Horoscop duminică, 5 septembrie. Tragedie pentru o zodie: Zile negre sunt aşa de apropiate

BERBEC  Conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Este o zi bună, în care eşti plin de energie. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect, termină lucrurile începute. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor. Cu toate că sunt aşa de pasionante ca nişte telenovele în care tu joci rolul principal!

TAUR  Dimineaţa este densă şi obositoare, chiar dacă este duminică, zi liberă. Mai pe seară, poţi avea o surpriză, plăcută sau nu, după starea ta de spirit, adică după cum ţi se pare! Iarăşi ai de gând să cucereşti pe cineva şi îţi faci iluzii că eşti cel mai deştept şi mai frumos! Dar dacă chiar este aşa? O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum?

GEMENI   Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important în această duminică, vizite, excursii – stai şi odihneşte-te! Vremea e capricioasă şi nu poţi să faci un program pe care să-l respecţi! Este o perioadă bună pentru implicare în problemele altora, adică ceva bârfe la obiect şi intrigi suculente. O veste bună, pe seară. Configuraţia stelelor arată o perioada buna, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul.

RAC  Luna în scădere te avantajează în domeniul sentimental şi îţi ascute intuiţia, dar nu este de nicio utilitate în relaţiile financiare. Evită casele de pariuri, ele sunt deschise duminica. Mai pe seara, o cină, în doi! Cumpărăturile, în general şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă îndelungată, in special, sunt, favorizate de stele. Trebuie sa te gandeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de apropiate.

 Horoscop duminică, 5 septembrie. Tragedie pentru o zodie: Zile negre sunt aşa de apropiate

LEU   o zi de duminică favorabilă. Poţi să faci orice, sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Eşti lider în această perioadă şi îţi place aşa de mult să faci pe şeful. Duminică plăcută, acasă! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă!  Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului și să ai pe cine să critici, dacă iese rău.

FECIOARĂ   Da, este o perioada favorabilă. Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, stelele îşi fac partea lor, te favorizează. Trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung şi să nu pleci în nicio călătorie, sau excursie lungă. În această duminică, trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reușitei în viaţă: să te comporţi ca și cand totul ar fi perfect!

BALANŢĂ   Ai oarecare nesiguranţă, astăzi, neaşteptată şi nerecomandabilă. Faţă de cei din jurul tău. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aspre! Se pare ca o parte dintre Balanţe au de rezolvat unele probleme sentimentale, sau spirituale, de care nu prea vorbesc, pentru că ţin mult la ele. Mai pe seara ai noroc! Ai ceva de facut şi nu ai nici chef nici ceea ce iţi trebuie. Nici nu este urgent aşa că poţi amâna.

SCORPION   Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei dragi, concentrează-te cu entuziasm pe ceea ce aveţi de făcut. Ai tendinţă să te laşi cuprins de comoditate şi să renunţi la un proiect. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Duminică este o zi plină de hotărâri înțelepte: să te laşi de fumat, să slăbeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile! Foarte bine!

 Horoscop duminică, 5 septembrie. Tragedie pentru o zodie: Zile negre sunt aşa de apropiate

SĂGETĂTOR  În acaestă duminică trebuie să stai împreună cu cei dragi, eventual cu pisica, sau căţelul, dacă nu ai umani prin preajmă. Prezenţa unei fiinţe, lângă tine, te apără de răul singurătăţii. Nu pleca la drum! Nu te implica in conflicte – în perioada aceasta nu esti un bun mediator. Duminică este o zi binevoitoare. Stelele te sfatuiesc să leneveşti un pic mai mult, pentru că te aşteaptă o săptămână obositore, dar poate, cu realizări.

CAPRICORN   În acest weekend trebuie să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc. Mai ales dacă eşti încă în vacanţă, în călătorie, sau în croazieră, trebuie să fii precaut! Duminică seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Îti cad cumparaturi, dar nu din orice fel ci cauti ceva deosebit pentru sezonul mai rece, care se apropie, din nefericire.

VĂRSĂTOR  Astăzi nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, mâine este o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Vărsători pot duce la liman situaţiile critice, statistic vorbind! Nu lua nicio decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! Nu te repezi sa tragi concluzii care te dezavantajeaza. Duminică seara primești o veste buna, o informatie valabila, dar inca totul este la început.

PEŞTI  Astăzi ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea celor din jur este ca un balsam pentru sufletul tău. Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea. Poți fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de… peşte rece, anturajul te gaseste…adorabil!

 Horoscop duminică, 5 septembrie. Tragedie pentru o zodie: Zile negre sunt aşa de apropiate