Se pare că în comuna Gura Șuții violențele și abuzurile sunt ceva obișnuit. În urmă cu 9 ani, Andreea Stancu, 14 ani la vremea aceea, a fost sechestrată și obligată să întreţină relaţii sexuale cu 40 de bărbaţi.

Aceasta a plecat într-o zi la cumpărături și nu s-a mai întors timp de câteva zile. După ce părinții fetei au anunțat poliția, ea a revenit acasă traumatizată.

Incidentul a avut loc în luna februarie 2010, în mai multe locuinţe din Perşinari şi Văcăreşti, două localităţi învecinate.

Andreea Stancu a povestit tatălui ei cum s-a petrecut totul, și potrivit acesteia bărbatul care a abordat-o pe stradă se numea Cosmin.

„Au luat-o nişte bărbaţi şi au violat-o, patru zile la rând”, a declarat tatăl fetei, Niculae Stancu, la acea vreme pentru „Adevărul”.

În plus, fata a precizat și că a fost lovită de doi dintre bărbați.

„M-au dus într-o casă şi m-au ţinut închisă”, a spus fata.

Făptașii au fost prinși de DIICOT după ce cazul a intrat în atenția parchetului.

„Suspecţii au vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani. Aceştia au întreţinut relaţii sexuale orale şi normale neprotejate cu fata. Minora a fost traficată de cinci tineri, din localitatea Perşinari, care au fugit în Spania”, a declarat procurorul Mihai Mihăilă, de la DIICOT Dâmboviţa.

Cinci traficanți au scăpat de pedepse după ce au fugit în Spania, în timp ce unii dintre violatori au făcut închisoare de până la 3 ani, iar alții au primit închisoare cu suspendare.

De asemenea, au existat și minori la vremea aceea, printre cei care întrețineau relații sexuale cu fata. Proxeneții primeau între 20 și 50 de lei pentru o partidă de sex cu minora, spun anchetatorii.