Horoscop 5 noiembrie 2018. Iată previziunile lui Radu Ștefănescu, pentru fiecare zodie:

BERBEC Primeşti o mulţime de informaţii, de veşti. Trebuie să foloseşti datele care te avantajează în mod direct. Ai nevoie de puţină linişte ca să evaluezi bine situaţia şi şansele pe care le ai. Este vorba despre șansele tale de avansare la serviciu, fii foarte atent. Un prosibil concurs pe un post pe care îl doreai mai de mult, sau ceva similar.

TAUR Nu lăsa vechile nerealizări şi adversităţi să revină în actualitate. Ce-a fost, a fost! Mai ales când este vorba de colegi de birou. Încearcă să-ți temperezi pornirile belicoase la vederea celor care îți poartă sâmbetele. Intrigile și bârfele de birou arată că există un interes pentru locul de muncă, a spus Peter Drucker, părintele managementului.

GEMENI Dispunerea ordonata a horoscopului de astăzi te ajuta să faci ceva ordine şi să aduci logica carteziană în propriile gânduri. De ceva timp încerci să faci faţă unei enervari fără motiv, provocată de rămânerile în urmă a unor lucrări, proiecte, depășiri de termene, sau ceva asemănător. Încearcă să obții ajutor calificat și informează pe cei în drept de reprogramarea termenelor, așa este cinstit, nu ca măgarul în ceață! 

RAC Azi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul interior şi pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu te lasa impresionat de zvonuri şi perspective sumbre, zâmbeşte şi rezolvă-ţi problemele tale de serviciu. Nu lua hotărâri importante astăzi, în ceea ce privește subordonații, iar dacă ești ultimul pe listă, nu lua hotărâri în ceea ce te privește!

LEU Ai energie şi eşti bine dispus. Reuşeşti să termini lucrările la birou la timp şi în condiţii bune! Poţi să-ţi odihneşti neuronii, fie la un film plăcut, poate o comedie, sau la o vorbă cu prietenii. Dar, dacă lucrezi în domeniul bancar fii foarte atent astăzi la documentele care ți se prezintă. Nu este nimic rău, doar fii atent, o să vezi de ce!

 

FECIOARĂ Fiind vorba despre nişte probleme confidențiale, veştile primite astăzi nu trebuie anunţate în public, ci analizate cu discreţie. Verifică în contract dacă cazul cu care te confrunți este prevăzut în clauze. Dacă nu găsești nimic lămuritor, pasează problema, du-te la șeful tău cu jalba în proțap. Dar, fii constructiv, propune o soluție!

BALANŢĂ Nu lăsa nicio schimbare majoră să te tenteze, nu vinde, nu cumpăra, nu specula la bursă, nu vinde valuta! Problemele cu  baniis-au mai rezolvat puţin,cash flow pare în limite normale, relaxează-te şi odihneşte-te mai mult! Așteaptă, mai așteaptă, pentru că astăzi nu este momentul prielnic pentru nicio afacere.

SCORPION Veşti bune care privesc viitorul tău apropiat. Urmează-ţi în continuare instinctul, intuiţia, prima impresie! Astăzi reuşeşti să rezolvi în condiţii favorabile un impas, o problemă mai veche financiară, poate de finanțe-bănci, un credit la maturitate sau o cambie cu probleme, ceva de genul acesta, titluri de valori. Cel puțin o să obții o situație avantajosă.

SĂGETĂTOR Viaţa ta profesională nu este exact ce ţi-ai dorit. Nici astăzi, se pare,nu este nicio schimbare. Trebuie să mai ai răbdare, afinităţile selective şi alchimia afacerilor sunt probleme ceva mai dificile decât fugitul prin parc! Sigur că meriți mai mult și stelele sunt de aceiași părere, dar trebuie să aștepți momentul favorabil, optim.

CAPRICORN Există o latură defensivă în zodia ta care se activează imediat ce apare o problemă. Dar, ai un oarecare procent de noroc şi astăzi trebuie să acţionezi. Fii realist şi cu picioarele pe pământ, sunt calități prețuite în mediul de afaceri sănătos. Perfecționismul tău poate enerva pe partenerii de negocieri, dar asigură-i că lucrurile bine făcute aduc avantaje ambelor părți.

VĂRSĂTOR E cazul unei stabilizări a situaţiei tale, la serviciu. Calitaţile zodiei, în care spontenaitatea şi energia sunt de menţionat, te ajută astăzi să ai succes în domeniul relaţiilor umane! Poate ajuți un coleg care se zbate în criză de timp, poate propui o temă intersantă, în orice caz trebuie să faci ceva care să justifice încrederea investită în tine.

PEŞTI Astăzi ai un moral de oţel, o formă de zile mari şi mintea pusă pe treabă.Ai informații despre o oportunitate, care poate fi o problemă. Urmăreşte cu atenţie dezvoltarea situației la serviciu. Ce se mai zvonește, ce se mai întâmplă. Pentru că dacă nu știi, nici nu poți să profiți de situație!