Ce spune Eugen Teodorovici

”Din seria PNL-isme și AntiRomânisme – Fake news 8: În continuare PNL „face lucruri bune pentru România”

Dacă toate declarațiile spumoase despre spioni și gangsteri l-au făcut starletă politică pe Cîțu, se pare că statutul de premier desemnat în locul lui Orban nu-l prea avantajează. Îl ține puțin ascuns de ochii lumii și ai presei de teamă să nu mai facă vreo boacănă înainte de vot.

Așa că s-a retras în bula sa de comunicare și face selfiuri video pe facebook din care aflăm că România a intrat în procedură de deficit bugetar excesiv. Absolut penibil pentru un ministru de finanțe, chiar și interimar sau pentru un prim-ministru, chiar și numai desemnat.” spune Teodorovici.

Ironii la adresa lui Cîțu

Cîțu a ratat ocazia de a rămâne doar un guraliv aventurier pe scena politică, un ministru veșnic demis și o petardă cu ghinion pentru economia României, așa cum a ratat și șansa de a nu rămâne cunoscut drept unul dintre peneliștii sacrificați de dragul unui moft al lui Iohannis, atunci când degrabă a dat curs propunerii de CANDIDAT pentru funcția de premier, convins fiind, nu-i așa, de calitățile ce-l recomandă și reușitele obținute într-un timp atât de scurt:

# a CUTREMURAT datoria publică cu vreo 4 miliarde de euro doar în două luni la finalul anului trecut,
# a CRESCUT deficitul bugetar la un nivel ce a depășit și cele mai pesimiste previziuni ale Comisiei Europene,
# a CURENTAT execuția bugetară încă din prima lună a acestui an,
# a CATAPULTAT facturile și ratele oamenilor,
# a CĂLCAT în picioare moneda națională,
# a CONDUS inconștient finanțele publice, azvârlind țara în procedura de deficit excesiv,
# a CĂZUT în patima creșterilor de cheltuieli publice și a făcut împrumuturi ce se apropie de 6 miliarde de euro.

„Un fleac, a CIURUIT economia României!”

Doamne ferește să fim nevoiți să trecem țara asta prin provocările noului coronavirus, crizei economice mondiale și crizei europene a migranților cu alde Cîțu, Orban și alți acoliți mai noi sau mai vechi de-ai lui Iohannis! Cu unii care pun interesele economice și politice personale sau de grup mai presus de orice interese ale statului român și ale românilor.”, scrie Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.