BERBEC Dacă ai ceva de aranjat, de comunicat, ceva ce-ţi era greu să cuantifici mai înainte în vorbe şi concepte, atunci foloseşte dimineaţa zilei de astăzi. Poţi să obţii rezultate dacă mizezi pe persoane competente şi bine intenţionate, ca să te susţină. Astfel de perioade sunt favorabile unor schimbări bruşte, neaşteptate, ale unor situaţii sau evenimente, sau apariţia unor evenimente ce nu puteau fi prevăzute prin deducţie logică.

TAUR Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente valabile. Configuraţia astrelor te avantajează ca să fii convingător. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, o să eviţi neplăcerile. O nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi.

GEMENI Este o perioadă perfectă ca să te bucuri de rezultatul eforturilor trecute. Evită imprumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Un telefon sau o informaţie pe net îţi pot aduce surprize plăcute. Surprizele se tin lant, si din fericire, sunt numai din cele placute. Astazi ai o veste foarte buna de departe, care şi ea te surprinde placut!

RAC Nu fii mai catolic decât papa, dă dovadă de iscusință şi înţelegere şi o să ai o zi bună. Nu te enerva inutil. Fiecare este prost cel puţin odată în viaţă! Nu confunda prostia cu răutatea! Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil! Trebuie să lucrezi pe imagine şi relaţii, în continuare, spun aspectele benefice dintre Marte şi Venus.

LEU Astăzi toată lumea se grăbeşte. Ia-ţi şi tu un moment de respiro, de pauză şi vezi pe cine poţi să te bazezi din familie, dintre prieteni. Este momentul favorabil să te gândeşti la ceva nou. Nu neglija astăzi amănuntele, gândind numai „macro” şi în termeni generali, aşa cum eşti adesea tentaţi să o faci, ai mult mai multe şanse să rezolvi cu bine problemele dacă cunoşti multe amănunte.

FECIOARĂ Nu te lăsa încântat de vorbe frumoase şi de promisiuni mincinoase. Ai nevoie de o abordare pragmatică, poate chiar o expertiză tehnică. Nu lăsa lucrurile pe mâine, nu amâna, lasă comoditatea! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. O anumită curăţenie sufletească îi impiedică să se folosescă de oameni – atenţie cineva va încerca să se folosească de bunele tale intenţii. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total.

BALANŢĂ Ai un parcurs bun pentru rezolvarea problemelor tale personale. Cu toate că prudenţa caracteristică zodiei te frâneză uşor, toate drumurile sunt deschise. Ca să reuşeşti, trebuie să încerci! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Este posibil sa primesti niste vesti si sa te nelinişteşti din cauza unor probleme despre viitorul şi siguranţa locului tău de muncă. Totul se va rezolva cu bine, din fericire, dar este bine să ai întotdeauna un plan de salvare, planul „B”.

SCORPION Încearcă să nu te mai gândeşti la trecut, istoria serveşte doar pentru pretexte de ceartă! În program sunt întâlniri, discuţii, reconcilieri. Vorba dulce, mult aduce – nu uita proverbul! Oboseala din ultimele zile s-a aşternut peste stratul gros al altor nopti nedormite, asa ca astazi este bine să te odihneşti cât poti mai mult. Dimineaţa poti finalizeza în condiţii bune afacerile care ţi-au dat atâta bătaie de cap.

SĂGETĂTOR Astăzi te agiţi mult, se poate să faci şi o deplasare! Nu este mult zgomot pentru nimic, chiar ai probleme importante de rezolvat. Concentrează-te pe situaţiile tale imediate, cotidiene! Emoţiile tale sunt la „vreme frumoasă”, dar ai vrea ca lucrurile să iasă mult mai uşor. Pe de altă parte simţi nevoia unui pas înapoi, a unei perspective obiective a situaţiei, concomitent cu nişte adăugiri în gama relaţiilor sociale, dar necesare, în economia cotidiană a supravieţuirii.

CAPRICORN Nu trebuie să exgerezi cu cheltuielile şi nici cu dorinţele extravagante. Cumpătarea este calea de aur! Nativii care posedă talente au o perioadă de creaţie foarte bună. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii, în general, cu semnele de aer şi de foc. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o pierdere minoră. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni!

VĂRSĂTOR Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri. Emoţional, este o perioadă nesigură şi încerci să compensezi prin cumpărături, prin cheltuieli.

PEŞTI Astăzi stai în defensivă, crezi că ai mai trecut prin aşa ceva, trebuie să dai dovadă de voinţă şi poţi reuşi. Vine soarele şi pentru tine dacă eşti cumpătat şi faci provizii de răbdare! O veste te interesează, chiar te influenţează, dar nu este exact ceea ce aşteptai. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Idealizează mai puţin persoana iubită şi o să ai o viaţă mai fericită.