BERBEC   Astăzi stai liniştit, nu exagera! Jupiter şi Venus indică relaţii armonice, bune, în domeniul profesional, cu cei născuţi în semne de foc şi aer şi nefavorabile cu semnele de pământ şi apă.

O zi foarte potrivita ca sa iei iniţiative curajoase, in domeniul tau de activitate. O vorba, un telefon sau o informatie iti aduce o veste buna, dar de care erai aproape sigur şi chiar o asteptai. 

TAUR  Venus îţi este favorabilă. Ai rapoarte bune cu cei din jur şi profiţi de o oportunitate socială. Este o zi activă, te repezi în toate direcţiile, încercând să rezolvi bine problemele! Activitatea ta de astăzi, fie că eşti la serviciu sau rămâi acasă – se îndreaptă către rezolvarea unor probleme din trecut, rămase în suspensie. Astăzi eşti vulnerabil la capricii scumpe. Oferă-ţi satisfacţii, capricii, amintiri… dar să fie în bugetul tău! 

GEMENI Astăzi trebuie să-ţi reprimi partea spectaculoasă şi teatrală a caracterului. Este nevoie de mai multă seriozitate şi motivaţie în ceea ce faci. Ai răbdare, vine şi momentul tău de glorie teatrală! Însă, foarte bune oportunitati la serviciu, sau unde muncești – mai ales de cooperare, aşa incat poti scurta consistent durata de executie a unui proiect, sau altceva la care lucrezi în echipă.

RAC Pe fondul unei conjuncturi complexe şi a Lunii favorabile, ziua de azi este un prilej să pui la punct detalii ale vieţii tale, în special în domeniul personal, al sentimentelor, al familiei. Gândeşte-te mai puţin la bani şi mai mult la oamenii care te iubesc, aşa cum eşti. Aşa cum eşti, nu mai bogat sau mai puternic. Te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi si indraznete, dacă nu comice, mai ales dacă lucrezi în domenii legate de copii. 

LEU Ai unele momente contradictorii. Dar Soarele, din Pești, îţi indică ce atitudine să ai şi ce întrebări să pui. Trebuie să fii cooperant şi să încerci să ajuţi pe cei din jur. Totusi, un avertisment: fereşte-te să comentezi cu multă plăcere ultimele insuccese ale şefului, pentru ca s-ar putea că acesta să afle. Întotdeauna se găseşte un „binevoitor” de felul lui Iago. 

FECIOARĂ Ziua nu aduce nicio clarificare, nicio noutate. Din fericire eşti bine dispus şi iei situaţia aproape în glumă. Fii pe fază şi foloseşte-ţi geniul detaliului pentru calmarea spiritelor! O bună parte dintre Fecioare au o mică problemă cu familia, cu copii în special. Poate că harnicii nativi au primt lista de cumpărături, cadouri pe care le doresc micuţii pentru serbările primăverii. Cei mici nu ştiu de criză, de austeritate şi şomaj. Şi nici nu trebuie să ştie, o să afle când le va veni rândul la nefericire. 

BALANŢĂ Nu este chiar cum ţi-ai dorit! Bucurii şi necazuri se succed rapid, astăzi. Nu intra la uzură, lasă-te purtat de valurile vieţii, de capricii şi obligaţii. O relaţie, mai veche, iese la suprafaţă! Astăzi, configuraţia astrala iti ofera un prilej sa închei unele lucrari ramase suspendate în timp si sa lamuresti unele aspecte ale proiectelor tale profesionale, ale carierei tale. Sau, să tranşezi o situaţie din familie – sau cu prietenii. 

SCORPION  Astăzi, la serviciu, ai tendinţa să crezi prima persoană care îţi şopteşte lucruri plăcute la ureche. Nu te lăsa hipnotizat de lucrurile care îţi convin, verifică, ca să nu ai mai târziu surprize neplăcute! Prudenta, vigilenta si retinerea trebuie sa fie caracteristicile tale pentru ziua de azi. Atentie şi la mobil, deoarece in a doua parte a zilei poţi sa afli o informatie interesantă despre activitatea ta curentă.

SĂGETĂTOR   O zi favorabilă. Trebuie, totuşi, să dai curs unei simplităţi eficiente şi să laşi planurile grandioase şi complicate pentru mai târziu, să te adaptezi rapid noilor condiţii din viaţa ta! Un proverb oriental spune că oamenii cu adevărat bogaţi sunt slabi, se îmbracă în alb şi au puţine lucruri, dar foarte valoroase. Dacă îndeplineşti condiţiile este foarte bine, dacă nu, de ce să te iei după orientali?  Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe.  

CAPRICORN  Tensiunile par inevitabile, pentru că perfecționismul tău poate perturba chiar conversaţii banale. Totuşi, spiritul tău de autoconservare te apără de neplăceri pentru că nu te lasă să exgerezi! Sănătatea, ei bine, măcar sănătatea este bună!  Aşa că dacă eşti sănătos ai cea mai mare bogăţie din lume.  În orice caz, nu te împrumuta la banci sau la cine ştie ce “cooperative” de credit, la cămătari! 

VĂRSĂTOR  Noul şi vechiul, trecutul şi prezentul, se amestecă interesant, astăzi. Din această dialectică temporală şi calitativă se pot naşte idei, concepte şi proiecte noi pentru interesela tale. O scrisoare, email, o informaţie pe FB sau o convorbire telefonică îţi aduce o veste bună, pe care nu credeai că o s-o mai auzi, pentru că se referă la o situaţie aproape uitata. 

PEŞTI  Eşti ambiţios şi conjunctura îţi permite să ai succes, să ai întâietate. Dorinţa de a fi admirat şi aprobat îţi este satisfăcută astăzi. O zi favorabilă, cu mai multe momente plăcute! Vremea este capricioasă, dar respectul de sine întreţine flacăra din sufletul tău. Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente.  O zi aglomerată, cu o seară specială, plăcută.