Gabriela Firea cere demiterea lui Vlad Voiculescu. Senatoarea social-democrată îl face direct responsabil pe ministrul Sănătății de creșterea numărului de bolnavi și de morți.

Voiculescu dovedește lipsă de performanță în scaunul pe care îl ocupă și fuge de răspundere, tună Firea miercuri pe Facebook.

Prezența sa în continuare în fruntea Ministerului Sănătății va amplifica problemele cu care s-a confruntat până acum România, pe timp de pandemie, susține social-democrata, care contestă legitimitatea reprezentantului USR PLUS de a mai ocupa scaunul de ministru.

Gabriela Firea cere demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Vulnerabilizează sistemul de sănătate”

Ministrul nu știu, nu semnez, nu răspund! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu.

Voiculescu spune întruna că nu știe, că nu semnează și că nu răspunde detalii, dar este principalul vinovat pentru faptul că medicii din centrele de vaccinare nu sunt plătiți, pentru scandalul datelor secrete și pentru criza paturilor de la ATI.

Fuga de răspundere a ministrului Sănătății, lipsa de performanță, refuzul de a-și asuma măsuri și explicații necesare și scandalul declarațiilor dintre el și premierul Cîțu vulnerabilizează sistemul de sănătate din România exact în momentul în care era mai multă nevoie de competență, de spirit organizatoric și de asumare a deciziilor.

”Nu mai are resurse nici de legitimitate și nici de încredere pentru a continua”

Iar consecința directă este creșterea numărului de bolnavi și de morți. Vlad Voiculescu a greșit prea grav și prea des!

Fiecare zi cu el ministru al Sănătății va adânci criza și va amplifica problemele; pur și simplu, Voiculescu nu mai are resurse nici de legitimitate și nici de încredere pentru a continua.

Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari!

Am discutat acest subiect grav si in cadrul intalnirii de azi, cu presedintii si parlamentarii social – democrati din Bucuresti!