Cel mai avansat proiect dezvoltat de One United Properties, companie fondată în 2011 de cei doi investitori, este One Herastrau Park (foto). Complexul, situat lângă parcul Herăstrău din Bucureşti, este format din două blocuri cu 11 etaje şi un total de 106 apartamente. Construcţia acestuia a început în luna august a acestui an.

Reprezentanţii companiei au anunţat că 70% din locuinţele disponibile în acest ansamblu au fost deja contractate şi că livrarea acestora este estimată pentru luna martie din 2017. Proiectul dispune de apartamente cu două și trei camere, amenajate la etajele 1-5, unităţi cu patru camere la etajele 6-10 şi ultimele trei etaje sunt rezervate unui penthouse.

Victor Căpitanu a declarat pentru Capital că mai lucrează la încă două proiecte rezidenţiale. One Herastrau Plaza, amplasat pe strada Zăgazului 19-25 din Bucureşti, în imediata apropiere a clădirilor One Herastrau Park, a primit autorizaţie de construire în vara acestui an şi este format din 156 de apartamente; iar One Charles de Gaulle, localizat în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti, va dispune de 33 de apartamente.

CITIŢI ŞI Topul celor mai scumpe locuinţe vândute în 2015

Cei doi parteneri au finalizat în ultimii doi ani două proiecte rezidenţiale de dimensiuni mai mici, tot în zona centrală a Capitalei. Este vorba despre One Floreasca Lake, care dispune de 68 de apartamente, şi Madrigalului Residence, cu 14 locuinţe de lux.

Înainte de a pune bazele casei de investiţii Capital Partners, în anul 2005, Diaconescu şi Căpitanu au lucrat în sectorul bancar pentru Bancpost şi Alpha Bank.

CITIŢI ŞI Italienii de la Nusco îşi reiau investiţiile în proiecte de locuinţe