Doar prin stabilirea și implementarea unei strategii de vânzări coerente, o companie poate înregistra marja de profit setată. Managerul acestui departament este cel care nu numai că supraveghează îndeplinirea obiectivelor de vânzări, dar le și ajustează în acord cu trendurile exprimate în piață.

10 pentru Capital

Revista Capitala nominalizat 10 oameni de vânzari: Viorel Asaftei – Renault SE Europei, Codruța Furtună – Allianz Țiriac, George Mihai – Tinmar, Gabriel Milea – Nestle, Alina Paul – Do Security, Ana Maria Pâslaru – Unilever, Adelina Păsat – Nutrivita, Nicolae Săveanu – Grup Diana, Tunde Sandor – Purmo.

Din acești zece nominalizați, echipa Revistei Capital a evidențiat trei:

Gabriel Milea – Nestle

Anul 2021 a fost unul important pentru Nestlé. Compania a sărbătorit 25 de ani de prezență pe piața locală, lansând un proiect-concurs de responsabilitate socială și o campanie care a generat peste 37 milioane de impresii. Sub conducerea lui Gabriel Milea, vânzările Nestle au crescut constant în ultimii ani. Spre exemplu, în ultimii 8 ani, vânzările Nestle în România au crescut cu aproape 50%.

După ce a primit diploma Capital, Gabriel Milea a declarat: ”Reprezint cu onoare în această seară Nestle. Vom continua să aducem consumatorilor români produse sănătoase pentru a le îmbunătății viețile, așa cum o facem de 25 de ani”

Alina Paul – Do Security

Alina Paul este directorul general și principalul responsabil de vânzări al companiei Do Security, jucător naţional care oferă soluții de securitate complexe. Compania și-a majorat cifra de afaceri cu 23% în 2021 și își propune să fie în continuare un jucător important din industria securității prin implementarea de servicii precum AI, cloud computing sau IoT (internet of things).

”Într-un an pandemic, care nu a fost ușor pentru noi, vă mărturisesc că vom continua să fim furnizorul dvs. de servicii de securitate care vă oferă protecție și siguranță”, a spus, pe scenă, Elisabeta Bancu, reprezentant al companiei.

Tunde Sandor – Purmo

Deține funcția de Vice President Sales South-East Europe în cadrul grupului internațional Purmo, prezent în 45 de locații din 21 de țări. 13 țări sunt coordonate de Tunde Sandor, iar în această regiune managerul român a reușit performanța unei creșteri de 30% a cifrei de afaceri.

Pentru Tunde Sandor a ridicat diploma Bogdan Florea, product manager, care a și declarat: ”Doamna Tunde Sandor este Managing Director pentru Purmo Group România și, din 2021, Vicepresident Sales pentru Europa de Est, 13 țări în cadrul cărora există și regiunea din România. Premiul reprezintă atât recunoașterea managementului de succes, cât și validarea calității și sustenabilității produselor și sistemelor de încălzire a companiei Purmo”