Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, devastată în urma tragicului deces

Potrivit informațiilor oferite recent de Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, regretatul actor a început să se simtă rău de ieri.

Amintim că Simona Florescu și Ion Dichiseanu au rămas buni prieteni, chiar dacă au divorțat în 2008, după 22 de ani de căsnicie.

A murit în brațele Ioanei

„A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.

Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte. Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții.

La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie.

Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea”, a declarat Simona Florescu pentru fanatik.ro

Voia să vină cât mai repede acasă

Anterior, aceasta a transmis că regretatul actor voia să vină cât mai repede acasă.

„Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine”, a spus Simona Florescu în urmă cu câteva zile.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea