Gigi Becali este pe cale de a da o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor. Turcii de la Galatasaray sunt foarte aproape de a-l cumpăra pe Olimpiu Moruţan de la echipa vicecampioană. Asta se întâmplă la doar câteva zile după ce gruparea Cim Bom Bom l-a luat pe Alexandru Cicâldău de la CSU Craiova.

Gigi Becali, aproape de lovitura anului

Gigi Becali este foarte aproape de a da lovitura anului, cedarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray Istanbul. Turcii de la Fotomac dezvăluie că Moruțan e în continuare pe lista lui Galatasaray. Florin Vulturar, agentul lui Moruțan, a confirmat interesul formației lui Fatih Terim, dar și dorința mijlocaşului de a evolua pentru un club de talia Galatei.

„Transferurile nu se fac atât de rapid. Tatonări sunt, dar nu e nimic concret. În plus, nu pot să vă dezvălui ofertele exact, n-ar fi corect. Există un interes, asta e cert. Probabil pentru suma corectă se va face transferul.

Domnul Becali își dorește undeva la 15 milioane de euro. Moruțan e tentat să plece, Galata e un club mare, o echipă foarte iubită, cu niște fani extraordinari, ar fi un avantaj pentru el și prezența lui Cicâldău acolo. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare”, a declarat Vulturar, conform gsp.ro.

Becali vrea 15 milioane pe Olimpiu Moruţan

Dacă CSU Craiova a obţinut 6 milioane de euro pe Cicâldău, Gigi Becali ţine la preţ când vine vorba de Moruţan. În iarnă, Vulturar spunea că pentru Moruțan a venit o ofertă de 10,5 milioane de euro de la Al Ain, Emiratele Arabe Unite. Becali a cerut atunci 15 milioane, iar mutarea a picat.

Apoi, Moruțan nu a mai avut aceleași evoluții ca în toamna lui 2020, iar acum a intrat în dizgraţia lui Becali. Turcii ar oferi în schimbul lui Moruţan aproximativ 10 milioane de euro