BERBEC Este sărbătoarea primăverii, a muncii aducătoare de satisfacţii. Numai un Berbec poate înţelege exact lucrurile acestea. Bucură-te şi mergi la pic-nic cu brânză nouă, pelin şi ceapă verde! Dacă reuşeşti să zâmbeşti, să amâni ce nu-ţi convine şi să evitaţi graba şi încăpăţânările, nu se va întâmpla nimic notabil. Ziua de 1 mai poate aduce unora dintre nativii din Berbec o schimbare în bine: o zi plină de veselie, sau o nouă aventură sentimentală.

TAUR Mica vacanţă este ca un balsam pentru sufletul tău. Eşti obosit şi rănit sufleteşte. Atinge Divinul, du-te la biserică sau admiră natura, citeşte vechi legende româneşti atât de înţelepte! Dorinţa de schimbare şi ameţeala distracţiilor te fac să cheltuieşti prea mult, preafrumoasa doamnă, sau bunul meu domn! Incercaţi să începeţi de acum să vă organizaţi viaţa şi distracţiile – este o perioadă favorabilă pentru interesele domniilor voastre.

GEMENI Vitalitatea ta se hrăneşte din aer şi soare, din flori de cîmpie. Stai în aer curat, plimba-te şi admiră florile, natura învingătoare! Mintea ta are nevoie de aceste zile de sărbătoare! Oricum este o zi liberă! Totusi, o realizare care te bucură în mod deosebit, dar din domeniul sentimental Nu mai comenta si raspandi zvonurile catastrofice si vestile alarmate, care nu fac decat sa te abata de la propriile tale probleme. Distrează-te cum numai tu ştii, dar nu uita vinul pelin şi brânza nouă!

RAC Bănuitor cum eşti, vezi comploturi peste tot. Dar, nu, azi contiuă mica vacanţă cu ziua celor ce muncesc ca să se îmbogăţească alţii! Sunt multe prilejuri să te distreizi, să te simţi bine! Exista momente cand judeci gresit oamenii, asa incat ar fi mai bine sa reflectezi inainte sa compromiti o prietenie aproape ideala. In scenariile pe care le construiesti lipsesc unele detalii, dar fiind vorba de afaceri de inimă si sentimente nu trebuie sa uiti nici un amanunt. La pic-nic cu vin roşu pelin, nu uita!

LEU Continuă mica vacanţă, o pauză pentru inima ta încercată. Straduieşte-te să vrei să te simţi bine, lasă grijile deoparte. Viaţa este aşa cum o vezi, pune-ţi „ochelarii de veselie”! Planeta negustorilor, Mercur, dar si a hotilor, te favorizeaza sa faci cumparaturi inspirate, care se vor dovedi in viitor foarte folositoare. Mare distracţie în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program plin de distracţii – sau tocmai de aceea. Totuşi, o schimbare este necesară.

FECIOARĂ Ai inţeles, în sfârşit, că trebuie să faci eforturi pentru a ţine pe cineva drag lânga tine. Si nu ar trebui să fie greu. Astăzi poţi fi şi tandru şi înţelept, iar norocul iţi surâde din plin. Spiritul de dreptate care te carcacterizează te face să iei o atitudine care este destul de nepopulară printre colegii de pic-nic. Probabil că îi pui să strângă gunoiul făcut! O realizare notabilă în a doua jumătate a perioadei. Nu te lăsa copleşit de rutina, căută să te distrezi şi în alte locuri decât cele obişnuite, să legi noi prietenii.

BALANŢĂ Eşti câştigator pentru ceva, ceva mic, sau ceva mare. Eforurile din ultimul timp încep să se vadă. Poti merge la pic-nic cu brânză nouă, ceapă verde şi pelin pentru sănătate şi noroc. Insă, ai o ocazie care poate să-ţi schimbe viaţa în mai bine – distracţia întotdeauna a schimbat viaţa în bine! Totuşi, nu exagera cu mâncatul şi băutul, in general, pentru ca stelele indica o supărătoare tendinta catre surmenaj si depresie.

SCORPION Astăzi te hotărăşti sa trăieşti mult, că de binele oferit te-ai cam săturat! În casa ta, în familia ta, ai mai multe petreceri. Cumpără pelin, brânză nouă, dulcuri şi nimicuri “preţioase”! Cu Marte şi Jupiter în aspecte bune, poţi sa ai succes în tot ceea ce ţine de structuri mari. Configuratia planetelor iti indica un posibil dar de bani, dar dupa cum bine se ştie „noroc la bani inseamna nenoroc in dragoste”!

SĂGETĂTOR Dimineaţa iei hotărâri importante, dar poate pleci la pic-nic cu brânză şi pelin? Mâine începi o etapă nouă, ai un plan, ai un scop, astrele încep să se uite mai atent la tine. Îndrăzneşte! Dar, nu forţa, dat totuşi trebuie să iei hotărâri importante, mai ales în ceea ce înseamnă afaceri sentimentale. Mare atenţie la incidente sau accidente, sub cerul liber sau pe şosea.

CAPRICORN Perioada ta de odihnă se continuă, te refaci pentru eforul pe care îl anticipezi. Astăzi ai o zi vesela, cu multă lume în jur, te relaxezi şi faci planuri. Veşti bune spre sfîrşitul zilei. Anumite aspecte benefice ale stelelor fixe fac sa creasca increderea in fortele proprii, asa ca poţi sa-ţi impui propriul punct de vedere! Dupa cum spune înțeleptul, la un prieten trebuie sa gasesti aprobarea faptelor tale, dar si un sfat adevarat, un pahar de apa si o carte buna!

VĂRSĂTOR Este posibil să pleci la drum, sau să-ţi pregăteşti o plecare. Vezi cum te îmbraci şi ce bagaje iei cu tine, vremea este capricioasă. Atenţie, faci eforturi prea mari pentru vremurile astea! Invenţiile sau inovaţiile, atît de dragi nativilor zodiei, nu sunt întotdeuna recomandate, mai ales cînd este vorba de sentimente şi trăiri. Foloseşte imaginaţia în scopuri lucrative, nu pentru a găsi motivaţii şi explicaţii.

PEŞTI Te zbaţi să înţelegi ce se întamplă şi ai frustrari, dar nu te dai bătut! Ziua îţi aduce multe răspunsuri, posibile petreceri şi o promisiune de mai bine. Va fi bine, oricum, ai încredere! O nouă dragoste sau o nouă pasiune, poate un nou hobby? Evită să te implici în orice activitate, distracție, sport – prea costisitor. Dar poţi să te uiţi la focurile de artificii, dacă se fac! Atenţie la sănătate, la vreme şi mai ales fii atent cu ce te încalţi.