Horoscop 31 mai 2019! Vești proaste pentru acești nativi. Vor primi o veste de la Fisc

BERBEC Bun negociator, sfârşitul lunii mai îţi oferă unele oportunităţi. Dar, astăzi eşti supărat pe termomentrul afectiv! Ai impresia că nu primeşi la fel de multă tandreţe pe cât dăruieşti tu. În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu mai mulţi oameni, un colectiv de oameni. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie, sau de o proprietate, adaptează, vezi despre ce este vorba.

TAUR   Ziua este relativ calmă, liniştită, dar te poţi aştepta la unele evenimente sau veşti, aşteptate sau nu, mai pe seară. Lucruri aproape fara importanta, detalii cotidiene iti vor arata ca esti un norocos si un rasfatat al cursei vietii. Domeniile avantajate de stele sunt astazi cele legate de partenerul de viata, pentru cei în duo. Fa-i un mic cadou, asa, fara nici un motiv aparent! Evită intimităţile despre secretele altora, ca să nu faci compromisuri costisitoare. Ascultă, însă, cu atenţie. Astăzi este ziua concesiilor.

GEMENI  Trebuie să ai o răbdare îngerească pentru că cei cu care discuţi azi par că au codiţă şi corniţe. Poate doar sfârșitul de lună este de vină, dar nu încerca să-ţi impui punctul de vedere cu orice preţ! Se apropie timpul când pleci în vacanţă şi stelele din nou sunt favorabile călătoriilor şi distracţiilor, vai, aşa de plăcute dar care consumă aşa de mult timp. Nu lăsă pe mâine cînd poţi să laşi pe poimâine, dar la un moment dat lucrurile se aglomerează şi intri în criză de timp, apoi lasi lucrurile neterminate.

RAC Aştepţi o veste, o decizie, ca să vezi în ce domeniu sunt avantajate interesele tale azi. Solo, mai faci o încercare să-ţi găseşti „sufletul pereche”, în duo amorul este sidefat şi nuanţat. Evenimente sociale şi/sau din sfera culturii şi a artei. Tu ai, însa, tendinţa să vorbesti mai mult, sa cauti solutii la problemele si incertitudinile tale, în general sentimentale. Pe de altă parte perioada este lovită de inconsistenţă, dar, cu un Mercur favorabil eşti mai sensibil la comunicare şi mai abil în analiză şi sinteză. Lucrurile îţi par mai serioase decât de obicei şi ai un dar special să punctezi exact ceea ce trebuie şi când trebuie şi să asculţi cu atenţie.

LEU Astăzi eşti pasionat de întreceri, concursuri, curse către succes. În jurul tău, la serviciu, toată lumea este ocupată. Cu cine să te întreci? Sprijină-te pe prieteni şi pe famile. O dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general sterile. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate.

FECIOARĂ   Ai, în cursul dimineţii, o intuiţie bună pe care o pui în serviciul colegilor, anturajului, familiei. Trebuie doar să zâmbeşti, pentru că treci printr-o perioadă în care lumea te place! Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese.

BALANŢĂ Primeşti o veste total lipsită de sens. Dacă este de la Fisc este evident lipsită de sens. Poate unde peste tot este haos şi nepăsare. Eşti aproape de o soluţie pentru o problema financiară. Odihneste-te mai mult si respira aer curat. Domeniul familiei este aspectat bine.  Dragostea este usor influentata de aspectele negative ale lui Marte ceea ce amplifica vanitatea personala. Nu uita că timpul lucreaza in favoarea ta. Temporizeaza si poti castiga!

SCORPION Conjunctura te îndreaptă către pace şi armonie, concepte care îţi sunt un pic străine. Dar senzualitatea îţi este proprie aşa că azi ai o zi aşa cum îţi doreşti, toridă la propriu şi figurat! Crede în fortele tale și în ajutorul celor ce te privesc drept in ochi. Decat o mie de prieteni de petreceri, mai bine unul singur de încredere. Calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le fie în afaceri, fie în dragoste. Nu amesteca, însă, plăcutul cu utilul.

SĂGETĂTOR Îngroapă securea războiului şi treci la masa tratativelor! Observă situaţia cu atenţie şi apoi, cu multă diplomaţie, trebuie să-ţi joci atuurile pe care le ai. Aşa poţi să ai ultimul cuvânt! Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău arată că preocuparea ta majoră este să menţii o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Nu vinde blana ursului din padure, nu promite ceva in afara posibilitatilor tale, pentru ca s-ar putea sa produci deceptii nemeritate.

CAPRICORN  Atmosfera este plăcută şi destinsă, poţi să împaci munca cu dragostea. Ai o zi mai densă. Ai ceva important de lucru. Nu chiar ce-ţi doreai, dar până la urmă activitatea este activitate! Evită, în special, în a doua parte a zilei, promisiunile, angajamentele, sau asociaţiile. Tot ceea ce este început în perioada în chestiune se poate să sfârşească prost, chiar dacă este vorba de o distracţie. Limitează-te la activităţile de rutină, cu oamenii pe care îi cunoşti bine.

VĂRSĂTOR   Trădare, şopteşte vântul! Nimic din ce a fost nu mai e, dragostea pare un spin în inimă. Totul apare confuz, dar în definitiv totul s-a născut din haos! Ai răbdare să se clarifice situaţia! În general ai o atitudine defensivă şi cauţi anturajul prietenilor noi în încercarea de schimbare. Pe de altă parte, conjunctura arată o perioadă foarte bună sub aspectul casei banilor, a proprietăţilor şi a valorilor personale. Este, de asemenea, perioada în care trebuie să te araţi harnic.

PEŞTI   Zi relativ favorabilă dar, foloseşte ziua de astăzi ca să faci lucrurile acelea neplăcute, dar necesare, pe care le-ai tot amânat. După aceea, pe seară, o să te simţi mult mai bine, eliberat de presiunea obligaţiilor! Evită discuţiile în contradictoriu şi disensiunile, în cursul dimineţii. Cineva îţi aminteşte de o promisiune mai veche. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese.