Gigi Becali, câștig de cel puțin 4 milioane de euro fără să facă nimic

Gigi Becali a dat lovitura! Latifundiarul a câștigat o sumă incredibilă de bani, însă fără a face nimic!

Dezvăluirea a fost făcută de către Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Potrivit acestuia, „Gigi Becali cel puțin 4 milioane a câștigat fără să facă ceva. Și fără să vină, a venit odată p-acolo.”

„Fii atent aici. El făcuse drumul acela de 21 de metri, dar făcuse 100 de metri. Ai înțeles? Și i-a dat Bălteanu pământul înapoi, 6 hectare jumate”, a declarat Dumitru Dragomir .

„Îi dăduse lui Bălteanu cu 200. E un milionar deștept, un tânăr. Trebuia să îi dea o anumită sumă de bani până la 1 martie și nu a avut. Gigi i-a luat pământul înapoi, 6 hectare și jumătate. E constructor. Gigi și-a luat 6 hectare.

Dar Gigi, ca să vezi cum poate să facă rost de bani. Putea să-l vândă imediat cu 300 și câștiga 100 la metru. Nu a făcut, i-a spus lui Vasi și Iulia să se apuce să facă drumul acesta”, a mai spus fostul președinte LPF.

„A mai făcut 350 de metri. Nu l-a făcut tot, mai are 300 de metri, dar a făcut încă, din suta aia de metri a mai făcut 300. Câți crezi că s-a făcut când a venit lumea și a văzut bulevardul. A băgat 2-300 de mii. Îl face cu fier beton, cu piatră.

El avea pământ pe partea dreaptă a drumului. După ce a făcut jumătate din drum. Nu ți-l dă cu 500. 400 i-am dat eu pe el și nici nu vrea să mă bage în seamă. Părerea mea este că peste 500 îl dă.

El a băgat, să zicem că bagă 400.000 în drum până în groapa aia acolo. Am văzut că pun țăruși de plastic, mă rog, e un șantier întreg. Fă un calcul. A făcut 18 milioane fără să ridice un pai. A făcut 18 milioane pentru că a făcut un drum care nu îl costa 400.000”, a povestit Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Averea impresionantă a lui Gigi Becali

Recent, tot Dumitru Dragomir a vorbit despre averea impresionantă a lui Gigi Becali. Într-o ediție a emisiunii „Max Profețiile lui Mitică”, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre averile fabuloase ale oamenilor care sunt sau au trecut prin fotbal. A spus însă că niciunul dintre ei nu se ridică la nivelul patronului FCSB.

„Șucu (n.r. – Dan Șucu, patronul Rapidului) are zeci de hectare de pământ, de locuri de casă, lângă mine. Luat de la Gigi o parte, eu așa știu. Dar știu sigur că Șucu are niște pământ foarte scump.

Șucu este tare, dar nu este de talia lui Gigi Becali. Acum, dacă vinde ce are, Gigi ia peste un miliard de euro. Dacă mă pune pe mine să vând, eu îi vând de peste 1,2 miliarde”, a declarat el pentru Fanatik.

Potrivit lui Dumitru Dragomir, un alt om de fotbal care are o avere mare din terenurile pe care le deține este Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova.

Gigi Becali este extrem de implicat în activitatea FCSB

Gigi Becali este extrem de implicat în activitatea echipei sale, FCSB. Dumitru Dragomir a dezvăluit că acesta probabil nici nu doarme noaptea din cauza îngrijorărilor referitoare la câștigarea titlului.

Deși FCSB ocupă primul loc în clasament, echipa nu are un joc excelent. Liderul campionatului reușește totuși să marcheze atunci când este neapărată nevoie. Astfel, au reușit să se plaseze la o distanță de trei puncte față de locul 2, CFR Cluj.