BERBEC Acţiunile tale sunt eficiente astăzi. Reuşeşti să împingi maşinăria economică, firma, instituţia, familia încă câţiva paşi pe drumul ei de criză! Dar, în nici un caz sa nu fii zgârcit(ă), patima care te apuca cand nu trebuie. In primul rand la sentimente. Apoi la râs. Că despre bani nu putem vorbi, pentru că nu prea există! Treci printr-o perioada de schimbari, poate de aceea banii sunt mediocru aspectaţi. Iar banii sunt  o energie, un mijloc, nu un scop în sine.  

 TAUR  Îţi trebuie o perspectivă mai îndepărtată, lucrurile sunt prea în sufletul tău şi, evident, nu poţi să fii obiectiv şi eficient. Poţi să ceri un sfat de la un prieten discret şi inteligent! Trebuie să fii foarte atent la cheltuielile făcute aiurea și cu gândul în alta parte. Cel mai bine ar fi sa iesi in oras fara bani si carti de credit. Plimba-te, nu cheltui! Ai oarece probleme cu nişte potenţiali ostili, dar lasă-i mai întâi să-şi dea arama pe faţă! Poate mai deranjează şi pe altă lume, aşa ca să ai aliaţi!

GEMENI  Nu ai griji şi nici nu vrei să ai! O zi liniştită de primăvară ca în poeziile vechi. Moralul tău e bun, oferă-ţi un moment de pauză şi de relaxare, pe seară, la un eveniment frumos şi plăcut, sigur, pe net! 

Există o conştiinţă ascunsă a zodiei care te împinge înainte şi te păzeşte de necazuri – care functioneaza bine şi astăzi. Ai nevoie permentă de bani ca sa-ti satisfaci micile si mai marile capricii, dar acest lucru este un motor si o motivatie. Vremea capricioasă și vremurile periculoase te avantajeaza şi te inspiră să începi noi proiecte, să ai noi idei. Esti intr-o perioada creativa.

RAC Anumite atitudini ale unor persoane din jurul tău te dezamăgesc şi te enervează. Despre ei îţi aduci aminte cu neplăcere de vechea vorbă românească, cea cu facerea de bine şi cu mama… Iti faci griji, de fapt fără motiv, pentru ca intotdeauna te-ai descurcat. Mai ales cand eşti cu spatele la zid. Sanatatea este bună, exceptand, pentru un procent dintre nativi, astenia de primăvară de rigoare! Ultima parte a segmentului de timp, pe seară, are o componenta neliniştitoare, din cauza influentei Lunii.

LEU Astăzi stelele îţi sunt favorabile. Oamenii au treburile lor, nu au grija ta! Aşa că vezi-ţi liniştit de programul tău cotidian, dar nu exagera cu efortul, mai ales cu cel fizic. Din trecutul tău apare o situatie uitata, dar pe care poti sa o rezolvi rapid cu ajutorul anturajului, colegii sau prietenii. Nu te baga in sufletul si problemele altora. Ofera-ti ajutorul numai daca este cerut cu insistenta. Pentru un timp este bine să păstrezi judecațile de valoare și sentintele pentru uzul propriu.  

 FECIOARĂ   Astăzi ai o şansă bine temperată, adică nici prea mare, nici prea mică, cum stă bine în preajma echinocțiului de primăvară. O veste care te interesează! Evită să amesteci lucrurile. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi solicită ajutorul. O perioada buna, pe care o meriti. Metodic si cu geniul detaliului cum esti – ai certe calitati pe care perioada aceasta de timp le poate pune in valoare.

BALANŢĂ  Nu prea ai linişte în ziua echilibrată dinaintea Bunei Vestiri pentru ca eşti în urmă cu multe treburi şi se apropie anumite termene. Drept pentru care ai o zi densă şi obositoare! Dar, ai veşti bune de departe. Trebuie sa dai dovadă de tarie de caracter şi să-ţi impui punctul de vedere, de cate ori stii cu siguranta ca ai dreptate. Anumite indiscretii şi soapte pe furis te fac sa tragi concluzia ca in calea succesului sta numai „look-ul” tau. Schimba-l, adică coafura sau lasă-ţi barbă, daca asta te face sa te simti mai bine in propria piele!

SCORPION    O zi bună, poate foarte bună! Eşti binedispus şi obstacolele cotidiene nu îţi mai par aşa de teribile. Reuşeşti să molipseşti de optimismul tău şi pe cei cu care vorbești pe naet, sau la mobil, astăzi. Proiectele începute în această zi pot aduce rezultate excelente. Totuşi este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti sa cumperi echipamente pentru firmă sau pentru acasă, pentru menaj. Nu cumpăra ultima moda, nu risipi banii, vezi exact de ce ai nevoie! 

SĂGETĂTOR   Treci printr-o perioadă mai dificilă. Dar începe să se vadă luminiţa de la capătul tunelului, sau poate să fie un tren ce vine dimpotrivă! Astăzi se decide dacă e bal, sau spital! Dimineaţa, nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci, urmeaza-ti planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.  Trebuie să ai încredere în promisiuni şi să păstrezi vie speranţa, dar nu te implica total.  Multe surprize plăcute şi altele mai puţin agreabile – spun veştile, pe seară.  

CAPRICORN  Mai lasă gândurile negre şi bombăneală şi zâmbeşte! Îţi faci griji. Chiar nu merită! Mereu mâine este o altă zi, trebuie să ai speranţă! Finalizezi, in sfarsit, dimineaţa, în condiţii bune, o parte din afacerile care ti-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi afaceri reuşite, dar neconsistente. În această perioadă trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. 

VĂRSĂTOR Astăzi te obsedează eşecurile, nerealizările, momentele penibile prin care ai trecut. Cuvântul cheie e „ai trecut”! Uită şi concentrează-te pe prezent. Trăim tot timpul în „prezent”! Astazi nu lua decizii importante şi nu programa întâlniri. Limitează-te la activităţile de rutină şi la oamenii pe care îi cunoşti foarte bine. Trebuie să fii înţelegător şi diplomat, să arătaţi consideraţie şi spirit de cooperare, ca sa eviti o serioasă decepţie sentimentală. Perioada iti este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Nu-ti face griji, viitorul iti este favorabil!

PEŞTI   Ai nevoie de o atmosferă plăcută, de sprijin, ca să-ţi iei răspunderea unui proiect dificil. În afaceri sau în dragoste drumul de o mie de leghe începe cu un pas! Fă-l, nu te mai codi atâta! O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia să fie justă. Se profileaza un eveniment important în viaţa ta. Pregăteşte-te! O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. La sfârşitul perioadei, adică pe seară, trasezi pe firmamentul anturajului, prietenilor, colegilor şi familiei o dâră de entuziasm şi optimism. Amestecate, după năravul tau, cu aluzii lăsate în coadă de… peşte, aşa, pentru amprenta ta zodiacală!