Gigi Becali a declarat că oamenii ar trebui să meargă la muncă și ar trebui să se confrunte cu acest virus. Mai mult decât atât, latifundiarul este de părere că acest virus este făcut în laborator și că oamenii sunt vinovați pentru situația de acum.

În plus, acesta a ținut să menționeze că oamenii au fost îmboldiți de către Drac pentru a face acest virus, cu scopul de a închide bisericile. Se pare că acest virus nu și-a atins misiunea, deoarece bisericile se deschid iar cluburile de noapte stau închise, spune patronul FCSB.

”Cine trăiește, trăiește, la muncă, cine moare, moare! Trebuie să trăim cu virusul, dacă trăim cu el, să ieșim la muncă. Oamenii au făcut virusul ăsta! Dracul i-a pus pe oameni ca să închidă bisericile. Dar, uite cum a ieșit! Bisericile se deschid, dar cluburile de noapte stau închise. Noaptea la drogangeală, la curvăsăreală, la băutură, le-a închis. Eu nu o să port mască, nu mă duc în spații închise.”, a spus Gigi Becali.

Acesta a fost nevoit să se testeze pentru COVID-19

Gigi Becali a spus că s-a testat de două ori pentru coronavirus dar nu că ar fi vrut din propria inițiativă. Patronul FCSB a dat din casă și a spus că toată familia sa a făcut teste pentru coronavirus, motiv pentru care a făcut și el.

”Doar că a făcut familia și am zis hai să fac și eu, dar nu că voiam eu să fac teste. Au spus specialiștii că este un virus cu care trebuie să ne obișnuim, să trăim cu el. Cine este bolnav la spital, cine trăiește la muncă și la treabă” , a declarat Gigi Becali.