BERBEC Faci eforturi în direcţia corectă în relaţiile tale profesionale, la muncă. Totuşi, nu poţi să nu remarci că toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de… alţii! Ţie îţi rămâne „doar” rezolvarea lor! Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă, cu toate că ai o stare de tensiune psihică, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai. Totuşi, filosofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună.

TAUR Intuiţia, instinctul, prima impresie sunt avantajate astăzi. Dă curs acestor impulsuri ilogice şi poţi avea surprize plăcute. Dimineaţa este densă, dar ai perspectiva rezolvării unor proiecte sau probleme profesionale. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii, sau fişiere de computer. Nu este nimic negativ, eşti în plină formă, dar astăzi, influenţa negativă a lui Mercur, provoacă dezordine. Nu te implica în proiecte sau în cauze pierdute, evident, de la început. 

GEMENI Ai o componentă de actor în caracterul zodiacal şi aplauzele şi laudele îţi sunt necesare ca să faci efort sau să progresezi! Azi ai nevoie de aprobarea şi încurajarea celor din jurul tău, la locul tău de muncă! Timpul este energia care schimbă viaţa. Astăzi, dacă nu te iei după aparenţe şi analizezi bine detaliile şi te informezi corect, poţi evita o cheltuială. Trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes.

RAC  Tendinţa ta naturală către trai bun şi fără griji este astăzi mai evidentă. Atenţie, vacanţa de sărbători s-a terminat! Dar este momentul când poţi cere, negocia, la muncă, o schimbare care să te avantajeze! Astăzi trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă. Puţină iscusinţă, chiar şiretenie, nu strică, pentru rezolvarea problemelor de astăzi. Este bine să judeci lucrurile şi oamenii din mai multe puncte de vedere. Este momentul să te ocupi de problemele tale administrative.

LEU   Ţi-e capul numai la problemele tale profesionale, de muncă! Numai la asta te gândeşti şi poţi rata unele momente plăcute pe care viaţa, în generozitatea ei, ţi le oferă! Totuşi, ai ceva noroc pe plan sentimental. La serviciu dai dovadă de o autoritate şi duritate care nu sunt pe gustul tuturor. Dar câte bordeie, atâtea obiceiuri… nu te lăsa impresionat şi continuă. Ai dreptate! Totul este să te opreşti la timp, să nu exagerezi!

 

FECIOARĂ  Poţi să găseşti mici prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani cum ai mai făcut, orice inovaţie, orice noutate este generatoare de cheltuieli suplimentare. Protejează-ţi sănătatea, evită oboseala şi fii selectiv în ceea ce mănânci. Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Ascultă cu atenţie, oportunităţile, fie în afaceri, fie în dragoste – abundă, dar nu fac mult zgomot. Discreţia a însoţit întotdeauna succesul.

BALANŢĂ  Este momentul să verifici şi să valorifici relaţiile tale umane, sociale, la locul tău de muncă. Ritmul zilnic este posibil să se accelereze mai mult, dar tu trebuie să ţii bine hăţurile! Pune-te pe treabă cu multă hotărâre şi tenacitate. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Pe de altă parte, nu uita că perseverenta oarba este arma celui lipsit de imaginatie. Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi ca nu reusesti, schimba modul de abordare! 

SCORPION Combină farmecul personal cu tactul şi calmul necesar şi așa poţi obţine acordul, aprobarea de care ai atâta nevoie. O zi favorabilă, în care ai reacţii inspirate la unele evenimente din trecut și le folosești corect în domeniul profesional. Fii hotărât în acţiuni, toate trebuie să iasă astăzi. Eşti pe cale să realizezi o ambiţie secretă în munca ta. Atenţie la stările emoţionale, nu te lăsa ofensat sau întristat din nimicuri!

SĂGETĂTOR O veste te interesează, dar e prematur să iei măsuri. Astăzi stelele indică o disponibilitate de a ieşi din cotidian, de a face şi încerca lucruri noi, poate chiar direcții noi profesionale. 
Eşti inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Jupiter și Venus, din zodie, ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. 

CAPRICORN  Eşti tonic şi zâmbeşti! Drept urmare toate drumurile, porţile şi uşile îţi sunt deschise în domeniul tău de activitate! Nu te enerva din lucruri de nimic. Păstrează-ţi atitudinea, forma bună şi nu lua în seamă invidiile şi bârfele! Astăzi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul impus. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari astăzi, organizează și planifică, adaptează munca la capacitatea ta, nu invers! 

 

VĂRSĂTOR Te-ai tot gândit şi socotit în mica vacanţă de sărbători și ai făcut mici demersuri săptămâna trecută. Astăzi, de luni, vrei să pui în aplicare planurile tale profesionale. Nu este uşor, întâlneşti obstacole neaşteptate, trebuie să-ţi faci aliaţi din anturaj! La serviciu, sau unde activezi, ai o opinie corectă despre un coleg. Care coleg, la rândul lui, îţi poate fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. 

PEŞTI Nu uita că tăcerea este de aur şi că peştele este o vieţuitoare foarte tăcută! Stăpâneşte-te, taci şi zâmbeşte mult şi lasă-i pe cei din jur, colegi sau ceva șefi, în „naivitatea” lor! Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu.