauna, adesea încerci să păstrezi un climat plăcut, de pace şi armonie, la serviciu şi acasă!

SCORPION Serviciul sau problemele de senzație de frig la locul de muncă te stresează astăzi mai puţin. Accepţi că trebuie să ignori ceea ce nu poţi controla şi te simţi mult mai bine. Regăseşti plăcuta bucurie de a trăi! Astăzi revin în atenţie nişte proiecte sau idei din trecutul mai mult sau mai puţin îndepartat. Alianţele profesionale sunt bune daca poţi sa le controlezi in mod eficient. Nu forţa hotărîrile importante.

SĂGETĂTOR Eşti debusolat, nu ştii la care sfânt să te rogi! Dacă e vorba de amor, confuzia te face seducător, dar nu este acelaşi lucru dacă eşti la serviciu! Concentrează-te, ca să nu pierzi bani! Un Vărsător sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta astăzi. Este bine să nu intri în conflicte cu persoane născute în semne de apă şi de pământ. Este ziua cheltuielilor si a grijilor nefondate.

CAPRICORN Trebuie să cooperezi, să fii clar, transparent, cu cei cu care lucrezi, la serviciu, la locul tău de muncă. Aşa poţi evita neînţelegerile producătoare de momente jenante, de gafe! Nu eşti în apele tale astăzi, pentru că, probabil, pe plan profesional este momentul unor discuţii. Îţi este greu să te concentrezi, aşa că dacă depinde de tine, amână tot ce poţi! Dar, planurile facute astăzi pot aduce în viitor rezultate bune.

VĂRSĂTOR Ai unele veşti interesante, oportunităţi, atât pe plan profesional cât şi personal. Depinde, dacă eşti la muncă, să nu ratezi ocaziile! Analizează cu atenţie înainte să spui da, sau nu!
Problema ta: nu analizezi evenimentele, nu aprofundezi, decât când este prea târziu! Fii pe fază, profită de oportunitățile pe care le întâlnești!

PEŞTI O zi peste care să trecem repede! Da? Nu eşti în cea mai bună formă şi nici lucrurile nu prea merg. Despre bani, azi mai bine să nu vorbim! Stai la căldură, la propriu şi figurat, fereşte-te! Sigur, “politica struţului” e bună când eşti struţ! În ziua de azi nu poţi să stai în afara lumii decât dacă eşti un anahoret. Încearcă să-ţi pui de acord interesele tale profesionale cu mersul general al vieţii!