Gigi Becali a avut o primă reacție după accidentul rutier în care a fost implicată mașina sa. Patronul FCSB a dat detalii, în direct la TV, despre ceea ce s-a petrecut mai exact. El a susținut că de fapt, nu s-a produs nici o pagubă.

Gigi Becali a explicat că nu este nici măcar vorba de o zgârietură. El a spus că oamenii au început să filmeze, pentru că l-au recunoscut. Ei au crezut că s-a întâmplat ceva. Mai mult chiar, latifundiarul are și o mare întrebare. Dacă nu nici măcar o zgârietură, unde este accidentul?

Gigi Becali are o întrebare legată de accident

„Eu eram la stop cum ar veni și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos, nu avea nimic nici mașina ei nici a mea. M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nici o zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a spus Gigi Becali, la Antena 3 CNN.

Amintim că vineri a apărut informația că Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Acesta s-a petrecut într-o intersecție din zona Gorjului, din Sectorul 6 al Capitalei.

Gigi Becali
Gigi Becali, patronul FCSB/SURSA FOTO: Dreamstime

Mașina patronului a fost lovită în partea din spate

Patronul FCSB a fost lovit în partea din spate a mașinii sale de către un automobil condus de o femeie. Se pare că aceasta nu a păstrat distanța regulamentară. Ea ar fi intrat în bolidul scump, în valoare de 500.000 de euro, al lui Gigi Becali. După impact, femeia a mers la geamul mașinii lui Becali.

Omul de afaceri a fost calm și nici nu a coborât din mașină. Reacția a fost filmată de un martor care a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Reacțiile celor care au văzut filmul cu evenimentul

Imediat, au venit pe internet și reacțiile oamenilor.

„Respect, dacă nu i-a zis nimic domniței, jos pălăria. Oricum e un om deosebit, față de restul cu bani din țara asta”, „Nici nu s-a dat jos să se uite, normal că a lăsat-o să plece. Caracter nea Gigi!”, „Nenea Gigi Becali, om cu suflet bun”, au fost câteva dintre comentariile la imaginile filmate de martor.

„Să înțeleg că nu l-a interesat asigurarea ca să repare mașina?” / Și a lăsat-o să plece?” / Legenda spune că i-a mai dat el bani ca să-și repare soferița mașina”/ „Priviți ce înseamnă un șmecher cu inima mare” / „Nici nu s-a dat jos să se uite, normal că a lăsat-o să plece. Are caracter nea Gigi” / „Nu putea să lipsească de la slujba de mâine” / ”Caracter” / „Avea slujba dată prea tare în mașină și de aia nu a auzit nimic”/ „Rolls-ul cred că s-a zgârziat puțin, dar iese la un polish” / „Tot respectul dacă nu i-a spus nimic doamnei, jos pălăria. Oricum este un om deosebit”/ „Asta înseamnă să ai caracter”/ „Ce calificat”, au fost doar o parte din reacțiile internauților.

@alex.serban18