BERBEC Astăzi eşti tensionat de faptul că trebuie, cu orice preţ, să ai succes, să prevalezi! Vezi, cu luciditate, capcanele şi primejdiile drumului tău. Dar, orice ar fi, nu poţi să dai înapoi! Este şi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite şi de păreri ciudate. Dă curs inspiraţiei, creaţiei şi nu te lua după negativiști. Şi teoria relativităţii părea, la început, că este ciudată, acum toţi sunt cu laude, aşa că nu te lua după primul venit.

TAUR Ambianţa este dinamică. Concentrarea pe probleme e bună, ceea ce te ajută să găseşti soluţii bune şi durabile la unele situaţii cu care te confrunţi. Aştepţi un rezultat, sau o veste. Astăzi este ziua noutăţilor, a veştilor, unele, dacă nu majoritatea, chiar bune. Trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei, în general şi atunci şi micile detalii care te obsedează şi enervează vor cădea la locul lor.

GEMENI Fii atent la ceea ce ţi se cere, cu titlu prietenesc. Trebuie să eviţi cheltuielile mari şi eforturile excesive! Frate-frate, dar brânza e pe bani! Dar, ajută cât poţi. Fii empatic! Trebuie să eviţi pierderile de bani! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. O discuţie din a doua parte a zilei îţi vor clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control.

RAC   Astăzi, Luna, favorabilă, în creștere îţi indică o schimbare în viaţa ta, în special spiritual, vorbind. Veşti plăcute. Promisiunea succesului îţi dă aripi şi, cu toate, că te-ai pregătit astăzi pentru o activitate obişnuită veştile de ultimă oră îţi oferă motivele pentru un efort sporit pe termen mediu. De asemenea, în afaceri sau dragoste nu lăsa nicio neclaritate în perioada zilei de astăzi, mai ales pe seară, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie. Cu mult umor!

LEU    O zi importantă, în ceea ce priveşte viitorul tău. O să fie bine dacă îţi asumi răspunderea. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri sau evenimente în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei. Poţi să dai dovadă de umor şi să înveseleşti atmosfera. Totuşi, ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Pare a fi, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului.

FECIOARĂ   Treci printr-o perioadă în care ai nevoie de aprobare, înţelegere, tandreţe. Oboseala cronică, boala secolului, te face să cauţi un umăr pe care să te sprijini. Dar, nu ai ce să-ţi reproşezi! Uneori noul este duşmanul binelui. Rezolvă toate problemele pe care ştii că le ai astăzi, în cursul dimineţii. Sau măcar încearcă!  Nu da curs unor porniri de moment, mai așteaptă ca perspectivă să fie mai clară.

BALANŢĂ   Eşti popular şi bine dispus şi cauţi să ai şi tu locul tău. E loc pentru toată lumea!  Zi favorabilă noilor înţelegeri, clarificării unor probleme, călătoriilor scurte. Ai sentimentul împlinirii dar şi senzaţia că „mai sunt multe de făcut”. Dar trebuie să te gândeşti la deciziile pe care trebuie să le iei şi la modul în care acestea trebuie să prindă viaţă. Planifică, organizează fii iscusit și cooperează cu persoane de calitate.

SCORPION    Se pare că astăzi ai timpul necesar, păstrează-ţi obişnuitul tău sânge rece. Ai un rezultat, dar parcă nu e pentru tine. Încerci să te detaşezi de cotidian, să ai o perspectivă corectă a problemelor! Nu apare nici un semn important de reorientare drastică şi dramatică a situaţiei tale. O zi relativ favorabilă, deci, în special pentru activităţile de rutină.

SĂGETĂTOR   Nu laşi să se vadă nimic din emoţii, dar, în adâncul tău, fierbi! Ceva nu a ieşit cum trebuie şi nu ai pe cine să dai vina. Încearcă să-ţi reajustezi strategia pe puterile tale reale! A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor prin supermarketuri. Pentru cei născuţi în ultimul decan al zodiei configuraţia generală a horoscopului arată o zi favorabilă : câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus.

CAPRICORN  Eşti la  o răscruce de drumuri!  Din nou… Analizeză şi găseşte cursul favorabil, pe direcţia intereselor tale. Nu se pune problema să rămâi blocat în peisaj, trebuie să alegi. Repede! Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Veşti bune şi programe de distracţie. Evită spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate.

VĂRSĂTOR  Mai ai suficientă energie ca să te achiţi decent de sarcinile zilnice şi să ai o seară plăcută, poate la un spectacol. Nu trebuie să forţezi rezolvarea unor situaţii, aşteaptă, ai răbdare! O veste bună care te face să fii mulţumită pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană, poate influentă, semn de foc sau de apă, te poate ajuta.

PEŞTI   Astăzi nu ai probleme, pentru că reuşeşti să reduci orice la derizoriu şi să faci haz, poate şi de un mic necaz. Optimismul tău e o sursă de stare de bine, dar nu eşua în lipsă de empatie! Evită astazi orice lucru, vorba, fapta sau gest care pot avea o implicatie pe termen lung. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri. Mercur, retrograd, îţi amplifică intuiţia negustorească, dar şi prilejuieşte nişte oferte tentante, dar dubioase, în domeniul activităţii tale. Evită împrumuturile de bani.