Curtea de Apel București a decis că frații Tate vor fi eliberați din arestul preventiv. Totodată, autoritățile au decis că Andrew Tate și Tristan Tate vor rămâne în arest la domiciliu.

Amintim că Andrew şi Tristan Tate se află în arest preventiv din data de 30 decembrie 2022, iar mandatele lor au fost prelungite de mai multe ori de către judecători.

Mai mult, în arest preventiv se află și două complice, o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate.

Andrew şi Tristan Tate sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat

De asemenea, aceștia sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, prin care ar fi obținut sume importante de bani. Potrivit anchetatorilor, fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de dragoste, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri deţinute de fraţii Tate

Procurorii DIICOT au pus sechestru în timpul anchetei pe mai multe bunuri deţinute de fraţii Tate în România, respectiv imobile şi maşini de lux. Informațiile publicate de presa arată că Andrew Tate și Tristan Tate au o avere de aproximativ 100.000.000 de lire sterline.

Anterior, Andrew Tate a declarat că are o colecție de 33 de mașini de lux, cea mai scumpă dintre ele fiind un Bugatti Chiron, care valorează 3,48 de milioane de euro. În total, valoarea mașinilor sale ar ajunge la 5.000.000 de euro.

Andrew Tate are un avion privat de peste 8.000.000 de euro

Acesta are și un avion privat de peste 8.000.000 de euro. Andrew Tate deține alături de fratele lui diferite proprietăți, printre care un conac în valoare 30 de milioane de lire sterline în Marea Britanie şi o vilă în Voluntari, estimată undeva la 7.000.000 de dolari americani.

Amintim că aceste informații au fost publicate de presa britanică la scurt timp după ce frații Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în România, după ce procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au lansat acuzații grave la adresa acestora.