Horoscop azi, 7 ianuarie. Zodia care dă marea lovitură de Sfântul Ion

BERBEC Astăzi, duminică, de ziua Sfântului Ioan Botezătorul, poți fi ușor neatent, distrat, probabil din cauza preocupărilor, obsesiilor tale. Poate fi, însă, momentul potrivit să ai grijă de familie, copii și bătrâni. Totodată, poate fi și un moment bun să iei o decizie, fiind îndrăzneț în ceea ce privește tot ceea ce este important pentru tine, conjunctura astrală te încurajează, în special prin influențele pozitive ale planetei Marte.

TAUR Duminică, de Sf. Ioan Botezătorul, pari să ai nevoie de optimism şi de planuri alternative. Poate ar fi mai bine să eviți persoanele negativiste, care îţi pot aduce veşti triste şi te pot descuraja. Poți primi sfaturi bune de la nativi din zodii de Pământ sau Foc, dar ar fi bine să-i eviți pe cei din zodii de Aer sau Apă, în special Racii și Scorpionii. Talentele tale, scoase la lumină, îți pot aduce multe satisfacții.

GEMENI Astăzi, stelele par să îți ceară să-ți gestionezi dorințele și poate să le revizuiești puțin, în sensul de a le scădea din presiune: poftele tale pot fi enorme, iar dorința ta de a te bucura pe deplin de momentul prezent poate depăși cu mult posibilitățile partenerilor tăi. Nu trebuie să te repezi, mai ales dacă e vorba să convingi pe cineva. Ai multă energie, iar procesele tale mentale sunt foarte rapide, trebuie să-ţi organizezi succesiunea argumentelor tale.

RAC În dragoste nu faci nimic pe jumătate, pari să fii gata să dăruiești foarte mult, iar o relație apropiată și serioasă pare să nu te sperie. Învață să-ți menții, însă, o anumită independență, s-ar putea să ajungi să te simți înăbușit sau constrâns. Nimic nu te atrage mai mult, duminica aceasta, ca o mare adunare de prieteni sau familie. Dacă îți organizezi vizita unor „veri”, sigur aștepți cu nerăbdare să-i vezi pe toți cei pe care nu i-ai mai văzut demult!

Horoscop azi, 7 ianuarie. Zodia care dă marea lovitură de Sfântul Ion

LEU După participarea la Sfânta liturghie de ziua Sfântului Ioan Botezătorului, pentru a te relaxa, a evada din viața de zi cu zi agitată, îți poți direcționa activitățile de petrecere a timpului liber din weekend către activități liniștitoare și relaxante. Nu-ți fie frică de inacțiune! Dimpotrivă, profită de ocazie pentru a-ți reîncărca bateriile în cuibul tău confortabil adoptând o atitudine zen.

FECIOARĂ Familia pe primul loc! Stelele indică faptul că urmează să fie planificat un eveniment de familie, care te poate ține ocupat pe tot parcursul weekendului. Ai șanse să îți poți folosi abilitățile tale de organizator, ceea ce te poate bucura foarte mult. Când vine vorba de modul în care acționezi, nu-ți mai pune la îndoială comportamentul în mod sistematic. Nu ai de ales decât să mergi înainte și, din moment ce totul merge bine, acum pare a fi momentul potrivit să faci asta.

BALANŢĂ Duminica aceasta poate fi o zi bună să mergi la un spectacol de teatru, să pleci într-un city break în vreo capitală europeană, poate în Italia sau Spania, așa poate îți mai vizitezi și din rude și prieteni. În orice caz, stelele indică faptul că ar trebui ca astăzi să te răsfeți, poți primi multe invitații de socializare sau le poți înainta tu, și nu ar trebui să primești refuzuri. În general, este de bine, nu uita de Sf Ioan Botezătorul, dacă ai sărbătoriți în jur.

SCORPION Duminică este posibil să te simți invadat de ceilalți și de cerințele lor indirecte… Nimic nu te obligă să accepți totul, amintește-ți asta! Concentrarea pe relaxare și bunăstarea interioară te poate ajuta să-ți recăpătați energia. Optimismul se educă, e chestiune de exercițiu. Iar tu ai o voință de fier! Când ai o idee în cap, este foarte greu să te răzgândești. Ferește-te de capcanele din calea ta. Mai pe seară, te poți plimba prin oraș, dar numai prin prin zonele sigure şi bine luminate.

Horoscop azi, 7 ianuarie. Zodia care dă marea lovitură de Sfântul Ion

SĂGETĂTOR Atmosfera agitată riscă să-ți gâdile nervii și să te facă incisiv. Este recomandat să-ți moderezi cuvintele și acțiunile pentru a evita posibile dezamăgiri. Fă un pas înapoi față de evenimentele actuale. Poate ar fi bine să păstrezi distanța în timp ce aștepți ca atmosfera să se calmeze. Nu uita de Sf Ioan Botezătorul. Este astăzi!

CAPRICORN Conjunctura astrală, prin influențele planetei Saturn, poate indica faptul că ești în criză de timp în această duminică, de Sf. Ioan Botezătorul. Nu promite nimic, nu poţi să ajungi în două locuri în acelaşi timp. Este posibil să faci un mare salt înainte astăzi, totul datorită relațiilor tale și, mai ales, a abilităților tale de comunicare. Poți fi foarte expansiv, deschis la toate propunerile interesante care ți se pot face.

VĂRSĂTOR Dragostea pe care o ai pentru cealaltă jumătate îți poate oferi puterea necesară pentru a contracara micile supărări, pot fi câteva, dar nimic foarte grav. Dacă bugetul îți permite, ai putea oferi partenerului tău un sejur neobișnuit. Stelele sunt favorabile în mai toate domeniile. Trebuie să profiţi de oportunitate, fă-ţi un plan tactic şi promovează-ţi cu energie interesele tale personale, dar fără multă publicitate.

PEŞTI Conjunctura astrală pare să indice că poți avea nevoie de sprijinul celor apropiați, astăzi, duminică, de Sf. Ioan Botezătorul. Așadar, în acest weekend încearcă să-ți aduci familia împreună pentru a petrece mai mult timp împreună. Este sursa ta de energie. Dorințele tale sunt îndeplinite. Toate merg bine. Nu te lăsa impresionat şi emoționat, păstrează-ţi capul limpede ca să găsești cea mai bună soluție, la orice încercare.

Horoscop azi, 7 ianuarie. Zodia care dă marea lovitură de Sfântul Ion