BERBEC  Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise de realitate. Astăzi păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi fii cooperant cu cei din jurul tău şi mai practic. Climatul astrologic general este favorabil. Dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti nerăbdarea şi elanul, dinamica ta prodigioasă, ei bine, în acest caz ai numai de câştigat. După cum bine ştii „graba strică treaba”!

TAUR    O zi de joi care seamănă cu altă zi de joi în care rutina discuţiilor obişnuite de la serviciu devine monotonă şi cu o impresie de “déjà vu”.  Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună! Pe plan profesional este bine să navighezi un pic pe axa timpului, să iei în considerare ultimele luni şi să decelezi oportunităţile pe care nu le-ai văzut atunci, sau le-ai desconsiderat. După cum spunea un economist, laureat al Premiului Nobel: „…în vremuri de criză, luăm şi de pe jos”!.

GEMENI   Conjunctura benefică, dar atenție, Mercur retrograd în Pești, patronul tău celest, te îndreptăţeşte să speri în rezolvarea favorabila a problemelor tale, cele care trenează de mai mult timp. Climatul astrologic este dinamic, te favorizează în domeniul social să găseşti înţelegerea de care ai atâta nevoie. Trebuie doar să ştii să te opreşti, când trebuie, în această cursă către recunoaşterea identităţii proprii.

RAC   Conjunctura îţi indică o zi bună, nu ai mult de lucru, iar cu puţină gândire pozitivă poţi rezolva şi problemele cotidiene, cum ar fi sarcinile de serviciu şi relaţiile sociale bune. Pe plan sentimental încrederea şi determinare de care eşti capabil sunt atuurile tale majore în jocul dragostei. Îndrăzneala ta, mai ales faţă de un partener mai ezitant poate aduce rezultate.

LEU  O persoană încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc doar să se folosescă de tine! Pe plan profesional apar noi dezvoltări, noi informaţii îţi atrag atenţia. Dacă lucrezi într-un domeniu de vârf, tehnologie nouă, atunci trebuie să iei în serios ultimele date.

FECIOARĂ  Unele dintre planurile de viitor, mai ales în viaţa personală, suferă din cauza întârzierilor arătate, cu autoritate, de Saturn. Însă, astăzi poţi progresa în rezolvarea problemelor amânate. Pe plan sentimental te gândeşti la aspectele practice, materiale ale vieţii tale amoroase. Este momentul să redecorezi, sau măcar să te ocupi, să te gândeşti, la „cuibuşorul tău de nebunii”.

BALANŢĂ  Zodiacul în general benefic te îndreptăţeşte să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi! Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale. Pe plan profesional nu sunt recomandate călătoriile lungi, delegaţiile, mai ales cu maşina sau autobuzul. Sprijinul il gaseşti tot la familia ta de acasă.

SCORPION  Nu poţi să placi la toată lumea, cauza este caracterul tău. Dar nici nu poţi să-ţi schimbi mereu caracterul, ca să placi. Nu începe proiecte noi, noi acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece, aproape cu siguranţă, vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Mai multe aspecte minor benefice te influenţează astăzi. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil!

SĂGETĂTOR   Astăzi nu te grăbi, ia lucrurile încet, în serios, pe îndelete şi într-o ordine naturală. Eşti în formă bună şi asta e foarte avantajos. Ai de luat o decizie, eşti la o răscruce în viaţa ta! Pe plan profesional ziua de astăzi te gaseşte, poate, construind ceva, în orice caz muncind din greu la un proiect. Sănătatea este mediocru aspectată, atenţie la capriciile vremii şi la incidente!

CAPRICORN   Ziua se află sub culorile optimismului şi, de aceea, ai noroc! Reuşeşti să te adaptezi rapid la schimbările şi problemele zilei, rezolvând cât şi cum poţi. Dar, nu exagera cu promisiunile! Este, însă, o perioadă propice pentru implicare sentimentală şi socială. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Perioada este de asemenea favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie sau de educaţie.

VĂRSĂTOR   O zi bună, cu perspectivă plăcută către mai bine! Cu calm, refuzând complicaţiile inutile, poţi s-o scoţi la capat. Concentrează-te pe problemele tale de astăzi, urgente şi lasă zvonurile! Succese neaşteptate în carieră. Nu-ţi lăsaţi interesele personale pentru mai târziu, încearcă acum, astăzi, chiar dacă şansele sunt mici. Nu pierde timpul!

PEŞTI   Ambianţa îţi ridică moralul, cam mediocru, probabil din cauza oboselii cronice, sau a asteniei de primăvară. Cei din jurul tău au o zi bună, sunt în mare formă şi te antrenează şi pe tine către bucurie şi starea de bine! O configuraţie astrală echilibrată  face ca ziua de astăzi să fie şi benefică, totuşi.  Magnetismul personal este în creştere – poţi rezolva relativ uşor problemele sentimentale.