BERBEC Dimineaţa fii foarte atent dacă semnezi ceva, mai ales la bancă, sau în magazine. O zi foarte bună pentru domeniul familie sau al cuplului. Norocul are regulile lui şi trebuie să le respecţi! Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul. Nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau care are cu adevărat nevoie de ajutor.

TAUR Astăzi te grăbeşti cu multă tenacitate ca să-ţi atingi obiectivele propuse. Dar, trebuie să mai schimbi câte ceva din rutina cotidiană a vieţii, să-i dai puţină strălucire şi picanterie! Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Apoi, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare. În sensul să-ţi găseşti timpul necesar pentru distracţii şi relaxare, să ai mai multă grijă de tine.

GEMENI Trebuie să reduci acceleraţia vieţii, ritmul infernal corporatist nu se potriveşte cu rigorile asteniei de primăvară. Comunicarea e punctul tău forte, dar astăzi nu trebuie sa insişti prea mult cu aceasta abilitate! Ziua nu este cea mai obositoare din tot anul, dar de departe nici cea mai proastă, aşa încat o să te strecori prin incertitudinea cotidiană spre seară care trebuie neapărat să-ţi îmbunătăţească bilanţul zilnic.

RAC Viaţa ta sentimentală seamănă cu un maraton. Dacă rezişti, termini cursa! Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu se poate răzbuna astăzi. Ai dori să obţii „ceva” de la „cineva”! Adevărul este că nu te poţi schimba deloc, dar dacă ai abilitatea necesară poţi să imiţi dinamica semnelor de foc, să joci pentru scurt timp un rol. Aşa vei putea rezolva situaţiile dificile, de astăzi sau de oricând. „Disimularea inteligentă”!

LEU Câteva veşti, surprize, situaţii care evoluează spre întorsaturi neaşteptate sunt deliciile zilei de azi. Dar tu mergi înainte fără să ţii seama de obstacole şi greutăţi, de maimuţe şi hiene! Toată grădina asta zoologică din jurul tău şi din societate te îngreţoşează şi te feliciţi că eşti… Leu! Cu toate că gândesti prin o anumita logica, te miri ca nu mai intelegi ce se intampla in jurul tau; probabil, ce zic, cu siguranţă ca interesele personale primează!

FECIOARĂ Ești într-o formă bună! Poţi face faţă situaţiilor dificile de la serviciu, de la muncă, sau celor sentimentale. Dar tu te-ai fript cu ciorba, aşa că acum sufli şi-n iaurt şi adopţi o atitudine prudentă! Ai tendinta, pentru unii supărătoare, de a fi permanent în ofensivă, să ţii la părerea ta. De la o vreme ai parerea ca toata lumea are ceva de imparțit cu tine. Mai gândește-te…

BALANŢĂ Gândeşte-te de trei ori şi vorbeşte o dată! Astăzi trebuie să-ţi stăpâneşti dorinţa de revanşă, alege cu grijă căile de atac şi momentele de agresivitate. Urmează-ţi interesele prin iscusinţă! Trebuie să convingi şi păstrarea calmului şi o atitudine civilizată sunt cheia reuşitei tale. Anumite zambete cu subanteles si batai pe umar te ajuta sa tragi concluzia ca lucrurile incep sa mearga spre bine, la serviciu și in dragoste.

SCORPION Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile legate de viitor. Tot azi poţi primi o veste favorabilă pentru una dintre problemele la care te gândeşti mai mult. Poate că astăzi şi în perioada următoare poţi să faci o alianţă cu un Geamăn speculant şi tare în gură, sau cu un Capricorn dur şi rău. Ai o perioadă interesantă, vorba înţeleptului chinez, poţi profita de ea, dacă poţi!

SĂGETĂTOR Preferi să te ocupi de problemele cotidiene şi laşi drobul de sare pentru alţii! Eşti optimist şi vrei să ai o viaţă lipsită de griji! Dar, eşti atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Zi incertă şi uşor disarmonică până la orele prânzului, apoi totul intră în echilibru. Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri. Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul momentului.

CAPRICORN Vezi departe, îţi faci planuri bune şi câştigi timp, fie că eşti la serviciu, sau acasă. Mai multe date şi semnale te fac încrezător în forţele proprii şi în viitorul intereselor tale! Poţi să te implici mai mult în viaţa celor mici, fie că este vorba de copii, fie de animăluţe. Aşa o să petreci momente plăcute care îţi umplu inima de veselie şi bunăvoinţă.

VĂRSĂTOR Micile tracasări cotidiene, faulturile de joc, te enervează astăzi disproporţionat. Încearcă să nu aduci acasă această povară psihică negativă, calmează-te şi zâmbeşte către cei dragi! Astazi ai multe pe cap. Nu dispera, nu vei reusi sa le faci pe toate , dar esti aproape de o solutie pentru o problema financiar. Veşti bune spre sfârşitul zilei. Evită discuţiile lungi şi fără rost, dar nu fi concis ca un automat care spune ora.

PEŞTI Ai tendinţa, naturală, să dai vina pe alţii! Bravo, după ce ieşi basma curată, vezi să-ţi îndrepţi cu eleganţă şi iscusinţă greşelile comise. Mai ales în familie, sau faţă de partener(ă)! Astăzi, zi de cumparaturi și mici taclale relaxante. Curios, nu poate fi chiar asa de rau! Astăzi ești tare draguț cu toata lumea și primești numai zimbete si laude. Fa provizii din starea asta de bine pentru viitor. Zilele incerte te avantajează.