Florin Cîțu, următorul câștigător al alegerilor din 2024?

Fostul premier al României, Emil Boc, susține că Ludovic Orban și-a „epuizat rezervorul politic pentru a duce mai mult” iar Florin Cîțu este „un posibil candidat la prezidențiale.”

„Îmi doresc o Românie de mâine astfel încât românii să trăiască la fel ca europenii. Cei care au plecat să se întoarcă. Pentru asta avem nevoie de o Românie liberală.

Florin Cîțu a demostrat și ca ministru al Finanțelor și o demonstrează în fiecare zi. Amprenta sa la PNRR se vede la el. Ca și fetele mele să nu plece din țară. Sunt bani pentru infrastructură, legarea țarii. Cel mai important e alocarea pentru educație: 4 miliarde. Nimeni nu o să reușescă fără educație. O societate mai educată o să fie mai tolerantă. De asemenea, fondul local pentru dezvoltare digitală”, a declarat Emil Boc la Digi24.

Un posibil candidat la prezidențiale

De asemenea, Emil Boc este de părere că actualul premier „face ceea ce trebuie pentru România, cât și pentru partid.”

Florin Cîțu face ceea ce trebuie pentru România, cât și pentru partid. Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale. Eu preconizez că pentru 2024 cu Orban o să intrăm în opoziție. Eu apreciez că domnia sa și-a epuizat rezervorul politic pentru a duce mai mult. Ultimele alegeri ne-au arătat că mergem în jos. Cu Florin Cîțu avem această șansă. În 2024 nu ne vor vota doar cei din partid, ci oamenii.

E firesc ca un președinte de partid să fie și candidat la alegeri. Acele alegeri vor seta România pentru 10 ani. Eu vorbesc de mine: am fost 7 ani președinte de partid, l-am dus la 33% în parteneriat cu Băsescu… Cred că nu pot reprezenta o locomotivă pentru PNL. Cred că e timpul pentru alți oameni să ducă ștafeta mai departe”, a conchis fostul premier.