Gabriela Firea este de părere că Guvernul Orban, în frunte cu premierul, au condus economia în pragul colapsului. Aceasta mai spune că președintele Klaus Iohannis face campanie pentru PNL în loc să fie echidistant.

„Si bucurestenii din Sectorul 6 al Capitalei, cu care am vorbit azi, sunt nemultumiti ca actualul guvern a inchis scolile, bisericile, pietele, industria HoreCa, pentru a-si ascunde incompetenta.

Iar presedintele tarii, in loc sa fie echidistant, si al tuturor romanilor, face campanie desantata pentru incompetentii de la PNL, taind panglici pentru obiective nerealizate si promitand electoral, in decembrie, un vaccin care nici nu exista la noi in tara si nici nu este produs.

Am ajuns într-o catastrofă sanitară din cauza lor : Orban, Tataru, sefii DSP-urilor. Testarea extinsă este primul lucru pe care îl va face guvernul PSD.”, notează Gabriela Firea.

PSD poate opri pandemia

Fostul primar al Capitalei a mai notat că partidul din care face parte poate opri pandemia de coronavirus, având în vedere că PSD are oameni pregătiți care știu ce au de făcut.

”Avem oameni pregătiți care știu ce au de făcut din prima zi de guvernare pentru a opri pandemia.

Orban si PNL au adus economia în pragul colapsului, oamenii își pierd locurile de muncă sau se tem de acest lucru, investițiile sunt la cel mai scăzut nivel.

Echipa social-democrata știe cel mai bine să gestioneze economia! Suntem singurii care am prezentat un Program coerent de guvernare.

Sprijinirea firmelor care produc în România, susținerea fermierilor români, asigurarea locurilor de muncă și a veniturilor sunt soluțiile pentru redobândirea încrederii în economia națională.

Duminica avem sansa sa trimitem in somaj guvernul incompetent si corupt al PNL-ului si sa instalam un guvern cu oameni profesionisti si cu grija pentru toti romanii, format in jurul PSD.”, mai scrie fostul edil pe pagina sa de Facebook.