Horoscop 20 martie. Echinocțiul de primăvară afectează grav o zodie: Amână tot ceea ce ai programat

BERBEC   Astăzi, de echinocțiul de primăvară, te simţi stăpân pe situaţie. Dinamismul tău  te ajută să nu te rătăceşti în domenii absurde şi idei ciudate. Chiar dacă vremea e aşa cum e, eşti motivat şi poţi mări ritmul activităţii. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur. Eşti tu stăpân pe situaţie, dar nu pe viitor! Pot apărea, şi cu siguranţă vor apărea, probleme care necesită cooperare şi ajutor. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi, colegi, prieteni. Nu se ştie când poţi avea nevoie de sprijinul lor!

TAUR   Crezi că, de echinocțiu, nimic nu te împiedică, că eşti pe drumul bun! Nehotărârea nu te ajută deloc. Trebuie să faci pace, în primul rând cu tine însuţi. Lasă grijile şi temerile, nu sunt productive. Nu ai liniste pentru că eşti in urmă cu multe treburi. Nu este o perioadă benefică pentru schimbări, mai ales din cele la care te gândeşti. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, să investeşti în aiureli sau să faci pariuri absurde.

GEMENI Conjunctura, la echinocțiul de primăvară, indică să-ţi supraveghezi comunicarea. Evită abordarea unor probleme importante, domenii superioare şi motivări în amor. O zi oarecum favorabilă, marcată însă de oarecare monotonie. Astăzi eşti foarte selectiv şi monosilabic în exprimare. Propriile idei pot să te surprindă, prin originalitatea şi supleţea exprimată, dar mai ales prin concizia, scurtimea exprimării. 

Horoscop 20 martie. Echinocțiul de primăvară afectează grav o zodie: Amână tot ceea ce ai programat

RAC  Trebuie să te împarţi, să-ţi gestionezi bine timpul, ca să mulţumeşti pe toţi din jur! De echinocțiu, ia lucrurile în glumă şi nu trebuie să te simţi ofensat la orice ironie. Aşa poţi să ai o zi liniştită! Aspectele Lunii îţi întăresc voinţa şi îţi dau idei bune. Dacă ai probleme în dragoste şi Racii au de obicei probleme cu singurătatea, o veste bună: după echinocțiu începe primăvara și o perioadă favorabilă în domeniul sentimental. Dar trebuie să vrei şi tu! Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur!

LEU   Intuiţia, fantezia şi imaginaţia ta te ajută astăzi. În astfel de zile obstacolele, examenele, încercările de orice fel, se trec mai uşor, cu avantaj din start. O zi de echinocțiu fastă, nu rata ocaziile! Lasă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Cu toate că gândeşti prin o anumita logica, numită leoniană, astăzi trebuie să-ţi urmezi mai ales intuiţia şi să laşi dialectica junglei pentru altă dată; pentru că, probabil, interesele personale primează în jungla de beton în care vieţuieşti. 

Horoscop 20 martie. Echinocțiul de primăvară afectează grav o zodie: Amână tot ceea ce ai programat

FECIOARĂ Alungă îndoiala în ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală, oricum, „ce va fi, va fi”! Trebuie să-ţi săpâneşti nerăbdarea, graba, emoţiile şi să abordezi problemele în ordinea firească. Aspectele horoscopului tău nu contrazic direcţia generală de dezvoltare a viitorului. Echinocțiul de primăvară pare o perioadă lipsită de griji, plăcută, fără evenimente, fapte sau gesturi importante notabile şi de aceea va trece repede, ca orice zi liniştită! Pentru un procent dintre Fecioare: eficace şi harnic, astăzi ai carisma personală la maxim, aşa că poţi avea unele episoade plăcute!

BALANŢĂ  Astăzi eşti optimist, motivat şi depui mult efort, pentru că ai o idee, urmăreşti ceva. Entuziasmul tău, de echinocțiu, este contagios (sic) şi reuşeşti să aduci o dispoziţie bună în anturaj, la serviciu şi acasă. Amână ce nu poţi rezolva. Amână, dar nu renunţa! Oricum, totul sau aproape totul iese pe dos, întârzie sau se amână. Şi, evident, nu este din vina ta sau din cine ştie ce conjunctură cosmică. Mai interesează-te şi de cele ale sufletului. Nu uita că nu ai un suflet, eşti un suflet care are un corp!

SCORPION  Eşti gata să te aventurezi în spaţii, relaţii şi trăiri noi. Împingi limita cunoaşterii, ştii tu… ca în Star Trek! Dar realitatea e chiar lângă tine, foarte seducătoare şi promiţătoare! Astăzi, măcar de echinocțiu, evită să mai aprinzi ţigaretă după ţigaretă – fumatul este o plăcere sofisticată, nu un obicei nervos. Pe fondul unor aspecte favorabile, a eforturilor trecute, până la urmă ai o zi bună. Dar, leagă-te la cap pentru ca o să te doara! Ceva migrene astazi din cauza unor tensiuni neaşteptate in anturaj, aceasta mai pe seară, dar avertizat înseamnă pregătit!

Horoscop 20 martie. Echinocțiul de primăvară afectează grav o zodie: Amână tot ceea ce ai programat

SĂGETĂTOR   E momentul să-ţi declari sentimentele şi opţiunile, trebuie să fii mai determinat şi să comunici fără convenţionalisme. Altfel, nimeni nu poate ghici ce om bun eşti şi ce suflet ales ai! Cu toate că echinocțiul poate fi o zi bună, evită graba, nepăsarea şi nerăbdarea. Eşti cam neîndemânatic şi poţi avea probleme. Fii prudent şi precaut, când conduci maşina, traversezi strada, pedestru fiind şi mai ales în convorbirile la telefon! Cum era imaginea acea: „…ca un elefant într-un magazin de porţelanuri…”. Cam aşa ceva!

CAPRICORN   Eşti mai ferm, dar totuşi politicos, la muncă, cu şeful mitocan şi colegii coprofagi. O fi tu “retardat” dar cinstea, legea şi morala nu se negociază! O să le trimiţi chiftele… peste gard! O zi de echinocțiu veselă şi optimistă, plină de veşti placute din partea celor dragi, mai ales din partea prietenilor şi rudelor. Aspectele îţi dau câştig de cauză, ai o zi bună. Astăzi, în una dintre cele mai echilibrate zile ale anului, trebuie doar să zici mulţumesc, pentru că treci printr-o perioada in care ajutorul vine de unde nici macar nu te aşteptai!

Horoscop 20 martie. Echinocțiul de primăvară afectează grav o zodie: Amână tot ceea ce ai programat

VĂRSĂTOR  Ai nevoie de relaxare. După orele de program este absolut necesar să-ţi „reîncarci bateriile”. Amână tot ceea ce ai programat şi odihneşte-te. Nu lăsa să se instaleze oboseala cronică! Poţi să începi să-ţi faci proiecte pentru statul acasă. Întreabă anturajul, ce idei au colegii de la serviciu. Sau fă o cercetare pe net să vezi ce fac unii care s-au baricadat în case. În domeniul sentimental trebuie să fii mai insistent, fără să deranjezi. Este o artă, da, dar şi rezultatele…

PEŞTI   Ai stârnit invidii. Nu lăsa să se constituie un front împotriva ta. Caută-ţi aliaţi şi dezbină-i pe cei care te vorbesc de rău. Vorbeşte frumos cu inamicii tăi şi dă-le informaţii false! Pune pe curs critic acţiunile care te interesează. Sau la bal, sau la spital! (Mai bine la bal…). Astazi ai ceva important de lucru, sau de rezolvat. Nu chiar ce-ţi doreai, dar până la urmă activitatea este… activitate! Nu pierde oportunităţile care ţi se oferă. Dar, în primul rând trebuie să fii conştient de aceste prilejuri! Fii mai prezent, mai abil, mai iscusit – se poate, sigur că se poate!