Pentru început, Lampe Berger își vinde produsele printr-o insulă în Băneasa Shopping City și un magazin în AFI Cotroceni.  

Lampe Berger este prezent în aproape toate țările din lume, în special în Europa care reprezintă 64% din cifra de afaceri globală, urmând Statele Unite și Canada cu 23% din cifra de afaceri și Asia care reprezintă 13%.

Partenerul francezilor, Tycoon Trade,  face parte dintr-un grup de companii ce funcționează în România și Ungaria, cu echipă de 40 de profesioniști în arii de expertiză diverse, de la inginerie, la marketing, PR, finanțe și leasing. Compania are în portofoliu brandurile Wolford, La Martina, Aubade Paris și Lampe Berger Paris.

La începuturi, misiunea Lampe Berger Paris a fost de a avea grijă de calitatea aerului în interior. Inventat în 1898, sistemul de difuzie prin catalizare Lampe Berger încă nu are rival în purificarea aerului din casa ta, prin distrugerea totală a oricărui miros neplăcut, în timp ce arome delicate sunt eliberate în aer.

„Aprinderea unei lămpi Berger este un adevărat ritual al bunăstării – cu doar câteva gesturi, magia apare… Este un produs care transformă atmosfera din jur și aduce o stare de bine, un produs creat pentru răsfăț personal și delectare. Ne bucurăm că începând din 2013 putem fi o sursă de răsfăț și pentru români”, a declarat Christine Chatelin, Export Area Manager al Lampe Berger Paris.

Colecția Lampe Berger conține peste 100 de modele de lămpi și peste 50 de Parfums de Maison. Varietatea de lămpi Berger cuprinde modele clasice, dar și moderne și trendy, precum și ediții limitate create de designeri celebri (lămpile ”Editions d’Art”).