BERBEC  Îţi e greu să te împarţi, trebuie să fi în mai multe locuri în acelaşi timp! Nu încurca lucrurile, nu amesteca plăcutul cu utilul, viaţa profesională cu cea personală! Nu te grăbi, zâmbeşte! Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. Relaxează-te şi vizitează-ţi rudele, sigur, după program!

TAUR   Evită deciziile care duc la schimbări majore si mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective, meteorologice, vremea e aşa cum este! Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia.  Atenţie la regimul haotic climatic şi la condusul maşinii.

Horoscop 6 august 2019: Zodia pentru care a venit momentul decisiv din punct de vedere sentimental

GEMENI  Simţi că tensiunea urcă şi lucrurile nu merg bine. Este momentul să-ţi manifeşti dezacordul şi să propui soluţii bune, sigur, dacă depinde de tine. Dar, nu te mai îngrijora pentru generalităţi! Domeniile favorizate astăzi sunt cele ale relaţiilor umane, ale legăturilor de rudenie. Eşti ca un strateg de birou: cu toate că ai idei sclipitoare nu ai nici cheful şi nici putinţa să le pui în practică. Cu toate că este o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea.

RAC   O zi inspirata pentru strategii complicate.  Îţi place să monopolizezi atenţia anturajului şi să intri într-un vortex de trăiri din cele mai interesante. Amintirile, însă, nu-ţi dau pace… Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu, mai ales astăzi, când un vechi prieten te poate decepţiona – nu-i lăsa şansa să se facă de râs! În această perioadă nu prea este bine să călătoreşti pe distanţe lung.

LEU   Eşti tentat sa cheltuiesti mult şi nejustificat, fiind doar o descarcare din cauza unei instabilitati emoționale trecătoare. Astăzi te poţi juca de-a “contabilul”. Ai de facut socoteli… Ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Este, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului. Posibile discuţii aprinse, până la urmă pentru probleme minore. Temperează-ţi partenerii de viaţă prea focoşi.

Horoscop 6 august 2019: Zodia pentru care a venit momentul decisiv din punct de vedere sentimental

FECIOARĂ  O zi în “dinţi de fierăstrău”! Când sus, când jos, când rege, când cerşetor! Evenimentele se bulucesc, timpul nu-ţi mai ajunge, dar paradoxal, te simţi bine. O veste, poate să fie motivul! Este şi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite şi de păreri ciudate. Despre lume, femei, bărbaţi şi dragoste… imaginaţia ta, volumică aş putea spune, nu îţi dă pace. Este un dar, dar şi un blestem ! Dă curs inspiraţiei, creaţiei şi nu te lua după corbii croncănitori de veşti rele.

BALANŢĂ   Norocul îţi surâde astăzi! Trebuie spus că meriţi acest lucru. Chiar dacă nu reuşeşti întotdeauna, adesea încerci să păstrezi un climat plăcut, de pace şi armonie, la serviciu şi acasă! O decizie nu se dovedeşte foarte inspirată, doar este marți, trei ceasuri rele! Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Fii foarte precis şi direct, atît în comunicare cât şi mai ales în analiză şi sinteză.

SCORPION   Astăzi revin în atenţie nişte proiecte sau idei din trecutul mai mult sau mai puţin îndepartat. Alianţele sunt bune daca poţi sa le controlezi in mod eficient.  Nu forţa hotărîrile importante. Stai si configureaza – jocurile nu au fost facute, sau nu sunt jocuri! Stelele spun ca ar fi o perioada buna de noi aliante si noi jocuri. Nu risca, sau riscă fără risc! Oricum, păstrezi status quo, dar nimic nu mai este cum a fost, iar ceea ce se va intampla nu este chiar exact cum doreai. Însă, poti incepe schimbarile pentru îmbunătățirea calității vieții tale, pe care le ai de mult in minte.

Horoscop 6 august 2019: Zodia pentru care a venit momentul decisiv din punct de vedere sentimental

SĂGETĂTOR   Un Vărsător sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta astăzi. Este, însă, bine să nu intri în conflicte cu persoane născute în semne de apă şi mai ales de pământ. Este ziua cheltuielilor si a grijilor nefondate. O mulţime de persoane vin la tine cu mana intinsa, sau primesti facturi cat cuprinde, arată aspectele lui Mercur şi Jupiter.  Unele justificat, altele nu!  A doua parte a zilei este mai bună, iar seara chiar foarte bună.

CAPRICORN   Nu eşti în apele tale astăzi, pentru că, probabil, pe plan sentimental este momentul unor discuţii. Îţi este greu să te concentrezi, aşa că dacă depinde de tine, amână tot ce poţi! Planurile facute astăzi aduc în viitor rezultate bune. Stelele au un moment de transparenţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Evită spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate. Nu călători pe întuneric, sfat general valabil!

VĂRSĂTOR   Nu analizezi evenimentele, nu aprofundezi, decât când este prea târziu! În domeniul sentimental acest lucru te face să suferi inutil şi nejustificat. Astăzi încearcă să fii mai subtil! Continuă aspectul de zilele trecute: „o hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită” şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată – după cum arată planetele colective Saturn şi Uranus – în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al distracţiilor costisitoare.

Horoscop 6 august 2019: Zodia pentru care a venit momentul decisiv din punct de vedere sentimental

PEŞTI  Politica struţului” e bună când eşti struţ! În ziua de azi nu poţi să stai în afara lumii decât dacă eşti un anahoret. Încearcă să-ţi pui de acord interesele tale cu mersul general al vieţii! Dar, schimbările bruşte de direcţie trebuie evitate, în viaţă, în afaceri, în dragoste ca şi pe şosea. Trebuie sa te intorci la radacini, in trecut – spune horoscopul tau – ca sa gasesti explicatii si solutii pentru prezent. Esti si intr-o perioada usor vulnerabila, atentie la izbucnirile emotionale! Orele serii sunt avantajoase dragostei. Deci, o posibilă seara plăcută şi romantică!