Parlamentarul PSD, Gabriela Firea, s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Aceasta a fost deranjată de modul în care a fost gestionat transferul pacienților de la Spitalul Foișor din București.

Firea îi cere demisia lui Vlad Voiculescu

Bolnavii au început să fie transferați la alte spitale încă de la amiază, dar toată operațiunea a fost prelungită și pe timpul nopții. Unitatea medicală urmează să fie transformată în spital suport COVID-19, acesta fiind și motivul pentru care pacienții sunt mutați la alte spitale sau în unele cazuri externați.

„CRIMINAL! INUMAN! In miez de noapte, pacientii operati la Spitalul de ortopedie “Foisor” sunt scoși in stradă! Iar cei programati la operatie, trimisi acasa!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit URGENT!

Imaginile par dintr-o tara din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, insa din pacate sunt din Capitala Romaniei! VOICULESCU, DEMISIA! URGENT”, a spus Firea pe o reţea de socializare.

Ulterior a intrat în direct la România TV și s-a dezlănţuit „Este incredibil ceea ce se întâmplă. Spitalul Colentina a fost închis ca să fie COVID. Acum, ce vedem? Cel mai mare spital de ortopedie este închis. De ce? pentru a fi transformat în spital suport Covid.

Se iau cu japca paturile de ATI. Este strigător la cer. Ar trebui să folosim toate demersurile democratice pentru a opri această nebunie”, a conchis Firea.

Ordinul de evacuare a fost semnat de șeful DSU, Raed Arafat.