Horoscop 28 octombrie 2023. Nativii acestei zodii sunt în pericol total

BERBEC Stelele indică faptul că ai avea nevoie de mai multă mișcare fizică weekendul acesta, poți să ai mai multă energie decât ți se poate părea, chiar dacă vine sezonul rece. Trebuie să dai timp, să nu ai încredere în nerăbdarea sau în mofturile tale, proiectele structurate sunt cele care au cele mai mari șanse de a reuși. De asemenea, ai putea conta pe ajutorul celor dragi, în deplină discreție.

TAUR Sâmbătă amintește-ți că părere ta despre tine reflectă ceea ce gândești despre lume. De asemenea, nu neglija niciodată importanța unei viziuni optimistă asupra vieții, chiar și până la momentul în care poți primi, în schimb, toate beneficiile pe care le meriți. Conjunctura astrală te încurajează să-ți exprimi creativitatea prin gătit sau decor interior, fă-ți de cap!

GEMENI Sâmbătă pare a fi o zi grozavă pentru a petrece timp în cuplu sau cu prietenii tăi. Bucură-te de intimitatea casei tale și de căldura celor dragi. Poate fi o zi bună să-ți faci un mic cadou pentru casa ta, poate un obiect de mbilier care să-ți sporească ergonomia și confortul biroului tău de acasă. Poți simți că ai avea nevoie de un confident, dar nu ştii pe cine să alegi, puțini oameni mai au disponibilitate pentru problemele altora în ziua de azi…

RAC O zi de sâmbătă care ar trebui să treacă repede. Ar trebui să poți concilia viața de cuplu și hobby-urile tale. Ați putea petrece momente frumoase împreună, de ce să nu te gândești să faceți activități comune. Vorbește despre asta fără reținere partenerului tău, el ar trebui să-ți susțină ideea cu entuziasm. Unele schimbări pot provoca puțină panică în mica ta viață perfect orchestrată, dar toate au șanse să fie, mai degrabă, spre binele tău.

Horoscop 28 octombrie 2023. Nativii acestei zodii sunt în pericol total

LEU Sâmbătă nu te baza pe cei din jur să facă planuri pentru tine, mai ales că tu ești, de obicei, liderul autoproclamat al tuturor cercurilor sociale, nu te da în lături. Odată formată o dinamică, lucrurile nu se mai schimbă așa de ușor. Stelele îți sugerează mai multă grijă la bunăstarea ta fizică, pari să ai nevoie de mai multă relaxare, poate o zi la spa sau un masaj cu pietre vulcanice?

FECIOARĂ Pare că toată săptămâna ai așteptat, cu nerăbdare, ziua de azi, pari să ai nevoie de o pauză, ca de aer. Bucură-te de activitățile de agrement, ieși în oraș cu partenerul, familia sau prietenii și, dacă ai cum, poți face o scurtă excursie: te poți bucura de momente deosebit de pline de satisfacții. Este clară nevoia ta de o schimbare de peisaj și de mediu pentru o perioadă. Relaxarea cu familia îți poate prii cel mai mult.

BALANŢĂ Sâmbătă, îți poți da seama că, momentan, sentimentele tale pot fi puțin contradictorii, dar ești sincer. Cei dragi pot înțelege că, chiar dacă trebuie să încerce să-ți decodeze emoțiile, tu nu te prefaci, atunci când iubești, nu mai dai înapoi. Încerci să înțelegi ce cauzează probleme în familia ta și poți realiza că situația se dovedește a fi mai complexă decât ai crezut inițial. Această observație te poate deprima puțin: nu renunța!

SCORPION Sâmbăta aceasta ai putea să îți acorzi timp să reflectezi pentru a-ți înțelege mai bine posibilele eșecuri din trecut, pentru a-ți lărgi modul de a gândi și a te deschide către idei noi. E posibil să experimentezi o oarecare lentoare în execuția diferitelor sarcini gospodărești, dar capitalul tău de popularitate rămâne intact, chiar și în sânul familiei. Un dram de prudenţă nu strică astăzi, se pot ivi mici probleme de funcționare a diverselor aparate casnice.

Horoscop 28 octombrie 2023. Nativii acestei zodii sunt în pericol total

SĂGETĂTOR Nimic nu pare să poate sta în calea expansiunii tale personale astăzi! Pari să fii într-o formă bună și poți să ai o mulțime de lucruri practice de făcut. Simțul dreptății îți poate fi deosebit de util pentru a putea funcționa ca un arbitru în relațiile sociale din jurul tău, pentru a accepta provocările potrivite și pentru a obține rezultatele dorite. Agitația pe care e posibil să o resimți poate din cauza unei oboseli cronice pe care încă nu o realizezi.

CAPRICORN Astăzi, nu ar trebui să ți se refuze nimic. Este ziua ideală pentru a-ți face noi prieteni, a întâlni oameni noi sau a-ți face noi planuri romantice. Atenție la afecțiunile cronice care îți pot afecta echilibrul. Nu ești imun la o problemă care ți-ar slăbi moralul și, prin urmare, fizicul. Încearcă să previi, mai degrabă, decât să tratezi și să îți stimulezi apărarea imunitară, înainte ca aceasta să fie atacată.

VĂRSĂTOR Sâmbătă, atmosfera este una propice ieșirilor cu prietenii și momentelor plăcute petrecute distrându-vă împreună. Profită de ocazie pentru a te bucura de un sport: un meci, o sesiune de bungee jumping, sau, de ce nu, un city break printr-un frumos oraș european. Este o perioadă bună, când nici biletele nu sunt exagerat de scumpe, pentru că problemele tale financiare, dacă au existat, aparțin trecutului.

PEŞTI Toată lumea știe că nu ești un fan al sportului, dar și tu știi bine că este timpul să faci niște exerciții pentru a te menține în formă. Așadar, ai putea să te organizezi în timpul liber pentru a te înscrie la un curs de fitness, Pilates sau pentru a face câteva sesiuni de ciclism indoor la o sală de gimnastică! Fii mai atent la familia ta, la cei din jurul tău, cineva îți poate cere, mult prea subtil, ajutorul!

Horoscop 28 octombrie 2023. Nativii acestei zodii sunt în pericol total