BERBEC  Trebuie să faci schimbările necesare în spaţiul tău vital, pentru ca să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii tale. Fără eforturi, fără bani mulţi, dar respectând afinităţile tale selective!

TAUR  Cineva se încrede în tine. E marţi, sunt trei ceasuri rele, nu îi da speranţe deşarte. Stabileşte exact ceea ce este în puterea ta şi ţine-te de promisiunile făcute. Bine faci, bine găseşti! Posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânarea unor întâlniri de afaceri, sau vizite pe la bănci. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, în douo sau cu prietenii, la o cină veselă şi sănătoasă.

GEMENI  Anumite activităţi, pe care trebuie să le termini, ţi se par plicticoase şi inutile. Poate aşa este, dar nimeni nu îţi cere părerea, finalizează lucrurile! Astăzi trebuie să analizezi ultimele evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive, sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Se pare că ai de suferit din cauza vremii în schimbare, dar bravezi că nu-ţi pasă, dar şi din cauza unor situaţii sociale obiective.

RAC  Astăzi ai părerea că toată lumea are ceva de împărţit cu tine. Zâmbeşte şi caută un loc drăguţ, cu căldurică, aer condiţionat şi net pe gratis! Realitatea de azi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele.

LEU  Astăzi reuşeşti să-ţi recapeţi tupeul de prădător, după un somn propriu marilor feline. Un Leu, dacă doarme mai puţin de 10 ore, se zice că are insomnie!  Lucrurile încep să meargă spre bine. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor şi lucrărilor profesionale importante, sau punerii lor pe un drum critic. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar.

FECIOARĂ  Ceva nervi din cauza unor tensiuni în anturaj. Simţi nevoia să te exprimi, să-ţi faci cunoscute poziţia şi competenţele, mai ales în sfera profesională. Trebuie să alegi de ce parte eşti! La serviciu o perioadă puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important. Trebuie să dai mare atenţie felului cum te adresezi şi cum formulezi replicile tale. Sunt restructurări, nu se plătesc salariile? Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial.

BALANŢĂ  Trebuie sa te bazezi pe propriile forţe şi să faci planuri serioase de viitor, poate chiar să te gândeşti la un nou drum profesional. Mai lasă gândurile şi nu te mai zdrobi să placi tuturor. Veste despre răsplata unor eforturi trecute şi a facerii de bine. Venus face aspecte favorabile cu zodia ta, aşa că pe seară poţi să ieşi la cursurile de dans. Foloseşte perioada ca să-ţi lămureşti problemele de amor, sau să începi alte prospectări, solo fiind!

SCORPION  Cosmosul te protejează. Oamenii, nu! Se poate, dupa conjunctură, să te bucuri de o zi întreagă de influenţe favorabile in sensul că nu o să ai nici un necaz foarte mare! Doar faulturi de joc!
Cafeaua de dimineaţă şi gustarea de la prânz sunt cele două pauze de astăzi. In restul zilei ai mult de lucru şi drumuri de făcut. Stelele îţi sortesc o zi bună, nu te mai doare capul nici la propriu, nici la figurat, iar colegii de serviciu sunt draguţi şi serviabili.

SĂGETĂTOR  Nu încerca astăzi să joci teatru, nu te mai juca cu propria imagine, dai impresia unei persoane imature şi instabile. Ai multe pe cap, dar nu uita că trebuie să fii politicos și civilizat la serviciu!  Căutarea permanentă a adevărului absolut şi a perfecţiunii armonioase te fac să pari din altă lume. Trebuie să-ţi găseşti cuvintele potrivite, pentru că anturajult tău pare confuz şi distrat. Toată lumea pare că aşteaptă ceva!

CAPRICORN  Zi de întâlniri şi mici discuţii pe teme profesionale. Curios, nu poate fi chiar aşa de rău, chiar dacă nu ajungi la niciun rezultat! Astăzi eşti tare draguţ cu toata lumea şi primeşti răspunsuri binevoitoare. Se pare că problemele s-au rezolvat, sau au devenit o obişnuinţă! Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Încearcă să ignori pe cei care te provoacă, păstrează-ţi calmul, în negocieri, tratative, discuţii!

VĂRSĂTOR  Nu ai linişte, eşti îngrijorat, pentru ca eşti în urmă cu multe treburi şi nici bani nu prea ai. Îţi cam ploua în gânduri. La prînz, posibilă schimbare de program, care se pare ca nu îţi place deloc. Pluteşte un aer de dezastru proaspăt, de aventură neaşteptată şi abruptă – de tragedie aeronautică –  reflectezi cinic că te prăbuşeşti şi tu împreună cu toată ţara. De fapt nu este chiar aşa, dar ţie îţi place să exagerezi. Mâine este o altă zi, trebuie să ai speranţă!

PEŞTI  Eşti bine privit de stele astăzi. O veste interesantă pentru tine. Dacă ai ceva mai greu de rezolvat, sentimental, încearcă acum, poate vei obţine un rezultat. Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Este o perioada buna să-ti anunţi şefii, patronii, superiorii, pe Dumnezeu daca eşti mare vlădică, că tu, cu umilinţa si respect …  vrei sa fi lăsat în pace!