Horoscop 10 decembrie. Nativii din această zodie sunt extrem de vulnerabili. Mare atenție la discuțiile în contradictoriu

BERBEC Calitățile tale de lider te împing de la spate. Astăzi eşti dinamic şi convingător, trebuie să reuşeşti! Mai ales că ceea ce propui este în interesul tuturor. Oare, nu cumva îți faci iluzii? Situaţia în care te afli este dintre acelea care în primul rând nu trebuie dramatizată. Evită pesimismul gratuit şi văicărelile balcanice. Până la urmă vei constata partea comică a problemei. Trebuie să faci o triere a informaţiilor şi a persoanelor de unde provin aceste date. Deciziile greşite se bazează pe date false. Iar tu nu-ţi doreşti să greşeşti!

TAUR Onorează promisiunile. Trebuie să ajuți pe cineva, așa cum ai promis. Atenție la noile relaţii care se stabilesc în jurul tău. Nu trebuie să fii Hercule Poirot, ca să vezi cine e cu cine! Bineînţeles că eşti frustrat. Frustrarea asta te impiedică să fii fericit şi să te bucuri de micile momente delicioase care formează starea de bine. Şi care momente plăcute se găsesc şi astăzi, numai că trebuie să le vezi. Vrei nu vrei, trebuie sa începi să înţelegi că dragostea, confortul şi fericirea sunt elementele fundamentale ale existenţei tale, doar Venus este protectoarea ta!

GEMENI Astăzi trebuie să-ți sufleci mânecile, la figurat, pentru că ai mult de lucru și nimeni ca să te ajute. Așa este la sfârșitul anului! Fereşte-te să iei decizii bazându-te pe informaţiile aduse de cei care poartă vorbele. Din întâmplare sau tocmai ăsta este geniul zodiei, reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, fie că este vorba de bani, profesie, legături sociale sau amor. Totuşi astăzi nu ai imaginaţia proverbială a zodiei, aşa că trebuie să te limitezi la activitatea curentă, automată, zilnică. Un adolescent permanent, astăzi treci printr-o criză de maturitate sentimentală. Acest lucru poate să-ţi dea un sentiment de neplăcere, de izolare, care nu te caracterizează. Nici o problemă, mâine este o altă zi!

RAC Trebuie să-ți precizezi clar interesele tale, ceea ce vrei. Nu este vorba de o pereche de pantofi, ci de drumul tău în viață. Lasă lucrurile de nimic și fii cel mai bun prieten al tău! Ai şansa să-ţi clarifici un pic dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să faci un bilanţ adevărat şi cinstit. Domneşte un sentiment de satisfacţie suspect, aşa că vezi bine ce se întâmplă în spatele decorurilor. Dialogurile abundă astăzi ca într-o piesă de Caragiale. Trebuie, doar, să pui întrebările potrivite ca să obţii răspunsurile pe care le doreai. Pentru unii nativi din zodie este un bun prilej să faca mici reparaţii în căsuţa, sau măcar să redecorezi camera, se apropie Crăciunul.

LEU Energia ta nu este inepuizbilă, nu ai o centrală de fuziune la rece pe post de inimă. Evită eforturile, inima ta este obosită de trăiri, necazuri și emoții. Oferă-i o șansă, fii inteligent! O zi calmă, cum nu ai avut de mult. Aşa că te poţi concentra pe ceea ce îţi place mai mult. Energia ta vitală este în creştere, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii din anturaj sunt foarte ocupati. În domeniul sentimental nu-ţi face false probleme care îşi au originea, de fapt, în suspiciune şi lipsa de încredere. Trebuie să fii mai realist, să laşi bănuielile şi gelozia, care nu sunt nici plăcute, nici productive. Ultima parte a zilei este extrem de interesantă pentru că te apuci să-ţi vânezi propria coadă cum fac adesea felinele, adică te apuci să faci modificări şi lucruri inutile.

Horoscop 10 decembrie. Nativii din această zodie sunt extrem de vulnerabili. Mare atenție la discuțiile în contradictoriu

FECIOARĂ Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil și vulnerabil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia, cu cei din jurul tău despre subiecte controversate. Te bucuri de o formă relativ bună. În ceea ce priveşte munca, ziua de astăzi este indicată pentru terminarea, închiderea unor dosare, afaceri, proiecte, finalizări şi clarificări de orice gen. Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile cât şi sentimentele. Primesti şi daruiesti multă afecţiune. Te afli în postura idilică de a fi în foarte bune relaţii cu cei pe care îi iubiţi. Nu-ţi fie frică că momentul trece, această perioadă face să ai o dinamică buna a intensităţii pasionale dar şi a securităţii afective.

BALANŢĂ Evită deciziile în domeniul social, al relațiilor umane. Nu judeca cu asprime pe cei din jur. Unele lucruri, sau persoane pot fi neperformante din cauze obiective, aşa este destinul lor! Lasă-te condus de intuiţie. Trebuie să dai consistenţa necesară eforturilor şi să eviţi inactivitatea. Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici iti indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. O zi de realizări şi acumulări. O serie de evenimente şi mai ales niste mici eșecuri trecute te vor obliga astazi la o analiză aprofundată. Noi prietenii sau relaţii pot face ziua interesantă.

SCORPION Dimineaţa ai probleme dificile de rezolvat în activitatea ta. Abordarea frontală a situaţiei îţi dă șanse de reușită. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajutor, nu intra în criză de timp! Perioada îți este favorabilă. Ai energie, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primesti un cadou neaşteptat sau are loc o întâlnire neanunţată cu o personă dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Ai câteva prilejuri bune de afirmare – poate mai urci o treaptă pe scara socială. Nu sunt recomandate călătoriile lungi, mai ales în străinătate. Ceva neplăceri o să ai, totusi, din partea duşmanilor, ştiuţi şi neştiuţi, care nu vor să te simţi chiar bine în acest început rece de sezon de iarnă.

SĂGETĂTOR Astăzi ai tendința să întorci totul pe dos ca să te asiguri că funcționează. Cu oamenii este mai greu, sunt niște ”mecanisme” surprinzătoare și nesigure, dar, ai noroc, o să te descurci tu! Eşti într-o perioadă excelentă. Nu neaparat ca ai avea performanţe de excepţie la serviciu sau unde îţi desfăşori activitatea – şi asta se poate intampla – dar mobilul tău sună neâncetat. Afaceri si afaceri. Unele cu bani altele de amor. Alege cu grijă, anul acesta oferta este cam proastă. Si nu uita sfatul meu: carpe diem, trăieşte-ţi viaţa, distrează-te. Aspectele favorabile din propria zodie şi din casa banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Mare atenţie la legăturile amoroase – poţi fi tras pe sfoară. Sfârşitul zilei te găseşte dacă nu mai bogat, cel puţin mai înţelept. Sigur, cu amintiri frumoase.

CAPRICORN Astăzi dai dovadă de un umor inteligent şi de o bună dispoziţie care te fac un companion plăcut printre cei din jurul tău. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze şi încearcă să te odihneşti mai mult! O zi ceva mai obositoare şi enervantă, în acelaşi timp. Evită enervările şi deciziile pripite. Este o zi densă şi plăcută, în acelaşi timp. Dimineaţa, cineva, din Scorpion sau Vărsător, te indispune, păstrează-ţi calmul şi totul se va rezolva perfect. În a doua parte a perioadei un prieten îţi poate cere o favoare. Probabil că vei decide să-l ajuţi, dar nu în modalitatea pe care o vrea el. Toată ziua este foarte bine aspectată în domeniul afacerilor şi al evenimentelor şi întâlnirilor sociale. Lucrurile par a fi mai serioase decat de obicei. Intelegi sensul ascuns al unor actiuni si evenimente. Asculta cu atentie, oamenii au sa-ti spuna lucruri importante – analizeaza in liniste mai tarziu!

VĂRSĂTOR O zi liniştită. Fără frică şi complexe poţi aborda astăzi unele probleme personale considerate dificile. Nu sunt semne că o să finalizezi astăzi, dar ca să termini ceva, trebuie să începi! O zi profitabilă, pentru că ştii ce se întâmplă. Mai mult, ai intuiţia desfăşurării viitoare a evenimentelor. Este ziua atenţiei sporite. Este o perioadă puţin aspectată şi aspectele acelea nu sunt foarte favorabile. De aceea horoscopul persoanelor cu care eşti într-o oarecare legătură poate fi mai puternic. Trebuie să fii atent la ceea ce se spune, sau se face pentru tine, în numele tău, sau împotriva ta. Este, de asemenea, o zi oarecum favorabilă relaţiilor de familie şi de prietenie. O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte afacerile, pe care o poţi petrece în mijlocul familiei şi a prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta.

PEŞTI Te grăbeşti inutil. Nu uita că graba strică treaba! Trebuie, numai, să ţii seama de diferenţe. Natura relaţiilor umane! Ceasul tău biologic te îndeamnă la un program decent, fără exagerări. Ziua de astăzi este o perioadă de timp legată de posesiuni şi bani. Există o configuraţie astrologică destul de favorabilă, dar cu un Saturn disarmonic. În perioada în chestiune ai mai multe ocazii să câştigi bani, riscând moderat. Norocul este de partea ta. Nu trebuie să faci cheltuieli pentru bunuri de folosinţă îndelungată pentru că se vor dovedi, mai târziu, păguboase. Sănătatea este bine aspectată, la fel şi amorul. Nu sunt domenii cu o mare influenţă negativă în perioada menţionată. Există o anumită tensiune în perioada în cauză, dar este doar una potenţială, fără posibil focus în timpul luat în considerare.