Horoscop 2 octombrie! Bubuie nervii pentru această zodie

BERBEC În această zi de luni, buna ta dispoziție pare că poate fi contagioasă, acest lucru îți poate colora în culori mai vesele viața ta cotidiană. O nevoie ireprimabilă de acțiune te poate împinge să iei decizii bruște, încearcă să fii obiectiv în alegerile tale! Ai avea nevoie să stai pe banca de rezerve pentru câteva zile, poți fi suprasolicitat la nivel moral, psihic, fă-ți timp doar pentru tine.

TAUR Câștigă puțin mai multă forță și putere în fiecare zi. Astăzi, asocierile tale cu alte persoane te pot ajuta să-ți îmbunătățești calitatea vieții, fie din punct de vedere emoțional sau material. Așa că nu ezita să ieși, să iei legătura cu oameni, să ceri sfaturi… Pare că ești pe calea cea bună, poți avea tendința de a renunța fix înainte de lina de finish. Stelele spun să mergi înainte și să nu schimbi mare lucru pe parcurs!

GEMENI Abordarea ta originală te poate face atractiv și poți avea câteva succese care să îți ridice moralul. Fie în afaceri, fie în viața personală, poți să acționezi pe neașteptate, dar aceste metode îți pot deschide apetitul pentru puțină competiție. Astăzi poți să îți controlezi destul de bine stările emoționale, și e posibil să poți avea ocazia să-ți testezi echilibrul, ziua nu pare a fi lipsită de provocări.

RAC Astăzi poți fi invidiat pentru alegerile tale, influența ta poate facilita interacțiunile sociale. Ia măsuri de precauție, dacă faceți muncă fizică și nu te obosi prea tare. Temperează-ți dinamica, riști să jignești anumiți oameni dragi cu nervozitatea ta care te poate împinge în defensivă. Stelele recomandă să-ți canalizezi eforturile către relații mai coerente și să te concentrezi pe comunicare.

Horoscop 2 octombrie! Bubuie nervii pentru această zodie: Riști să jignești anumiți oameni dragi

LEU Dimineaţa mintea ta poate merge brici! Vanitatea ta de ”rege al junglei” poate fi satisfăcută pe deplin. Trebuie, însă, să te aerisești mai mult, așa te poți recupera cel mai bine. Calitatea somnului tău trebuie revizuită, știai că există un medic numit ”somnolog”? Poate ar trebui să-i faci o vizită. Pe seară, o veste de la cineva de departe îți poate oferi o perspectivă a trecerii timpului.

FECIOARĂ O stare de spirit neîngrădită te poate aștepta astăzi, așa că fă-o să dureze. Ar trebui să te bucuri că poți să te joci cu acea latură răutăcioasă pe care o ascunzi de cele mai multe ori. Așa că nu te mai grăbi să spui minciunele frumoase şi motivaţii savante. S-ar putea să nu te creadă nimeni, poţi să pari doar ridicol, toți apreciază, mai degrabă onestitatea. Pe seară, o veste bună și una așa și așa!

BALANŢĂ Luni poți să te eliberezi de emoțiile tale și să te împaci cu tine însuți. Astfel, poți să te concentrezi pe liniștea minții alungându-ți remușcările, dorințele contradictorii, gândurile care te blochează. Poți fi într-o formă bună şi ai șanse să obții şi confortul spiritual dorit, dacă încerci să aplanezi micile conflicte mocnite cu cei din jurul tău, care pot menține o stare perpetuă de tensiune. Un Berbec şi un Săgetător te pot ajuta să depășești un necaz.

SCORPION Deși e abia luni, poți să te simți prost echipat pentru a transforma situația, a trage concluziile corecte, a o lua de la capăt. Pentru a vedea lucrurile mai clar, poate ar fi cazul să faci un pas înapoi și să faci o pauză de relaxare. Poate o zi bună pentru a te relaxa, a visa, a face o plimbare și a participa la activități de grup. Rigiditatea, disciplina și sarcinile grele nu sunt pe ordinea de zi, lasă puțin frâiele din mână!

Horoscop 2 octombrie! Bubuie nervii pentru această zodie: Riști să jignești anumiți oameni dragi

SĂGETĂTOR Poți simți că ritmul vieții din jurul tă te amețește… Fă-ți timp să te concentrezi în pace. Trebuie să te ferești de agitația ambientală, pentru a-ți recăpăta calmul nervos. Astăzi poate fi nevoie să te menajezi un pic, mai ales din punct de vedere fizic. Magnetismul tău personal este în creștere, nu ezită să-ți exhibi farmecele, pot funcționa foarte bine și cu un spectru larg! Vânzările pot fi foarte bine aspectate.

CAPRICORN Setea ta de independență poate căpăta amploare luni și te poate face greu de înțeles în ochii celorlalți. Trebuie să îți reîncarci bateriile, ca să poți simți că ai resurse să îi incluzi și pe ceilalți. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi răsfață-te cu o ședință de masaj, sau cu altă activitate care îți face plăcere, poate din domeniul artistic.

VĂRSĂTOR Proiectele tale pot merge foarte bine, dacă vei fi de acord să fii ajutat. Poți descoperi cu ușurință cu cine ai chimie, iar comunicarea nu ar trebui să-ți pună nicio problemă, instinctul tău îți poate fi de mare ajutor. Poți intra în conflict cu o persoana iubită, poți începe să simți că această persoană nu își mai are un loc în viața ta. Poți avea tendinţa, negativă, să vezi defecte şi neajunsuri, catastrofe şi pericole, peste tot!

PEŞTI Luni poți simți o mare nevoie de tandreţe, de afecțiune, aprobare şi răsfăţ. Comunică deschis această nevoie, dacă vrei să-ți fie îndeplinită, partenerul tău nu-ți poate citi gândurile. În aceasta eră a haosului informațional și a dominației prin teroare, unii oameni pot avea dificultăți în a mai observa semnalele subtile, non-verbale, lucrurile trebuie spuse direct. Poți simți nevoia de mai multă mișcare, asta îți poate regla și apetitul.

Horoscop 2 octombrie! Bubuie nervii pentru această zodie: Riști să jignești anumiți oameni dragi