Horoscop 24 februarie. O zodie suferă de Dragobete: Stelele se uită la portofelul tău! Evită astăzi orice.

BERBEC De ce iti este frica de aceea nu scapi ! Nu rata ocaziile din cauza încăpăţănării sau a grabei caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese. Relaţiile sentimentale sunt bine aspectate. Calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le, fie la serviciu, fie la piaţă, fie în dragoste. Este Dragobetele, nu uita! Nu amesteca, însă, plăcutul cu utilul. Nu-ţi fă planuri pe termen lung, ca să nu zăpăceşti familia. O veste bunicica pe seară de la rude de departe. Uită ieri, trăieşte astăzi, mâine – mai vedem…

TAUR Ziua de astăzi poate fi un termen, sau un prag. Dacă este vorba de o întâlnire importantă, atunci astăzi este ziua. Ceva se poate întâmplă – mare atenţie la călătorii sau deplasări. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent – totul este foarte bine. Evită locurile aglomerate, spaţiile deschise, curentul şi datoriile. Oferă respect celor mai bine plasaţi ca tine pe scara socială pentru că omul superior ascultă, omul materialist trăncăneşte, înţeleptul configurează – spune înţeleptul chinez.

GEMENI Esti intr-o usoara pierdere de energie. Supravegheaza-ti sanatatea si in special alimentatia. Mancarea naturala, fructele, mierea si ceaiurile din planete iti refac vitalitatea! Ai oarece probleme de rezolvat, la serviciu sau la şcoală. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii şi părinţii. Deci, Este momentul sa-ti faci prieteni in cadrul activitatii profesionale, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de sprijinul si ajutorul lor competent. Dragobetele sărută fetele!

Horoscop 24 februarie. O zodie suferă de Dragobete: Stelele se uită la portofelul tău! Evită astăzi orice.

RAC Stelele se uită la portofelul tău! Evita astazi orice lucru, vorba, fapta sau gest care pot avea o implicatie sau un aspect din domeniul legal sau al jurisprudentei. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri. Nu te duce la bancă sau la bursă, nici măcar în piaţa. Astăzi, nu! Stelele spun, la fel ca un batran intelept chinez, ca prea multa insistenta duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul! Tine minte ca astazi lumea are nevoie de povesti frumoase si vorbe fermecatoare pentru a contrabalansa haosul şi violenţa.

LEU Managementul crizelor. Se declanseaza o mica criză la serviciu, pe care o poti rezolva cu calm si tact, dar mai ales amintindu-ţi unde ai pus cheia de la uşa biroului! Este doar un exemplu, adaptează după situație. Astăzi atenţie la atenţie, pentru că eşti într-o stare veseloasă, fleaţă şi confuză. Nu uita că leii, marile feline se prind în capcană cu mâncare pentru pisici. „Pentru ca sa te simţi în siguranţă trebuie să te simţi puternic. Ca sa fii puternic trebuie să ştii multe şi să fii perfect echilibrat interior” spune Confucius şi ar trebui să-i consideri sfatul ca un ajutor prietenesc.

FECIOARA Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi. Nu întreprinde nimic important sau riscant. Ia lucrurile mai uşor, aproape în glumă. Un telefon iti face multa placere – este cineva care te intereseaza. Atenţie la ce spui, vorbeşte clar şi nu te hăhăi tot timpul. Vocea trebuie să „zâmbească”! Perioada favorizează nativii care activează în transporturi, educaţie şi turism. Pe seară, la un suc, ai tendinta, pentru unii supărătoare, de a fi permanent in ofensiva, sa ţii la părerea ta şi să nu faci concesii sau compromisuri nimanui. Mai bine zâmbeşte, cu gura închisă!

BALANŢA Stai undeva unde este cald si bine! La proprie şi la figurat… Poziţia lui Venus indică reuşite în mai toate domeniile. Câştiguri modeste dar sigure. Sănătatea nu îţi este afectată, dar este bine să eviţi frigul şi umezeala. Abordarea sistematica a situaţiei iti furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Partea proasta esta ca nu depinde numai de tine! Dimineaţa nu este favorabilă celor care creează, sau au abilităţi artistice. Daca trebuie să rezolvi o problemă profesională, amână orice ai de făcut până după amiază când configuraţia stelelor îţi este mai favorabilă.

Horoscop 24 februarie. O zodie suferă de Dragobete: Stelele se uită la portofelul tău! Evită astăzi orice.

SCORPION O zi amestecată, preponderent favorabilă. Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi cere ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează excelent. Totuşi, astazi nu trebuie sa fortezi lamurirea unor situatii sentimentale, deoarece atuul pe care te bazezi, gandirea rece, logica şi cinica nu te ajută prea mult. Horoscopul tau arata ca iti este necesara o viata ceva mai activa, si poti incepe cu sală, bazin şi saună, evitand aglomeratia, dar şi frigul şi umezeala.

SĂGETĂTOR Câteva surprize placute si mai putin placute. Situatii care evolueaza spre intorsaturi neasteptate sunt deliciile zilei de azi. In rest, plictiseala ! Nu prea exista riscul sa găsesti astazi adversari pe masura în lupta cotidiană pentru supravieţuire şi parvenire capitalistă, de aceea nu te apuca să-ţi bruschezi anturajul, prietenii şi pisica. Stelele si conjunctura astrologica te avantajeaza astazi, protejandu-te eficace impotriva atacurilor dusmanilor stiuti si nestiuti. Astazi, totuşi, trebuie sa eviti asumarea de angajamente si responsabilitati pe termen lung, să nu pleci în nicio călătorie lungă.

CAPRICORN Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia! Aminteste-ţi astăzi vechea vorba şi așa poți evita multe momente neplacute si jenante. Dar nu uita de Dragobete. Micile infumurari pe care le afisezi pot fi interpretate ca un succes pe care de fapt nu l-ai avut. Uneori si invingătorii sunt virtuali! O atitudine de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această perioadă. Relatiile cu persoanele nascute in semne de aer si foc sunt astazi armonioase, dar nu prea grozave cu cei nascuti in semne de apa si pamant.

VĂRSĂTOR Nu te lega la cap daca nu te doare capul. Astazi coopereaza, dar atentie la confesiuni.. Evită intimităţile despre secretele altora, ca să nu faci compromisuri costisitoare. Adica sa nu fii obligat de conversaţie să faci şi tu confidente. Ascultă, însă, cu atenţie. Bârfele sunt atat de plăcute! Astazi atentie la un Leu sau Leoiaca din anturaj. Sau la alt semn de foc care pare ca scoate văpăi. Proiectele începute astazi vor aduce rezultate excelente.Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie, sau de o proprietate. O discuţie in familie la o cină deosebita poate lămuri multe lucruri.

PEŞTI O seară culturală. Un mijloc de transport, sau ceva mecanic acolo – îţi face necazuri. Sau poate automatul de cafea, sau cuptorul cu microunde. Vinde-l, schimbă-l, repară-l – nu lăsa obiectele sa te enerveze! Cu oamenii te descurci astăzi ceva mai bine. Este Dragobetele, nu uita! Pe seară ai parte de evenimente sociale şi/sau din sfera culturii şi a artei. Ar trebui, deci, sa te duci la un film nou, sau la spectacolele de luni, nu peste tot este ”relache”. Trebuie să-ţi dai părerea într-o problemă importantă. Spune ce ai de zis, dar cu mare diplomaţie şi prudenţă!

Horoscop 24 februarie. O zodie suferă de Dragobete: Stelele se uită la portofelul tău! Evită astăzi orice.