Horoscop 12 iulie 2021. Zodia care suferă o mare nedreptate. Sentimentul este cumplit

Berbec – Nu îți fie frică să inițiezi ceva nou. Începe un proiect sau o idee pe care o crezi importantă și colegii te vor urma automat. Vei beneficia de un mare sprijin în aproape orice, așa că continuă cu ceva în care crezi. Gândirea ta este creativă, bine fundamentată, stabilind o rețetă pentru succes la locul de muncă. Nu te lăsa intimidat de cei care cred că știu mai bine decât tine ce vrei.

Taur – S-ar putea să te confrunți cu un puternic sentiment de nedreptate referitor la o decizie nedreaptă. Nu lăsa ca asta să îți strice ziua. Alții au nevoie de tine pentru că ești organizat și știi ce vrei. Lucrurile întârziate se vor limpezii curând și lucrările vor începe, în cele din urmă, să avanseze. Ai o comunicare mai bună cu clienții, superiorii și furnizorii. Este posibil să te simți deosebit de împrăștiat.

Gemeni – Conjuncția Soare-Venus, exteriorizează adevărata iubire și îți aduce multe exemple de cupluri la care să privești. Bunicii tăi sărbătoresc o aniversare majoră sau cel mai bun prieten al tău se întâlnește cu aceeași femeie de foarte mult timp? Asta ar putea fi ceva de gândit. Deci de ce să nu accepți o invitație de la cineva care în mod normal nu este genul tău? Cine știe ce s-ar putea întâmpla atunci când ai o minte deschisă!

Horoscop 12 iulie 2021. Zodia care suferă o mare nedreptate. Sentimentul este cumplit

Rac – S-ar putea să te confrunți cu o alegere de un anumit fel, dar nu ești foarte sigur de direcția pe care vrei să o iei. Nu te grăbi. Nu este necesar să faci totul într-o zi. Așteptă câteva zile, ia în considerare opțiunile tale și apoi ia decizia. Poți începe un nou ciclu de emoții și înțelegere care te ajută să dezvolți calitatea și profunzimea relațiilor tale. Reține că toate nivelurile relațiilor tale vor fi afectate într-un fel.

Leu – Pune-te pe primul loc. Ești mai emoțional în timp ce cauți singurătatea. Ai grijă de tine, dar nu închide lumea. Ți-ai putea face mai mult rău decât bine. Lucrează la propria îmbunătățire. Ești încurajat să investești într-o rutină pentru propria îngrijire. Prietenii se pot întreba unde te afli cu relația. Influxurile astrale te fac să te întrebi și tu. Atenție însă că abilitățile de comunicare nu sunt cele mai bune astăzi.

Fecioară – Pari să fii intens implicat în încercarea de a atrage atenția cuiva, topindu-te sub privirea ei și simțind cum îți tremură genunchi când vorbește. Prietenii își doresc să ieși din asta, întrucât pur și simplu nu ești tu să îți petreci majoritatea timpului privind în depărtare. Dacă te-ai săturat să așteptați ca ea/el să facă prima mișcare, las-o baltă! Mai bine fă tu prima mișcare. Inițiativa este puterea ta.

Horoscop 12 iulie 2021. Zodia care suferă o mare nedreptate. Sentimentul este cumplit

Balanță – Și tu ai putea să spui ceva ce mai târziu vei regreta. Evită să folosești sarcasmul. Cuvintele pot ucide! Ești frustrat de ușile care se închid în fața ta? Nu fii!! Sunt mesaje din subtil care te conduc în direcția cea bună. Unele lucruri nu ar trebuie să se întâmple, adică să accepți starea de fapt și să continui. Ușa potrivită se va deschide la momentul potrivit. Concentrează-te pe detaliile tehnice ale oricărei sarcini.

Scorpion – Starea de spirit generală se îmbunătățește foarte mult săptămâna asta, iar acest lucru va face mult mai ușor să te ocupi de atitudinea imatură a unora dintre colegi. Bineînțeles, vei fi mai răbdător, deschizând astfel ușa unor relații mai bune cu cei din jur. Gândește de două ori înainte să acționezi din invidie sau cu resentimente față de un coleg de muncă. Spune-le și celorlalți că sunt apreciați.

Săgetător – Conflictele pe care le întâmpini vor avea rezultate bune. Fă tot ce poți pentru a identifica problema și pentru a găsi soluția. Oamenii vor fi mai cooperanți atunci când se simt în siguranță. Unele lucruri care au fost sursă de frustrare vor începe în cele din urmă să se schimbe. Vin bani. Pentru medici, terapeuți, chirurgi și oricine lucrează în domeniul medicinei, este o zi excepțională.

Horoscop 12 iulie 2021. Zodia care suferă o mare nedreptate. Sentimentul este cumplit

Capricorn – Dacă ești de obicei nervos, în preajma cuiva care îți place cu adevărat, te poți relaxa și te poți bucura de petrecerea timpului alături de ea/el sub blândețea aspectului calmant al conjuncției Soare – Venus. Cuvintele s-ar putea să nu lucreze în favoarea ta. Te poate ajuta însă să scrii ceea ce dorești să spui. Așa vei atinge cu succes și satisfăcător majoritatea obiectivelor pe care ți le-ai propus.

Vărsător – Nu este ziua în care să crezi tot ce citești sau auzi sau să încerci să înțelegi tot ceea ce te face confuz. Nivelul intuiției este ridicat și bun să te servească acum, în special în ceea ce privește munca și sănătatea. Este o zi minunată pentru a avea grijă de sinele tău, în timp ce petreci o seară minunată acasă, răsfățându-te. Sună-ți familia, pregătește o masă bună acasă și ia-o ușor.

Pești – Este un moment excelent pentru a te gândi la obiectivele pe termen lung și la deciziile pe care va trebui să le iei pentru a pune în practică cam tot ce gândești. Ar putea fi o zi minunată pentru tot felul de activități legate de relații instituționale și talente artistice de orice fel. S-ar putea întâmpla ca în timp ce promovezi arta altcuiva, dragostea să năvălească peste tine.

Horoscop 12 iulie 2021. Zodia care suferă o mare nedreptate. Sentimentul este cumplit