Gică Popescu a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare, dezvăluind ce a descoperit în clipa în care s-a  vindecat de COVID-19. În vârstă de 53 de ani și cu o condiție fizică excelentă înainte de virus, Popescu a vorbit despre problemele pe care le-a avut după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

„Nu știu cum m-am infectat, pentru că am fost printre persoanele poate exagerat de prudente. M-am certat cu toată lumea să purtăm măști și să avem dezinfectant peste tot. Am lăsat garda jos într-un singur moment, când am plecat în Deltă cu câțiva prieteni. Am plecat luni, iar joi noapte am avut dureri groaznice de cap. M-am trezit de dimineață, am cerut unui prieten două pastile și am fost bine. Seara ne-a prins ploaia când am venit de la pescuit și noaptea am avut frisoane. Următoarea zi m-au durut mușchii, începusem să tușesc și am zis „Nu mă simt bine! Hai să mergem acasă!”. Aveam stări asemănătoare cu cele unei răceli”, a spus Gică Popescu la „Marius Tucă Show”.

„Sâmbătă și duminică am luat pastile de răceală. Luni, trebuia să fac testul, pentru că în primul rând simțeam eu că aveam stări care se asemănau foarte mult cu cele de coronavirus. În plus, trebuia să fac testul alături de echipă. Seara am primit rezultatul pozitiv, iar marți dimineața am fost la „Matei Balș”, am făcut analizele, care au fost toate foarte bune. Pe computerul tomograf a ieșit o pneumonie în progres, dar a fost ușoară. Am stat încă cinci zile cu tratament”, a continuat fostul căpitan al echipei naţionale.

„În prima zi după ce m-am vindecat, m-am dus la sală. Eu, în mod normal, fac exerciții cu 70-90 de kilograme. Dar nu puteam să le mișc! Eu credeam că revin la forma inițială și începusem să împing, să fac efort. Pe bicicletă am transpirat incredibil. În mod normal, transpir după 20-25 de minute, dar acum, în 5 minute eram plin de transpirație și atunci mi-am dat seama că organismul nu e în regulă”, a povestit Gică Popescu.