Horoscop 23 martie! O zodie are probleme majore la început de săptămână: Astăzi vorbeşte gura fără tine

BERBEC Te tot întrebi de ce ţi se întâmplă lucruri, unele ciudate.Nu te mai enerva degeaba, acceptă situaţia, nu mai ţine mult! Dacă ai probleme acasă lasă pe mâine, noaptea e un sfetnic bun. Primesti, din nou, nişte veşti aşa-şi-aşa. Odihneşte-te mai mult, oboseala cronică s-a strâns ca o zgură şi poate să te afecteze. Evita alcoolul, tutunul, piperul, orice te-ar irita si mai mult.

TAUR Astăzi, de luni, doreşti să faci bucurii celor dragi, în special celor mici. Propune-le cumpărături pe măsura buzunarului tău şi lasă-i pe ei să aleagă. Comandă pe net, evită aglomerația, stai în casă! Mulţumire şi veselie, cu bani puţini! Ce-i mult strică, ce-i puţin n-ajunge, se spune. Echilibrul, calea de mijloc, cumpătarea sunt soluţiile bune. Fă-ţi ordine în lucrurile tale. Vezi ce-ţi mai trebuie. Vezi ce nu-ţi mai trebuie. Fă-ţi puţină ordine şi în sufletul tău. Vezi ce te doare, ce te nelinişteşte…

GEMENI Ceva pare că te supără! Tot încerci să obţii unele informaţii, mărturisiri! Nu te potoleşti până nu stabileşti ceea ce s-a întâmplat! Trebuie să ai mai multă grijă de tine şi de familie. O dimineaţă aproape relaxantă, fără prea mult de lucru şi fără complicaţii. La prânz, posibilă şi neaşteptată schimbare de program. Ai un prilej să te evidenţiezi profesional. Foloseşte-l, cu speranţa că o să iasă şi bani, nu numai laude. O veste bună de departe, poate de la rude, sau prieteni din străinătate!

Horoscop 23 martie! O zodie are probleme majore la început de săptămână: Astăzi vorbeşte gura fără tine

RAC Nu este uşor să iei o decizie, să te implici, să-ţi iei o rsponsabilitate. Dar, o atitudine pasivă poate înrăutăţi lucrurile, care pot scăpa de sub control. Acţionează, aşa indică stelele! Discuţii aprinse cu cineva de la care vrei să obţii ceva important. Evită deplasările, în cursul dimineţii, amintește-ți de starea de urgență. Seara este mai bine potrivită pentru finalizarea unor afaceri-relaţii. O veste, o informaţie îţi oferă o oportunitate neaşteptată, dar deosebit de plăcută/profitabilă.

LEU Pentru tine, ziua este slab aspectata astrologic. Eşti pus în faţa unei situaţii total lipsită de sens. Poate unde peste tot este haos şi nepăsare. Totuşi, eşti aproape de o soluţie logică! Astăzi trebuie să alegi cu grijă modul de abordare a problemelor tale sentimentale. Este bine să fii convingător dar şi rabdător. Nu toate noutăţile trebuie spuse pe rețeua de socializare, trebuie sa dai dovadă de mai multa diplomaţie şi tact in relaţiile cu colegii și prietenii tăi. Dacă ai hotărât ceva, porneşte cu încredere şi speranţă, sorţii iţi sunt favorabili, chiar dacă soluţia pare riscantă!

FECIOARĂ Acţionezi cu multă energie şi pasiune. Păcat că cei din jur nu au ritmul tău şi nu te urmează. Partenerul, familia, dau semne de oboseală şi că au probleme! Încearcă să-i ajuţi, dacă poţi! Astăzi eşti, din punct de vedere emoţional, mai sensibil. Fii atent la promisiunile care le faci, mai ales nu exagera. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut. Ca să fie o zi bună, fără decepţii, nu aştepta foarte mult de la ea, mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic!

Horoscop 23 martie! O zodie are probleme majore la început de săptămână: Astăzi vorbeşte gura fără tine

BALANŢĂ Astăzi evită pe cât poţi, la muncă, intervenţiile în forţă şi deciziile pripite, dar şi mişcările bruşte care pot provoca incidente, chiar căzături. O zi ceva mai enervantă, cu risc sporit! Fereşte-te de prietenii sau relaţii noi, conjunctura nu te avantajează. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor, mai ales daca sunt evident opera unor persoane interesate sau dornice de glorie cu orice preţ. Nu te enerva, oare sunt lucruri aşa de importante ca să-ţi tulbure echilibrul interior? Furia este primul semn al insuccesului. Nu dori lucruri imposibil de obţinut, aşa doar îţi amărăşti sufletul şi vezi cât de mic eşti!

SCORPION “Rufele murdare se spală în familie”, e un proverb vechi, respectat de cei care vor să aibă linişte şi succes. Astăzi vorbeşte gura fără tine, ai acest defect, să fim drepţi! Stăpâneşte-te! O idee interesantă îţi lumineză sufletul. Sunt favorizate întâlnirile pe net cu prietenii şi rudele, reuniunile de familie în spațiul virtual. După o periodă mohorâtă ai o zi mai bună. Realizări mici, însă pline de bucurii. Te simţi bine şi faci planuri de viitor.

SĂGETĂTOR Încă de dimineaţă, cu un moral bun şi bună dispoziţie, poţi întâlni oportunităţi favorabile. Ai păreri precise despre orice întâlneşti şi despre orice subiect şi nu faci un secret din ele! Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci, după prânz. Dacă ai luat o hotărâre, apăi ţină-te de ea. Dragostea e bine aspectată. Astăzi evita schimbările bruşte de program şi mai ales nu lasa colegii de la serviciu, sau rudele apropiate să aibă iniţiative păguboase. Cu toate că este o zi bună, evită nepăsarea şi nerăbdarea.

Horoscop 23 martie! O zodie are probleme majore la început de săptămână: Astăzi vorbeşte gura fără tine

CAPRICORN Iarăşi nu-ţi ajunge timpul! Eşti angrenat în o mie de acţiuni, care nu-ţi aduc mulţi bani, dar îţi consumă energia şi timpul. Este necesară o triere, trebuie să mai spui şi “nu”, câteodată! Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei. După prânz, nu vorbi fără să-ţi faci un plan. Foloseşte intuiţia, dar nu te lăsa purtat de ea. Disimulează-ţi cu iscusinţă intenţiile printre imagini frumoase, poetice şi pline de culoare. Apoi exprimă direct şi hotărât ce ai de spus.

VĂRSĂTOR Este necesar să dai mai multă atenţie domeniului relaţiilor de serviciu. Astăzi trebuie să dai dovadă de motivaţie şi de pasiunea ta pentru tehnologie, ca să poţi face faţă problemelor de muncă. Zâmbeşte larg, spune o vorba bună şi mai câştigi un prieten. Nu trebuie neapărat sa călătoresti, iar dacă totuşi eşti obligat să pleci undeva astăzi trebuie sa fii foarte atent, in special la protocolul sanitar. Ai o propunere să câştigi mai mulţi bani. Toate felurile de a câştiga bani sunt la fel de onorabile pentru un om cinstit.

Horoscop 23 martie! O zodie are probleme majore la început de săptămână: Astăzi vorbeşte gura fără tine

PEŞTI Astăzi poţi să primeşti o “notificare” de la cei dragi. În duo, trebuie să găseşti motivul ca să aplanezi incidentul, solo trebuie să faci şi cadouri! Altfel, nu-ţi mai răspunde nimeni la mobil! Astăzi – calm şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi, cu anturajul, cu partenerii şi colegii de la serviciu. Poţi lăsa lucrurile să se aşeze singure şi să nu acţionezi în nici un fel. Este şi asta o soluţie, dacă este verificată! Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu fii leneş, dar nici nu insista, pentru că eşti într-o perioadă favorabilă.