Horoscop 17 aprilie 2020. Dezastru în Vinerea Mare: O zodie are probleme şi cu banii şi în dragoste

BERBEC   Azi nu trebuie să te repezi ca berbecul! Mai mult calm şi numără în gând până la zece, sau bea un pahar de apă, poate ajută să te calmezi! Graba strică treaba şi tu nu vrei să strici nimic! Este Vinerea Mare. Astăzi continuă, pe alt registru, disponibilitatea ta pentru comunicare şi usurinţa transpunerii în vorbe a unor trairi. Pe de altă parte simţi o mişcare centrifugă de izolare, mai ales în a doua parte a zilei, pe seară, o nevoie de singurătate şi solitudine în care vântul pustiului să-ţi vindece rănile sufleteşti.

TAUR  Ca în toate dimineţile, dacă muncești, chiar la domiciliu, atunci oboseşti. Normal. Da, dar astăzi poţi să ai şi o veste bună şi o seară relaxantă, plăcută, în familie.Determinarea ta începe să-şi arate rezultatele în carieră. Şeful tău este mulţumit de cum muncești de la distanță şi poate să-ţi propună un nou proiect, o nouă perspectivă. Nu te încânta, nu îţi dă şi bani mai mulţi! Planetele sunt dispuse complex, planetele personale sunt înşirate după Soare, sugerând că ai de ales între două sau mai multe posibilităţi.

GEMENI  Eşti distrat, cam confuz şi nu te poţi concentra. Ce poţi să faci când nu ai chef de nimic? Mai nimic, dar cu competenţă! Zâmbeşte mult şi fii agitat, aşa nimeni nu o observe că nu faci nimic! Este Vinerea Mare. Încearcă să închizi, să pui un marcaj clar între situaţiile din trecut şi cele pe care vrei să le începi. Atât în afaceri, serviciu, viaţă profesională cât, mai ales, în domeniul personal, pe plan sentimental şi al intereselor tale. Din nou ţi se cere ajutorul, în familie. Toată perioada, toată ziua, stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră startegică, o operaţiune “de cadastru” de stabilire de frontiere spirituale.

Horoscop 17 aprilie 2020. Dezastru în Vinerea Mare: O zodie are probleme şi cu banii şi în dragoste

RAC Dacă ai schimba locul? Poate schimbi şi norocul, vorba proverbului. Nu ai multe motive de bucurie, dar nici nu vezi viitorul în negru. O schimbare este necesară. Poate o plimbare, cu cățelul, pe lângă bloc? Fericiți sunt cei care au curte! Luna îţi poate da falsa impresie că totul depinde numai de tine, că toate stau doar pe umerii tăi, că eşti un Atlas modern. Impresia că totul este în responsabilitatea ta nu te părăseşte toată ziua, dar te face mai serios şi mai precaut. Şi te simţi singur, foarte singur, chiar singur! Dacă eşti celibatar impresia de împovărare şi solitudine te ajunge şi acasă. Dacă nu, ai o şansă în plus să fii pus la punct, adică nu eşti tu chiar Atlas: eşti trimis să arunci gunoiul şi să cumperi pâine de unde ştii, proaspătă să fie, că ai uitat, cuprins de problemele psihologice ale stării de urgență!

LEU Astăzi ai ocazia să descoperi anumite motive ale comportamentului din ultimul timp al familiei, al celor din jurul tău, în general vorbind. Ia atitudine şi lămureşte imediat lucrurile! Atmosfera se încălzeşte la propriu şi la figurat la serviciu, sau unde munceşti, poate cu munca la domiciliu, dar atitudinea ta rece de prădător te face un bun conducător, o călăuză în vremuri grele. Cu Venus favorabilă, lucrurile par să stea mai bine, eşti avantajat. Şi nu numai în dragoste, Venus, în astrologie este “micul benefic” care aduce avantaje şi îndulceşte necazurile, în general. Evită să aduci acasă problemele false care se vântură prin presa anarhistă, mincinoasă și imbecilă, lasă tensiunea şi frustrarea pe pragul căminului tău.

FECIOARĂ   O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi/sau al prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta, a familiei tale. Dimineaţa trebuie să reduci ritmul personal, dar aşa ca să nu se vadă. Trebuie să înţelegi că mai repede nu înseamnă mai bine. Viteza cu orice preţ duce la superficialitate şi derizoriu. Iar pe şosea, la amendă, sau accident! Stai acasă. Ai ocazia să afli nişte informaţii confidenţiale. Sper că nu eşti dus cu plută, ca să le spui în gura mare!

BALANŢĂ   Intri într-o perioadă favorabilă discuţiilor, negocierilor, stabilirii de alianţe şi colaborări. Îţi place acest lucru! Dar nu exagera cu armonia: pace şi prietenie nu au fost şi n-o să fie! Treci printr-o perioadă în care îţi găseşti cuvintele mai uşor, dar eşti mereu obosit. Acest lucru poate să contrarieze persoanele dragi. Spune-le că “ai o conjunctură nefastă”, dar trece! Spiritul de competiţie fără reguli care domneşte în jurul tău nu este pe placul tău, te tulbură şi de scandalizează, îţi lasă un gust amar şi un sentiment de nedreptate socială, în această perioadă grea, care ar fi trebuit să fie una de solidaritate. Cauţi echilibrul, ca orice Balanţă. Trebuie să-l realizezi treptat, în etape, ca la acomodarea cu marile înălţimi, pe munte.

Horoscop 17 aprilie 2020. Dezastru în Vinerea Mare: O zodie are probleme şi cu banii şi în dragoste

 SCORPION   Astăzi trebuie să te abţii, nu mai înţepa pe nimeni, cu mult calm şi un zâmbet afişat mereu poţi evita discuţiile mai aprinse şi în acelaşi timp să-ţi maschezi starea de nervozitate! Cei din jur nu pot să-ţi citească gândurile. De fapt, dacă ar putea, ar fi o nenorocire! Încearcă, astăzi, să explici cu  calm şi complet ceea ce vrei de la ei, fără să-i “înţepi” prea mult! Ai tendinţă să-ţi reprimi sentimentele ca să te arăţi mai dur şi mai tare decât eşti în realitate. Pentru cine nu te cunoaşte, merge! Dar pentru ceilalţi, cei dragi, familia, prietenii buni, lasă să-ţi cadă armura, exoscheletul tău de Scorpion veninos şi arată-ţi sufletul bun şi caracterul senzual!

 SĂGETĂTOR  O dimineaţă densă cum nu ai mai avut demult. Relaxare! Stai acasă și asta a început să te enerveze, omul este o ființă liberă și curioasă. Astăzi termină ce ai început şi abordează băncile şi ratele, vezi ce au mai inventat ca să-ți ia banii! Problemele sentimentale lasă-le pentru mai pe seară. Poate plouă, pe această secetă mai periculoasă decât orice maladie! Şi ce este mai plăcut, decât derularea unei poveşti de dragoste în sunetul ploii. Ai o dimineaţa ceva mai densă în care trebuie “să muşti şi să fugi”! Cu tot respectul, dar comparaţia canină se potriveşte foarte bine, nu ai timp de explicaţii şi politeţuri orientale. Veni, vidi, vinci! În varianta ta trebuie să convingi repede şi complet, pregăteşte-ţi tot ce trebuie. Rămâi vigilent şi atent la orice zvon, intrigă de culoar, complot de coronavirus.

Horoscop 17 aprilie 2020. Dezastru în Vinerea Mare: O zodie are probleme şi cu banii şi în dragoste

CAPRICORN  Cu toate că astăzi pari absent şi îngrijorat, ai o veste nu prea bună, nu ai frică, păstrează speranţa, continuă şi porţile succesului pot fi lângă tine. Este Vinerea Mare și stai acasă. O intuiţie, un simţământ, accelerează activitatea în direcţia intereselor tale. Ai ghicit bine! Comunicare nu este pe culmi, nu are volum, dar are calitate. Se pare că oamenii de succes sunt cumpătaţi la vorbe. Ia exemplu de la ei. Ai o mare capacitate de concentrare, nu te deranjează deloc bruiajul cotidian de pe net. Spui bancuri şi exagerezi. Este foarte bine, continuă până seara, simte-te excelent!

VĂRSĂTOR   Ai probleme financiare, dar şi sentimentale. Ia-le pe rând! Ca să ai succes trebuie să ai obiective clare. Fă lumină în bugetul tău, abţine-te de la capricii şi aplică o logică de succes. Este Vinerea Mare. Astăzi bazează-te pe logică, intuiţia este în vacanţă! Trebuie să faci faţă unor probleme diverse, mari şi mici. Fă ordine, dimineaţa situaţiile urgente de la munca la domiciliu, apoi interesele tale! O zi ceva mai dificilă, dar care pote trece repede şi în linişte dacă vorbeşti puţin şi nu ieşi din rutină. Mai ales nu propune ceva şefilor şi nu lua cuvântul la vreo întâlnire, conferinţă, briefing, online. Femeile din jurul tău, de orice sex ai fi, îţi fac probleme, astăzi. Fie gelozii de pisici răsfăţate, fie încercări de genul “corect, sau greşit“, adică îţi pun întrebări la care ştiu deja răspunsul, dar testează sinceritatea ta. Un balamuc întreg…

PEŞTI  Astăzi ai un mare dar al comunicării, al povestirii. Cu toate că eşti predispus la exagerari gen Munchausen, nu renunţa la punctul tău de vedere, ci susţine-l cu multă iscusinţă şi umor! Doreşti mai mult echilibru, să te sprijini pe oameni siguri, de încredere. Este o atitudine spirituală necesară şi benefică! O zi rezervată lucrurilor obişnuite, programului cotidian. Un proiect al familiei, poate o construcţie, poate o mică afacere, solicită atenţia ta imediată. Trebuie să precizezi unele lucruri, dar mai înainte cere şi părerea familiei, chiar dacă unii dintre ei, din familie, nu se pricep. Fă-i să participe, să se simtă bine în familia ta, ca membrii importanţi cărora li se solicită sfatul. Poţi continua cu succes, cu sprijinul întregii familii, doar stai acasă!

Horoscop 17 aprilie 2020. Dezastru în Vinerea Mare: O zodie are probleme şi cu banii şi în dragoste