BERBEC  Nu uita de Mărțișor, vezi să nu uiți șnururile acasă. Supravegheaza-ţi sănătatea şi, în special, alimentaţia.Nu lăsă pe mâine, cînd poţi să laşi pe poimâine. Nu te grăbi, nu fii rapid cum obişnuieşti şi când trebuie, dar şi când nu trebuie! Pune-ti problemele personale intr-o prioritate si ordine fireasca şi planifica astfel lucrurile încat să-ți satisfacă filosofia ta despre viață.

TAUR Evită astăzi avocaţii, procurorii şi judecătorii… şi orice lucru, vorbă, faptă, sau gest care pot avea o implicaţie sau un aspect din domeniul legal sau al jurisprudenţei. E mai bine, sigur, dacă poți. Când oferi mărțișoarele pregătește-ți și câteva vorbe frumoase, laude. Sentimentele profunde şi dorinţele ascunse sunt obiectul muncii tale în perioada zilei de astăzi. În altă ordine de idei, sau în aceiași, stelele te sfătuiesc să amâni orice complicaţie fără să dai un răspuns negativ!

GEMENI Ai probleme financiare de rezolvat, la serviciu, sau unde muncești. Abordarea sistematica a situatiei iţi furnizează datele necesare rezolvării ei. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror!Mărțișoarele, nu uita de ele! Astăzi este ziua în care stelele te avantajează să termini proiecte sau acţiuni care au fost amânate, reprogramate, sau întârziate. Sau, cel puţin să faci paşi esenţiali către finalizarea unor etape importante.

RAC Prietenii te ajuta chiar fără să-i baţi la cap, totul merge spre bine! În ceea ce priveşte lupta profesională sau amoroasă pe care o susţii, poţi să părăseşti fortificaţiile tale şi să provoci o clarificare, cu ocazia Mărțișorului.Astăzi, ziua de care vorbim, te ajută să pui lucrurile tale materiale şi spirituale într-o anumită ordine care te face să te simţi bine şi în siguranţă.

LEU  Astăzi te împrumuţi de la vecina Fecioară: te obsedează detaliile, amănuntele. Intrigile ţesute de tine încep să dea roade. Nu că te-ai pricepe în mod deosebit, dar astăzi ai noroc!Sfatul stelelor este, dacă eşti în ţară şi mai precis în capitală, să eviţi întâlnirile cu partenerii de afaceri, cu colegii şefii, sub diferite motive. În schimb tot ceea ce ţine de familie, dragoste şi anturajul apropiat sunt foarte bine aspectate. Ține mărțișoarele la îndemână!

FECIOARĂ Nu te aşteptai la ceea ce se întâmplă astăzi, sau ce veste primeşti! Mirarea ta este justificată, dar arată şi un pic de naivitate. Fii iscusit, fă-ţi mereu un plan „B”, o soluţie de rezervă!
Astăzi, mai ales dimineaţa, trebuie să fii mai vigilent şi mai pe fază decât de obicei ca să eviţi o inexactitate, o pierdere, să uiţi ceva important. Nu fii stupid, mărțișoarele nu pot fi electronice, suntobiecte magice, nu o reclamă!

BALANŢĂ Eşti surprins neplăcut de câte piedici ţi se pun. Nimeni nu vrea să te ajute, promisiunile făcute nu sunt respectate. Te-ai băgat într-o fundătură, dar stelele spun să mai ai răbdare.Atmosfera de la serviciu, sau unde activezi, este aproape cordială şi îţi oferă suportul să te ocupi de probleme şi proiecte mai importante. Evită să te abaţi de la linia autoimpusă și nu uita să oferi mărțișoarele.

SCORPION Ai nevoie de încurajări, de aplauze la scenă deschisă, ca să poţi să avansezi în proiectul dificil de care te-ai apucat. Latura ta teatrală exagerată, histrionică, este cea care te motivează în această perioadă. Nu este o zi in care sa faci schimbari esentiale. Nu fă promisiuni, nici nu aştepta propuneri, dar vezi, când oferi mărțișoarele să nu se observe că pentru tine este o corvoadă. Zâmbește și spune ceva frumos!

SĂGETĂTOR  E una din zilele acelea când râzi tot timpul fără motiv, veselia te face să râzi şi râzi mereu şi de orice, ba chiar hohoteşti şi când trebuie şi când nu trebuie! Vine primăvara, sau o veste bună?
Schimbarea este necesară şi face parte din măsurile sigure şi verificate de supravieţuire. Este timpul schimbării! A schimbării echilibrate, raţionale! Atenție, vezi cum potrivești mărțișoarele să nu faci vreo gafă!

CAPRICORN  Pentru tine Confucius zice: e prea târziu ca să faci ceva bine! Bun, nu zice înţeleptul chinez, dar este un adevăr-adevărat. Stai la adăpost, la propriu şi figurat şi aşteaptă să treacă ziua!O decizie se impune şi timpul a început să vină. Nu este nicio grabă, configuraţia care te avantajează în luarea unor decizii înţelepte şi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, câteva zile, dar astăzi este Mărțișorul!

VĂRSĂTOR  Astăzi eşti un hopa-mitică perfect. Încasezi lovituri, dar nu cedezi!Momente de fior şi râs, o tragi-comedie fără sens, care se datoreşte felului original în care amesteci relaţiile de serviciu, plăcutul cu utilul. O zi în care te concentrezi mai greu. Gândul îţi e la petreceri şi frivolităţi. Dar trebuie să câştigi bani, aşa că lasă distracţia pe seară! Oferă-ți distracția punerii în pieptul colegelor mărțișorul cel magic!

PEŞTI  Într-o afacere nouă, fie că este vorba de bani şi negustorie, trebuie sa porneşti de la premiza că nu ai nimic de pierdut, ci numai de câştigat. Depinde ce şi cât!Astăzi eşti în armonie cu tine, te înţelegi şi te simţi bine în pielea ta. Asta fără să fii egoist sau agresiv. Pur şi simplu este una dintre zilele acelea în care te simţi bine! Lasă gândurile, bea o cafea bună, poate şi o ţigare de soi, una doar, şi apucă-te de treabă. După ceremonia înmânării mărțișoarelor!