BERBEC Ai ceva îndoieli că te poţi descurca onorabil, dar poţi primi sprijin de la cei pe care i-ai ajutat. O mână spală pe alta, și amândouă, fața – dar trebuie să rămâi fidel promisiunilor şi angajamentelor făcute. Lasă orice decizie privind locul de muncă, sau altă alegere importantă, pentru săptămâna viitoare. O veste, poate pe seară! Atenţie la variaţiile de temperatură, mai ales la ploaie, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie sub control! Discuţii, în general sterile, asta mai pe seară. Cu jumătate din zodiac favorabil poți vedea, acasă, un film bun, sau un spectacol, tot seara.

TAUR Execuţi aproape automat treburile cotidiene. Gândul îţi este la altceva şi acel lucru te obsedează pe zi ce trece. Mai ai răbdare! Astăzi nu amesteca viteza cu graba, poţi avea surprize! Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Simţi un oarecare grad de exaltare, de preaplin din cauza influenţei puterilor primăverii şi ar trebuie să dai curs impulsului. Să-ţi oferi, adică, realizarea unei dorinţe mai vechi, pentru care nu ai avut timp până acum. Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul ales de tine.

GEMENI Astăzi parcă îţi lipseşti timpul şi nu ai aer destul. Ritmul cotidian, brusc, este prea rapid şi te deranjează. Pe de altă parte ai poftă de ceva bun şi multă tandreţe… O zi contradictorie! Relaţiile de familie, cu prietenii, anturajul – după caz – se ameliorează lent, dar sigur, pentru cei care au avut o oarecare “răceală” în sentimente. Astăzi ai multe pe cap. Ştiai sau nu, „mâine este o altă zi” aşa că vezi care probleme sunt urgente, care sunt importante, care pot produce pierderi de bani etc. Şi lasă pe mâine ceea ce poate aştepta! O veste bună poate fi urmată de una şi mai buna, fără să fie din acelaşi domeniu!

RAC Trebuie să te adaptezi, acesta e secretul! Dacă aştepţi ceva, o veste îţi poate schimba părerea iniţială. Eşti creator, ai idei bune, chiar şi în domeniul sentimental. Fii flexibil şi tolerant! O dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Relațiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt azi armonioase, dar nu sunt favorabile cu cei nascuţi în semne de apă si pământ. Poţi face mici schimbări de program, dar fără implicări majore. Ai impresia că poţi primi ajutorul solicitat de la rude şi prieteni, care îţi trebuie mai mult pe măsură ce trec zilele.

LEU Armonie, conciliere, pacifism sunt coordonatele zilei de astăzi. Reuşeşti să menţii pacea atât de necesară şi la serviciu şi acasă. Dar faci mari eforturi, pentru că te implici personal… Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. La serviciu, dacă te duci, sau unde îţi petreci dimineţile, uneori, toată ziua, trebuie să foloseşti fiecare moment. Totuşi o veste bună, sau o surpriză plăcută, din partea anturajului apropiat. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile.

FECIOARĂ Nu te afunda în detalii, nu ajungi nicăieri. Ai o veste despre o posibilă sumă de bani, de primit! Situaţia cere reflecţie. Trebuie să te gândeşti ce faci primăvara aceasta, că timpul zboară! Cu toată starea de urgență și amenințarea gripei chinezești, sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Ziua este favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, numai după ce reconfirmi înţelegerile trecute. Astăzi aspectele generale, conjunctura, arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo, poate fi vorba de o situaţie, o relaţie sau o pozitie actuală care te avantajează, cu care te simţi confortabil.

BALANŢĂ Eşti într-o bătălie continuă pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii tale. Episodul de astăzi se consumă la serviciu, sau la mobil, Skype etc sau la o probă, un examen, un prag. Continuă, sunt şanse mari de reuşită! Fă în aşa fel, ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect. Realizări mici, însă pline de bucurii. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, pentru că eşti o persoană armonioasă. O mică supărare, dar pe total zi rezultatul îți este favorabil.

SCORPION Nu rămâne izolat, astăzi domeniul sentimental este avantajat. Flirt, seducţie, cucerire – orice îţi stă la dispoziţie, tu trebuie doar să alegi. Este momentul organizării unei seri memorabile! Ai multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie astăzi şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai face griji degeaba! Domeniul sentimental este bine aspectat, Venus îţi trimite salutări din vârful buzelor, amorul este o artă dar şi o ştiinţă, nu exgera, dar nici nu renunţa… Lasă-te în fluxul evenimentelor plăcute, distrează-te, dar să nu exagerezi cu… paharul!

SĂGETĂTOR Eşti inspirat astăzi şi reuşeşti să te afli când trebuie, unde trebuie. Mai mult, iei deciziile, alegerile corecte atât la serviciu, la muncă cât şi acasă, în familie. Pe total, o zi bună! Ceva se întâmplă şi în familie, sunt semne. Fii la obiect în ceea ce afirmi, în timpul discuţiilor în familie, cu cei dragi. Nu da naştere la confuzii şi la probleme artificiale. Evită imprumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos, dar nu şi norocos. Fii chibzuit şi cumpătat. Investeşte, cumpără obiecte de valoare, sigur, dacă ai ceva bani, trăieşte bine, respectă-te ca să fii respectat!

CAPRICORN Astăzi eşti lăudat şi ţi se promite ajutor. Ai şi unele ecouri plăcute în familie. Cursul activităţii tale este favorizat, perfecţionismul tău este satisfăcut, totul pare că merge spre bine! Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Magnetismul personal este în creştere. În unele ocazii trebuie să dai dovadă de diplomaţie ca să eviţi conflictele inutile, de altfel. O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de iscusinţă şi discreţie. Nu-ţi face griji, probabil totul o să sfârşească cu bine, ca în filmele americane alb-negru, cu „happy end”.

VĂRSĂTOR O zi… excelentă, pentru tine! Dacă ai un obstacol, un examen, o să fii surprins de cât de priceput eşti. Se pare că energii misterioase, de tipul punct zero, sunt la dispoziţia ta. Doar astăzi! Transformări în bine, la serviciu şi acasă. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie, rudelor, ale anturajului apropiat. Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervov, o activitate prea concentrată, prea obositoare, face să ratezi rezultatul dorit.

PEŞTI Important pentru tine, astăzi, este să transmiţi semnale şi mesaje fără să te consumi, fără să te enervezi! În duo, comunică cu calm şi fii precis, solo, un zâmbet înseamnă mare lucru! Pe total, o zi bună! Confortul spiritual este cheia succesului tau. Transforma “încăpăţânarea” ta proverbială în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poţi fi dezamăgit de modul în care o sa te ajute colegii, prietenii, rudele, anturajul. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei.