Principalul beneficiu al practicării dansului când suntem copii este dezvoltarea fizică armonioasă. Învațăm o gamă largă de mișcări, conștientizăm capacitățile și proprietățile propriului corp, ne dezvoltăm echilibrul, forța musculară, coordonarea și rezistența.

Dansul este una dintre primele forme de exprimare pe care le învățăm când suntem mici. Copiii fiind reacționăm cu mișcări mici de dans atunci când ascultăm muzică, chiar înainte de a învăța să mergem.

Coregraful Mihaela Moise coordonează cursurile de dans pentu copii

Mihaela Moise face face balet de la vârsta de 4 ani. A urmat cursuri de coregrafie și balet în cadrul Liceului de Coregrafie ”Floria Capsali” din București, cursurile Şcolii Populare de Art pe secţiunea coregrafie, precum și „Stagiul Naţional de Perfecţionare”- ramura majorete și cursurile de dans sportiv la Școala de Dans Sportiv “Phoenix”, unde a obţinut carnetul de arbitru de dans sportiv pentru competiţii precompetiţionale.

„Îmi doresc să le insuflu celor mici dragostea pentru dans și balet, în special. Dansul este foarte benefic pentru copii. Pe lângă faptul că îi ajută să crească în mod armonios, să aibă o anumită postură, dansul contribuie la sănătatea copiilor, fizică și psihică. Dansul contribuie la sentimentul de apartenență și la socializare, dar mai important ajută la creșterea încrederii în sine. În plus, cei mici se distrează, se relaxează în timpul orelor de dans, ceea ce reprezintă un beneficiu și din punct de vedere emoțional”, spune coregraful Mihaela Moise.

Copiii înscriși la Școala de Dans ”Mihaela Moise” au participat, de-a lungul anilor, la numeroase spectacole și concursuri de dans și balet, performanțele lor fiind răsplătite cu multiple titluri, medalii și trofee.

Cursurile Școlii de Dans ”Mihaela Moise” în cadrul Fundației Nadia Comăneci

În parteneriat cu Fundația Nadia Comăneci, Școala de Dans ”Mihaela Moise” organizează începând din luna martie 2023 cursuri de balet clasic și contemporan, dans modern și sportiv, majorete și dans de caracter pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.

Cursurile se desfășoară în cadrul sediului Fundatiei Nadia Comaneci, situat în Calea Griviței nr. 150, sector 1, București, după următorul program:

 • Balet clasic, contemporan și caracter
  • Grupa ”Pink” – 3-6 ani – luni și joi, ora 18.00
  • Grupa ”White” – 7-9 ani – luni și joi, ora 17.00
  • Grupa ”Red” – 10-12 ani – luni și joi, ora 19.00
 • Dans modern, sportiv și majorete
  • Grupa ”Pink” – 3-6 ani – marți și vineri, ora 18.00
  • Grupa ”White” – 7-9 ani – marți și vineri, ora 17.00
  • Grupa ”Red” – 10-12 ani – marți și vineri, ora 19.00

Pentru participarea la aceste cursuri, tarifele sunt: 30 lei / 1 ședință, 120 lei / abonament de 4 ședințe pe lună, respectiv 200 lei / abonament de 8 ședințe pe lună. Prima ședință este gratuită.

Înscrierile se fac la Școala de Dans „Mihaela Moise” prin telefon la 0736.322.259 sau email pe adresa scoaladedansmihaelamoise@gmail.com.