BERBEC Conjunctura indică o zi complexă, favorabilă, în relaţiile dintre femei şi bărbaţi! Transforma “încăpăţânarea” ta proverbială în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită, dar nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard.

TAUR Stelele arată o perioadă calmă, liniştită pentru tine, în care poţi să faci ordine prin gânduri, sertare şi fişiere. Domeniul favorizat e cel spiritual, poate faci pace în gândurile tale!
Activitatea ta de astăzi, fie că eşti la serviciu, sau rămâi acasă – se îndreaptă către rezolvarea unor probleme din trecut, rămase în suspensie. Anumite evenimente de care afli în a doua parte a zilei şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali.

GEMENI Jupiter, retrograd, din ultimul decan al Săgetătorului, te anunţă că e momentul să demarezi o acţiune de solidaritate profesională, sau de milostenie creştină, ceva care te face să te simţi important și folositor! Excelente oportunitați la serviciu, în piaţă, sau la şcoală – mai ales de cooperare, aşa încât poți scurta consistent durata de execuție a unui proiect, sau altceva la care lucrezi în echipă. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe. În registrul mediu spre neinteresant.

RAC Energia şi optimismul îţi revin treptat, continuă cu ceea ce ai de făcut. Conjunctura arată că, pe plan mental, eşti motivat şi într-o stare de spirit bună. Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. O zi aglomerată, cu o seară plăcută. O parte dintre Racii cei prevăzuţi cu cleşti şi cu simţul frumosului, trebuie să dea dovadă de diplomaţie ca să evite nişte conflicte inutile, de altfel. Un procent dintre nativi s-ar putea, chiar, să aiba de mediat între două persoane din anturaj.

LEU Domeniul familiei, al parteneriatului de viaţă este avantajat de conjunctura astrologică. Stabileşte, fără să-ţi impui neapărat părerea, un curs normal pentru concediu, vacanța de vară. Azi înţelegi pe deplin noţiunea de efort, pentru că tragi de tine! Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv, aşa suporţi situaţia cu plăcere. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate.

FECIOARĂ Dinamic şi combativ, astăzi te implici într-o idee, un proiect important, la serviciu sau acasă. Trebuie să mai ai răbdare pentru interesele tale personale, aspectele nu te ajută prea mult!
Atenţie la vremea schimbătoare, îmbracă-te corespunzător! Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite de la prietenii din străinătate. Stelele zic să continui pe drumul tău, fie că eşti la serviciu, fie acasă, fie că te pregăteşti de plecare în vacanţă de vară! Prudenta, vigilenta si retinerea trebuie sa fie caracteristicile tale pentru ziua de azi.

BALANŢĂ Eşti motivat şi bine dispus. Ai aflat şi nişte bancuri noi şi le spui cu talent. Trebuie să stabileşti unele relaţii umane plăcute, sau profitabile, în funcţie de interesul tău imediat.
Domeniul sentimental este avantajat de stele, aşa că zâmbeşte şi poartă-te frumos cu colegii de serviciu sau… de acasă! Nu uita că generozitatea este una dintre calităţile tale. Trebuie să ajuţi pe cineva neapărat, chiar dacă nu este foarte necesar, uneori.

SCORPION Nu poţi să-ţi schimbi viaţa cum vrei tu, nu eşti Harry Potter! Talentul tău de a fi spontan, de a improviza, te mai salvează odată. Ai dreptate: cosmosul şi prostia nu au început şi sfârşit! Te simţi mai în formă ca să abordezi unele probleme pe care le amânai, le rostogoleai de azi, pe mâine. Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect. Dar aşteaptă momentul, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază!

SĂGETĂTOR Fii calm şi diplomat – totul se aranjează! Trebuie să fii de acord că astăzi nu eşti prea obiectiv şi să amâni orice discuţie importantă pe altă dată. Conjunctura astrologică te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Ai o poftă teribilă de lucruri bune şi frumoase. Vremea este capricioasă, dar respectul de sine întreţine flacăra din sufletul tău.

CAPRICORN Astăzi eşti pe val, te pregăteşti de ceva important. Te adaptezi noii situaţii, sau ai unele idei noi. În orice caz, conservatorismul tău te ajută să apari ca o persoană corectă, de încredere! Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi bun calitativ, care îţi este necesar. Un proverb oriental spune că oamenii bogaţi sunt slabi, se îmbracă în alb şi au puţine lucruri, dar foarte valoroase.

VĂRSĂTOR Un impuls, pe care trebuie să-l nuanţezi, de a ieşi din cotidian. Nu îţi place, nu eşti de acord, cu ceva la serviciu şi frustrarea te face să cauţi alceva altundeva, unde să te simţi liber!
Atenţie la bani, cum și unde îi cheltuieşti. Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Nu fi naiv, se pare că noua, sau vechea ta iubire te foloseşte drept bancomat! Azi configuratia astrala iti ofera un prilej sa inchei unele lucrari ramase suspendate si sa lamuresti unele aspecte ale sentimentelor tale.

PEŞTI Este timpul să părăseşti spaţiul psihic în care te-ai autoexilat şi să cauţi un compromis. Inamicii de ieri pot deveni prietenii de azi! Nimic omenesc nu este veşnic, totul se transformă!
O zi foarte potrivită ca sa iei iniţiative curajoase, atât in domeniul tau de activitate, cat mai ales, in relatiile tale sentimentale. O vorba, un telefon sau o informatie iti aduce o veste buna, dar de care erai aproape sigur şi chiar o aşteptai. A doua parte a zile este şi mai convingătoare în confirmarea bănuielilor.