Gabriela Firea și-a propus finalizarea Spitalului Metropolitan, un proiect vital, dar blocat

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru funcția de primar general al Capitalei, are un plan clar pentru București în domeniul Sănătății: construirea Spitalului Metropolitan, un proiect blocat din anul 2020.

Intenționează să realizeze și Centrul de Terapie cu Protoni, care va fi un centru de excelență în terapia oncologică. Intenționează să continue, să dezvolte și să reia toate proiectele destinate protejării sănătății bucureștenilor. De exemplu, sprijinul pentru procedurile FIV și testările genetice pentru cancer.

„Împreună vom realiza proiecte așteptate și benefice pentru oamenii din București”, a scris ea, miercuri, pe contul său de Facebook.

Firea a contribuit la dotarea Spitalului de Stomatologie din Sectorul 4

Gabriela Firea este bucuroasă că a putut să contribuie la dotarea Spitalului de Stomatologie din Sectorul 4. A realizat acest lucru prin intermediul unui amendament la legea bugetului, convingându-și colegii parlamentari să aloce 10 milioane de lei pentru finalizarea și dotarea clădirii.

L-a felicitat pe Daniel Băluță pentru consecvența sa în urmărirea proiectelor dedicate Sectorului 4. Ea a subliniat importanța acestui spital, fiind singurul construit de o administrație publică în ultimii 50 de ani.

„Mă bucur că am putut contribui concret, ca senator, la dotarea Spitalului de Stomatologie din Sectorul 4, printr-un amendament pe care l-am făcut la Legea bugetului, convingându-i pe colegii mei parlamentari să alocăm 10 milioane de lei pentru finalizarea și dotarea clădirii. Felicitări, Daniel Băluță, pentru consecvența cu care urmărești fiecare proiect dedicat Sectorului 4!

Este singurul spital de stomatologie construit de o administrație publică în ultimii 50 de ani. Am răspuns imediat, în calitate de senator, și împreună cu colegii parlamentari am alocat banii necesari pentru finalizarea investițiilor”, a scris Firea pe pagina sa de socializare.

A răspuns imediat, în calitate de senator, și a lucrat împreună cu colegii parlamentari pentru a aloca banii necesari pentru finalizarea investițiilor. A colaborat cu prof. univ. dr. Ecaterina Ionescu și cu rectorul UMF Carol Davila, prof. dr. Viorel Jinga, în proiecte sociale cu componentă de sănătate.

Vrea să extindă rețeaua de cabinete stomatologice școlare din București

Își dorește să extindă rețeaua de cabinete stomatologice școlare din București în viitor.

În final, le-a mulțumit premierului României, Marcel Ciolacu, și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, pentru sprijinul acordat în proiectele sociale cu componentă de sănătate în timpul mandatului său de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.