Fostul premier Mihai Tudose a fost invitat, miercuri seara, în emisiunea Subiectiv, realizată de către Răzvan Dumitrescu. Acesta a fost întrebat despre alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Deputatul social-democrat este de părere că preocuparea guvernanților este ca alegerile parlamentare să aibă loc la data stabilită, iar până atunci nu se vor lua măsuri radicale cu privire la pandemia coronavirus. Fostul premier PSD a mai precizat că Guvernul ar putea carantina populația a doua zi după scrutin.

„Noi până nu terminăm alegerile, o să fim în scenariul cel mult galben spre portocaliu. Dar roşu, nu. Pentru că trebuie să facem alegerile repede, să nu cumva să… trebuiască să facă băieţii bugetul.

Fiindcă dacă fac bugetul şi arată ce nenorocire au făcut anul ăsta şi la ce nenorociri se pregătesc pentru anul viitor, o să aibă soarta PNŢCD-ului, 3%. Şi vor să evite chestia asta.”, a spus fostul premier, deputatul PSD Mihai Tudose.

Vor închide tot

Deputatul PSD a mai spus că a doua zi după alegeri, Executivul va închide tot și că oamenii vor intra din nou în șomaj. Fostul premier a subliniat că Guvernul nu are niciun plan.

„După alegeri, închid tot! A doua zi după alegeri, toată lumea acasă, iar şomaj, iar tot. Că nu au niciun plan. Şi în Belgia îi trimit acasă pe cei de la HORECA, dar oamenii sunt plătiţi de către stat. Nu ştiu cum face statul belgian, dar ăia nu-l au pe Cîţu.”, a mai spus fostul premier.

„Ne-am împrumutat 10 miliarde, aţi înnebunit? 10 MILIARDE DE EURO, NU DE LEI”, a încheiat revoltat Tudose.