BERBEC  

Toată lumea se grăbeşte! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile în anturaj cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate, mai lasă de la tine! Configuratia iţi indica să nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru ca lucrurile se pot lămuri. Pe 30 aprilie, o zi oarecum fevorabilă, configuratia astrala iti ofera prilejul sa inchei unele lucrari sau situatii mai vechi si sa lamuresti unele aspecte ale sentimentelor tale. Ocupă-te de cultură şi artă!

TAUR  

Nu te lăsa enervat şi nu riposta pentru nimicuri! E avantajos să rezişti la anumite influenţe şi propuneri şi să-ţi vezi de drumul tău, să nu-ţi schimbi proiectele sau programul stabilit. Este o zi îmbietoare şi monotonă în acelaşi timp. Eşti dispus să faci schimbări, să găseşti ceva incitatnt şi nou, trăiri şi mirări, sa rezolvi eficient si rapid problemele pe care viaţa ti le ridica. Nu te pune în categoria invinșilor… înainte de luptă! Şi nu uita că pierzi, numai când renunţi să mai încerci! 

GEMENI 

Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întalnirile decisive! Nu pleca la drum lung, lasă pe mâine dimineaţă, este o hotărâre înţeleaptă! Stai acsă, este mai bie, faci economie. Astăzi este o perioadă relativ liniştită. Nu poate fi tulburată decît de mici inadvertenţe produse de disconfort domestic, de room service sau de mici rateuri mecanice. Perioada este caracterizata de mici intarzieri si incidente. De aceea viteza este de evitat. Nu te grabi inutil. 

RAC  

Sinergia şi conjunctura planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale. Nu uita de promisiunile facute! Astăzi este o perioadă în care o bună parte din nativi se pregătesc de ceva nou.  Nu sunt semne de probleme de sănătate,  de veşti foarte proaste, sau de accidente. Trebuie, totuşi să dai atenţie tocmai acestei lipse de activitate. Dragostea este aspectată mediocru, trebuie să eviţi orice discuţie legată de proiecte viitoare. 

LEU  

Este ziua în care poţi să iei decizii şi să arăţi că eşti un Leu adevărat, nu o imitaţie de desen animat. Voinţa ta poate da rezultate bune, dacă nu te laşi purtat de interesele altora. Soarele se configurează mai deosebit, complex – tu pari că eşti pus în faţa unei probleme. Decizia nu-ţi este chiar la îndemână aşa că amână! Ceva cu niste intarzieri si cu niste cumpărături online care întârzie în conditiile unei aglomeratii haotice.  Social şi sentimental, în aceasta perioada simti nevoia sa te confesezi, să vorbesti despre unele dintre grijile si problemele tale.

FECIOARĂ  

Ai nevoie, astăzi mai mult decât oricând, de aprobarea, sprijinul şi bunăvoinţa celor din jur, acasă, ca să poţi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai pus în gând. Dacă ai luat o hotărâre, respect-o!

Ziua de astăzi este o zi a precauţiei. Ține masca pe figură! Zvonurile circula repede si deformate. Nu te întalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi. Mare atentie! O configuratie nefastă, împreună cu contribuţia planetelor grele, te poate face astăzi sa pierzi bani, dar poti sa eviti acest lucru cu usurință!

BALANŢĂ  

O zi bună înaintea socialistului 1 Mai, zi in care rutina, obişnuinţa, devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”. O zi care seamănă cu alta. Totuşi, o veste bună! Pare a fi, pentru o bună parte a nativilor din zodie, o zi plăcută, de vacanţă a coronaVISULUI. Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată ziua, dar nu trebuie sa ai conflicte cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă. 

SCORPION  

Anumite informaţii te descurajeză, vremea pare capricioasă, dar refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele urgente din mica vacanţă de carantină! Ziua de 30 aprilie este o zi plăcută, bine aspectata în domeniul sentimental. O vorba, un telefon sau o informatie iti aduce o veste buna, dar de care erai ca şi sigur. A doua parte a zile este si mai convingatoare in presupunerile tale, în domeniul sentimental. 

SĂGETĂTOR 

Schimbările de astăzi îţi poartă noroc. Ziua de astăzi este un prilej excelent să se pună la punct unele probleme legate de casa, camin, familie, sau proprietati.  Prietenii te sprijină, familia te ajută, aşa că nu mai trebuie sa fii deprimat decat de faptul că trebuie să stai în casă în această vacanţa cu domiciliu forțat. Mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, este să dai astăzi dovadă de tenacitate şi consistenţă – în domeniul sentimental, desigur. 

CAPRICORN  

Atenție la atenție, fii calm și prevazator. Atentie daca conduci, atentie daca faci baie! Pe de alta parte aspectele lui Saturn si ale lui Marte arata ca ti-ai creat noi invidii si gelozii intr-o perioada in care toata lumea credea ca este doar vacanță forțată. Totuşi, pe total, ziua îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine depanand amintiri frumoase. Si asa poate sa-ti vina o idee noua, sau sa-ti amintesti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, daca nu le folosesti!

VĂRSĂTOR  

Spiritul tău creativ te face astăzi util în economia programelor de distracție din mica vacanţă de stare de urgență. Intuiţia ta poate rezolva cu succes unele situaţii urgente. Prima impresie, prima gândire contează azi! Trebuie sa te obisnuiesti cu noul „status quo”. Lasa timpul sa treaca, este avantajos. Nu te ingrijora inutil.  Configuraţia cosmică te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Scaderea de presiune atmosferica și vremea nu te avantajeaza.

PEŞTI 

Astăzi posezi arta şi ştiinţa de a aplana conflictele şi de a face pace. „Fericiţi fie făcătorii de pace!”. Este bine sa-ti vezi de treburile tale, fara prea multe proiecte de viitor si cheltuilei insemnate. Ofera-ti prilejuri de multumire si satisfactie. Odihneste-te mai mult si respira aer curat. Domeniul familiei este aspectat bine. Dragostea este usor influentata de aspectele negative ale lui Marte ceea ce amplifica vanitatea personala. Ceva neasteptat, dar nu în primul rând negativ, iți schimbă programul.