BERBEC    Trebuie să-ţi înoieşti cunoştiinţele, din punct de vedere tehnic. Astăzi pune lucrurile la punct, adună-le către normalitate, nu-i lăsa pe cei rudimentari să consfinţească regulile haosului! Astăzi trebuie să te fereşti de incidente, sau accidente cauzate de foc sau metal. Astfel de perioade sunt favorabile unor schimbări bruşte, neaşteptate, ale unor situaţii, sau evenimente, sau apariţia unor evenimente ce nu puteau fi prevăzute prin deducţie logică.  

TAUR    Prietenii, familia, cei dragi, te înconjoară cu gânduri bune. Te poţi baza pe sprijinul, ajutorul lor! Mai pe seară încep să se lamureasca şi unele probleme legate de domeniul sentimental. Dacă ai ceva de aranjat, de comunicat, ceva ce-ţi era greu să cuantifici mai înainte în vorbe şi concepte, atunci foloseşte dimineaţa zilei de astăzi. Stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale de către anturaj, de către partenerii de discuţie. De asemenea, în această perioadă este bine să dai dovadă de prudenţă şi de vigilenţă, mai ales cînd te deplasezi.  Evită aglomeraţia şi orele târzii, nu uita că este stare de asediu.

 GEMENI   Reflectezi că nimic nu este nou, ai mereu aceleaşi probleme de adaptare! Pentru că regulile, nu sunt pentru tine! Din fericire eşti un rebel cu o cauză: îmbunătăţirea calităţii vieţii tale! Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi Vărsătorii. Proiectele începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente.  Totuşi, este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să dotezi mica ta afacere, sau casa ta, cu tehnologie avansată, tehnică de calcul.

 RAC   Ai o şansă, poate chiar mai multe! Alegerile tale sunt astăzi clare şi precise. Se întâmplă lucruri, care te avantajează începând chiar de astăzi. Dar, nu te grăbi să dai un răspuns imediat! Astazi ai o veste foarte buna de departe, care şi ea te surprinde placut! Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii.  Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.  Culmea este că şi duşmanii te ajută – probabil nu te mai vorbesc de rău o perioadă!

LEU   Astăzi stai liniştit la pândă, aşa cum stă bine unui vânător care vede numai ceea ce se mişcă! Dar, nu pierde ocazia să afli ce se mai bârfeşte în jungla de beton, ce flecăresc maimuţele! Înțeleptul spune că esenţial în viaţă este să ştii când să te opreşti, adică, tot el comentează, să ştii când viaţa îţi oferă maximum şi să te agăţi „cu dinţii şi ghearele” de situaţia reaspectivă. Lipsa de dinamică este Nirvāna, spune dialectica budistă. După atâta înţelepciune internaţională poţi să pui un film, ca apoi să visezi frumos şi colorat!

 FECIOARĂ  Capacitatea ta de a ajuta pe alţii, dedicaţia şi genul detaliului dau rezultate. Însă, voinţa, perseverenţa ta trebuie să ţină cont de resursele materiale limitate pe care le ai. Nu exagera! Foarte bune rezultate în domeniul familiei şi al relaţiilor sociale. Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să forţezi. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, şi un sfat competent.

BALANŢA   Ai tendinţa să vorbeşti mult, să baţi lumea la cap. Eşti stresat şi ai nevoie de odihnă, corpul tău dă semne că trebuie să încetineşti ritmul. Ţi-ai atins obiectivele, nu poţi lua o pauză? Poate, un colaborator mai vechi, pe care aproape că îl dăduse-i uitării, te caută astăzi pentru ca să-ţi spună ceva, poate o propunere interesantă. Sunt prea multe lucruri neclare ca să accepţi imediat.  Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. Ceva surprize plăcute, în a doua parte a zilei.

SCORPION  Trebuie să reacţionezi imediat ce vezi că o situaţie derapează. Dacă scapi lucrurile de sub control, pot fi imposibil de îndreptat şi te poţi găsi înconjurat de o lume ostilă şi nesimţită! Este posibil sa primesti niste vesti si sa te nelinişteşti din cauza unor probleme despre viitorul şi siguranţa locului tău de muncă. Totul se poate rezolva cu bine, din fericire, dar este bine să ai întotdeauna un plan de salvare, planul „B”.  În această perioadă trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.  Atenţie la programul de dimineaţă şi de seară, nu ieși din casă decât dacă este absolut necesar!

SĂGETĂTOR  Astăzi poţi obţie o relaţie preţioasă, recunoştiinţa persoanei respective! Ţi se solicită sprijinul într-o problemă, care nu este chiar din expertiza ta, dar pe care o poţi rezolva convenabil. Trebuie să eviţi nerăbdarea şi graba, care în perioada zilei de astăzi pot să-ţi facă neplăceri. Intuiţia nu este grozavă astăzi, aşa că este bine să nu rişti şi să te limitezi la afacerile obişnuite şi la oamenii pe care îi cunoşti bine. 

 CAPRICORN  O zi echilibrată, poţi să te concentrezi pe problemele noi personale, sau profesionale. Nu lăsa lucrurile neclare. La serviciu, unde munceşti, sau înveţi, poate de acasă, trebuie să-ţi faci o agendă logică. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o pierdere minoră.  Atenţie la cumpărături.   Limitează cheltuielile la strictul necesar.  Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! 

VĂRSĂTOR  Nu eşti lipsit de curaj, de îndrăzneală! În concepţia ta, de astăzi, trebuie să recurgi la aceste caracteristici zodiacale. Este parţial corect, pentru că trebuie să aştepţi momentul optim! Ai energie, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Mai sunt şi nişte praguri de trecut, poate convorbiri la mobil, poate probleme în familie.  Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente şi atenţie să nu uiţi ceva important!

PEŞTI   Pare a fi o zi bună, meriţi o zi plăcută! Eşti în fază cu realitatea, reacţionezi corect şi la timp. Politica struţului las-o pentru mai târziu, cu toate că eşti tentat să o aplici astăzi! Idealizează mai puţin persoana iubită şi o să ai o viaţă mai fericită. Nu da şi nu primi bani cu împrumut, nu trebuie sa faci speculatii financiare    este un sfat prietenesc, nu o prezicere! Lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, ţi se cere din nou ajuorul, descifrează sensul ascuns al lucurilor. Fi selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung!