BERBEC Stelele par favorabile. Mai ales dimineaţa, când ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Astăzi încearcă să nu te amesteci cu cei care „nu sunt din acelaşi film cu tine!”. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul natural al grupului şi aşteptînd o iniţiativă din partea ta. Poate ieșiți în oraș, la o cină veselă. Dacă nu, sfatul următor tot îţi pot fi de folos. Nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate!

TAUR Astăzi atenţia ta se îndreaptă către o situaţie mai veche, din domeniul muncii tale. Evită necunoscuţii, persoanele străine, nu intra în conversaţii şi mai ales nu da datele tale personale! Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi, sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Din nou ţi se cere ajutorul. Toată perioada stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră strategică.

GEMENI Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, poate un coleg, dacă reuşeşti să vorbeşti logic. Zâmbeşte, ţine capul sus, uită-te-te în ochii oamenilor şi așa poţi reuşi! Aspectele pozitive celeste îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie, sau poziţii sociale superioare, (pentru un mic procent din zodie ultima precizare, desigur că nu toată zodia o să fie avansată). Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului.

RAC Nesigur şi ezitant, modul tău de comportare este reflecţia îndoielilor interioare. Fii mai hotărât, mai sigur pe tine! Astăzi conjunctura astrelor te avantajeză mai mult în domeniul personal. Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. De asemenea Mercur şi Jupiter spun că este cazul, ca, în curând să te odihneşti, sau să începi aprovizionarea de toamnă.

LEU Astăzi ai un fel de îndemânare în a spune lucruri cum trebuie, exact cui trebuie. Un plus de energie te face să acţionezi rapid, fără să te gândeşti prea mult. Fii obiectiv, logic şi… leu! O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri.

FECIOARĂ Nu trebuie să te grăbeşti, nu lua decizii în grabă. Dacă depinde de tine, amână! Dacă nu, fiind vorba de un termen, sau de un altfel de prag, trebuie să dai dovadă de îndrăzneală. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Ai intrat într-o rutină care te protejează, dar nu te motivează. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum. Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii.

BALANŢĂ Găseşti nota potrivită prin cooperare, în activitate. Aspecte favorabile deciziilor, la muncă. De asemenea o zi relaxantă, plăcută ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor personale. Trebuie să ajuţi pe un prieten, pe o rudă, pe cineva apropiat! Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii. Zi-lumină, foarte importantă pentru viitorul unui proiect sau a unei afaceri. Tot ceea ce începi sau programezi în această zi poate să aducă rezultate fructoase.

SCORPION Comunicarea nu e punctul tău forte zodiacal, dar astăzi eşti avantajat de conjunctură. Poate obţii acordul persoanelor în cauză! Sau la bal, sau la spital, norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante. Pe de altă parte aspectele horoscopului tău nu sunt tari, nu sunt foarte clare în această zi de miercuri, ziua lui Mercur. Este genul de zi care se numeşte neaspectată, fiind posibil mai orice, dar in majoritatea cazurilor nu se întâmplă nimic important. Aşa că poţi să rişti totul pe o carte…

SĂGETĂTOR Dimineaţa se pare că întâlneşti o situaţie nouă – stai puţin, respiră adânc, numără până la zece şi analizează cu atenţie. De multe ori răspunsul problemei se găseşte chiar în descrierea ei! Stelele spun că astăzi este o zi echilibrată. Amână tot ce pare neplăcut sau neinteresant şi bucură-te de dulceaţa vieţii. Pentru un segment din nativi „dulceaţa” se transformă şi în alcool. Cumpătarea este cheia, că doar abuzul și exagerările nu au plăcut niciodată, nimănui. Pe seara cea mai bună perioadă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Nu sunt recomandate schimbările, noul, de orice natura, aşa încât dacă aveai ceva în gând, las-o pentru altă zi!

CAPRICORN În munca ta ceva se încurcă, aşa că fii atent şi nu te grăbi inutil! Eşti în situaţia de a purta conversaţii calme şi interesante cu anturajul, ceea ce îţi sporeşte gradul de socializare. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia perfecţioniştilor ca sa rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile. Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe… dar viaţa este un ocean. Aşteaptă valul şi curentul favorabil şi vei face exact acelaşi lucru, dar cu minimum de efort personal şi de resurse.

VĂRSĂTOR De astăzi începe o perioadă grea, din cauza scumpirilor. Ia-ţi un moment de respiro, o pauză şi vezi pe cine poţi să te bazezi din anturaj. E un moment favorabil să te gândeşti la ceva nou. O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie. Familia este bine, animăluţele sunt sănătoase şi vesele. Totuşi, o problemă legată de o plantă, sau de un copac. O rezolvi, dar nu astăzi!

PEŞTI Din nou ai probleme în domeniul sentimental. Cu toate că ai o atitudine defensivă, crezi că ai mai trecut prin aşa ceva, trebuie să dai dovadă de calm şi atunci poţi depăşi obstacolul! Ziua de astăzi este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Pune-te sau pune-ţi oamenii la treabă, se apropie iarna, timpul trece repede şi iar o să fie vacanţă. De Crăciun! Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti!